Hajdú Péter felesége el képesztő sebességgel hajigálja le a terhessége alatt felszedett, felesleges kilókat. Három hét alatt ledobott 14 kilót, de most úgy gondolja, többet akar fogyni, mint eredetileg tervezte. Sokak szerint ezzel saját gyermeke egészségét is veszélyezteti a sajátján kívül!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@Macsi: jaaaajjjj - annyira várom a percet, mikor fellebben a fátyol
:D

bocs, most rohanok edzésre, 9 után jövök! Puszi!
sandorbarany
Sarka Katát magán kívül SENKI sem érdekli. Hogy veszélyezteti újszülöttjét, úgylátszik neki harmadrangú kérdés. Lényeg, hogy "jól" kinézzen. Minek az ilyennek gyermek ? Egy krokodilt sem lehetni rábízni. Szegény gyermeke rámegy mérhetetlen önzésére. Szólni kéne a gyermekvédelemnek vegyék el tőlük.
baraboo
Nem a gyerek a fontos, hanem az alak. Én még azon sem csodálkoznék, ha kiderülne, nem szoptatja, hanem az anyatejet is úgy veszik...
Normális ember szülés után pár nappal nem azzal foglalkozik, hogy a mellét felvarrassa, hanem a babával.

A minap a tévében hajszálvékony sportolónő, akinek a nevét sajnos elfelejtettem (talán 8-9 hónapos babája van),személyi edzőjével csevegett, aki kérdezte, szoptatja-e még a babát, mire cérnácska azt nyilatkozta, hogy nem szoptatott. Mit lehet erre mondani? Joga van hozzá...
bakokati
jaja nagy az Ittenke állatkertje és ennek a két vadbaromnak ottan helye vagyon. Csak azért jó nagy ketrecbe zárják már ezeket az egynaposnagyoncelebintellektüelleket, hogy ki ne szabaduljanak.
ugyeugye
@bakokati: és alacsony a kerítés.
most képzeld el, ha nemcsak a teje fogyna iszonyú tempóban, hanem az agya...
bakokati
@ugyeugye: hát tudod az a baj, hogy nincs talan neki syegenykenek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.