Több bizakodó rendőrségi jóslat és nyilatkozat ide vagy oda, a rendőrség továbbra sem tudja, ki ölte meg tavaly novemberben H. Nórát. A nyomozást ezért kénytelen ismét 60 nappal meghosszabbítani a rendőrség. A remény fogy, de Nóra emléke tovább él lakóhelyén.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Lehet,hogy meg van a gyilkos már rég,csak még nem publikus a megismertetése valamilyen politikai oknál fogva!
qxy
ez is úgy van meg mint a Z Nagy gyilkosa?
ugyeugye
@qxy: ???
Marinkot megfogták. A Fenyő gyilkosa nincs meg.
qxy
Szerinted MARINKÓ VOLT?csak kérdés
qxy
én voltam abban az utcában.rövid kis mellékutca egyirányú forgalommal.Az utca mindkét végén rendőrautó állta el az utat az utcában két rendőr sétált Bálintot figyelmeztették ne nyisson ajtót senkinek sem De kinyitotta.Ki csengethetett be ha két rendőr sétál? 10 pontos kérdés
adsl70
Mar az is nagy dolog hogy Norat egyaltalan nyomozzak mivel nem roma igy nem fer bele a nagy hazai hogyan irtsak a szegeny romakat forgato konyvbe. Nem is lesz meg foleg, ha olyanra iranyul ami a mai helyzetben a roma szarmazasra enged kovetkeztetni. Inkabb tussolnak, mint szitsak az indulatokat. Francia csajszinak sem lesz meg soha az elkovetoje. Latni a Olaszliszkainak minden mozzanata ismert es meg is mennyit toketlenkednek rajta:( Nem mernek a birak es a torveny lepni, mert a mai vilagban nekunk kell a fejunket lehajtani ha az elkoveto abbol a csoportbol kerul ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.