A jó eszpresszó elkészítése művészet és tudomány is egyben, tökéletes minőségű kávészemek, megfelelő hőmérséklet és nyomás szükséges ahhoz, hogy a kávé hosszú ideig megőrizze az aromáját. Erről és a kávékultúra terjesztésének módjairól beszélgettünk Riccardo Illyvel, akinek cégcsoportja napi hatmilliós csészeforgalmat könyvelhet el.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.