A gofri ideális reggelire, desszertnek, partira, gyerekzsúrra, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Érdemes beszerezni egy gofrisütőt, hogy gyakran megörvendeztethessük családunkat és barátainkat a *kockás tésztacsodával*, amelyet édesen vagy sósan, azon belül számtalan variációban és ízesítéssel is készíthetünk.

Forrás: mindmegette.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Wilson
@Evikati: én sem csak a cikkben olvastam, nálam a palacsinta is csak édesen nyerő
Tcat
@Evikati: Hát majd kiderül mennyire macera :) A palacsintánál tényleg macerásabb lesz valszeg. Egyébként az nekem is elég jól megy két palacsintasütővel is. Jó, eltérő sebességgel sülnek benne. Úgy is ér? :D Mondjuk azt nemtom 1 óra alatt mennyi sülne ki, mert akkora adagot nem csináltam még :)

@Wilson: ezzel nem vagy egyedül! gofri = édes ;)
vukkocska
A gofrinak az a titka, hogy el kell találni a tészta sűsűségét. Nem könnyű, ez tény. Én kicsit több tojással csinálom, az általában segít.
Evikati
@Wilson: Mi nagyon szeretjük a hortobágyi húsost, bepanírozva, rántva, tartárral:-)
Evikati
@vukkocska: Igen, nekem azért volt mindig problémás, mert sokat készítettem, bár sok tojással, de ez mégsem volt elegendő. Folyt a tészta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.