Szerda este lelőttek egy roma férfit, a rendőrség nem zárj ki, hogy összefüggés van a tiszalöki gyilkosság és más, romák sérelmére elkövetett támadások között.

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bibircsoka
Először is, tudni szeretném, mi van a tanár ember brutális, megdöbbentően kegyetelen meggyilkolásával, akit gyermekei szemem láttára vertek agyon a cigányok, holott az általa elsodort gyereknek az ijedtségen kívűl nem történt baja???!!!!
Erről miért is nem beszél a Nem tisztelt "hatóság"???
Méghogy 10 milla !!!! Felháborító!!!

Igen különösnek találom továbbá, hogy a NAGY FEKETE "SZELLEMTEREPJÁRÓT" mindíg csak cigányok látják....Hát nem érdekes ez? Ki az aki beszopja ezt a nyilvánvló baromságot?
Mi vagyunk rasszisták? Nem, kérem.A cigányok azok!!!!
ugyeugye
Én is várom az olaszliszkai és a veszprémi elkövetők büntetéseit, a többivel egyetemben.

ettől függetlenül nem vall normális emberi jellemre, aki másik emberre vadászik és lesből gyilkol.
én az állatokra vadászást se szeretem, mikor hobbyból lőnek. még ha annak populáció fenntartó szerepe van, akkor sem. De hogy emberre? Ez túllő minden célon.
bombi02
Szörnyű dolog a gyilkosság! Függetlenül az áldozatok (ha ártatlanok!) hovatartozásától.
DE!

Nem ártana egyforma komolysággal nyomozni minden ügyben. Nem ártana a magyarok ellen elkövetett gyilkosságokkal is foglalkozni, a bűnösöket elítélni és nem szabadon engedni (ld: Olaszliszka)!
alband
A magyar ember halála miért nem hír?
ugyeugye
sztem ez az volt.
magyar ember halála.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.