Gesztesi Károly lassan belerokkan családjának eltartásába. Havi százezer forinttal járul hozzá gyermekei, Máté, Márk, Dávid és Panka neveléséhez, egykori párjával, Nikolettával sem garasoskodik, ráadásul egymaga fizeti hatalmas villája rezsiköltségeit is. A színész eddig is túlhajszolta magát, a jövőben azonban még inkább gyorsítania kell a tempón, a napokban ugyanis újabb lurkóval, Áronnal bővült a népes família.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Gyerekenként százezer, vagy összesen? Nem mindegy!
Dr. Stein
"egymaga fizeti hatalmas villája rezsiköltségeit is" össze ne sírjam már magam.
Evikati
@drstein: Csak meg ne vonják tőle a gázártámogatást, mert abba már tényleg belerokkan:-)
furfang
Utálok ilyet mondani, de ez a Gesztesi nem egy nagy ász a színészi pályán, nyilván jó támogatói vannak, vagy egy remek másodállásra tett szert, mert ennyi pénzt a tehetsége nem igazol. Hitvesével Claudiával kapcsolatban hasonló a véleményem, mégis minden oldalon ennek a két embernek a hasfájásaival foglalkoznak. És van akit ez érdekel?
masterboy
" A csemeték nevelése számításaink szerint fejenként mintegy százezer forintos havi kiadást jelentenek a színésznek. A napokban Gesztesi második felesége, Nikoletta egészséges kisfiúnak adott életet. Elképzelhetetlen, hogy a bőkezű színész ne támogassa Áron nevelését, így újabb százezret csaphatunk az eddig tetemessé duzzadt összeghez."
Aki ezt a cikket irta,az egy kreten....mi a fene koze lenne ehhez a gyerekhez Gesztesinek?Miert fizetne ezutan a gyerek utan?Ennek a gyereknek nincs apja?
rodeotigris
Te csináltad tartsd is el!Erről lehet megismerni a felnőtt embert.Senki nem kérte hogy ennyi gyereke legyen és a vállásra és újranősülésre se pisztolyal kényszerítették.
Ne hogy már sajnálni keljen?
Gondolom Ők élnek a legrosszabbul mo-n.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.