Létezik olyan, hogy egy anya utálja gyermekét? Létezik bizony! Pszichológusok sajnos találkoznak olyan frusztrált anyákkal, akiknél kiderül, hogy a gyermek bántalmazása mögött bizonyos fokú utálat is meghúzódik.

Forrás: eletforma.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
én meg azokat utálom, akik lelkileg terrorizálják a gyerekeiket.
vukkocska
Semmi perc alatt elvenném tőle a gyermeket. Ha alkalmas az apa, neki, ha nem, nagyszülőknek adnám. Az, hogy egy gyermekből milyen felnőtt lesz, pontosan az ilyen dolgok határozzák meg.
Diamont Frost
Gyermekeink bizony nem olyanok lesznek,mint ahogy mi azt elképzeltük,vagy szeretnénk. Az örökölt gének / több ősre visszamenőleg/ ---- határozzák meg külsejét és egyéniségét. A neveléssel lehet némileg "tompitani" a nemkivánatos jellemvonásokon, de szerintem egy "igazi" szülő teljes mértékben képes gyermekét olyannak elfogadni, amilyen.
Azt mondani egy gyereknek,hogy "utállak" --- felér egy lélekgyilkossággal!!! ---- Nem a gyerek akarta,hogy megszülessen!!
Ha valaki nem képes együttélni a párjával,---- el lehet válni... ----- ezért senki nem fogja "elitélni", de aki a saját gyerekét " eldobja"---- arra nincs mentség!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.