Az élmény maga a gyerek - mondta a gyerekek állandó kedvence a juj.hunak adott interjúban. [Dátum: 2009. 06. 23. 18:00]

Forrás: Zene.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzetnapszámos
A beszélgetés tényleg aranyos, mint ahogy maga Halász Judit is! De hát az ilyen téma manapság nem vált ki nagy érdeklődést... Néhány hete volt egy próbálkozás az "érdeklődési területek felmérésére" ugyanezzel a beszélgetéssel... Hááát.... mit mondjak??? Elgondolkodtató és szomorú, hogy az emberek érdeklődése milyen témák iránt nagy. Csak figyeljétek meg a legtöbb hozzászólásra "inspiráló" cikkeket! Kevés közöttük a valóban figyelemre és véleménynyilvánításra méltó. A hozzászólások stílusáról meg inkább nem beszélnék.... Biztos van még "lejjebb" is, de már nincs messze a legesleg.....
Vera1944
Halász Judit kedves és bájos gyermekénekei, amit nálunk a családban a felnőttek is énekelgetnek, nemlehet nem odafigyelni rá. Nagy tisztelettel adózom Halász Judit munkásságának, emberi értékeinek. Innen is jó egészséget kivánok.
nemzetnapszámos
Szeretném hozzátenni az előbbi gondolataimhoz /nem szeretnék igazságtalanul "általánosítani" / , hogy az interneten olvasható hozzászólások TÖBBSÉGÉNEK a stílusával nem tudok azonosulni. Akad azonban néhány olyan is mindig, ami pozitív módon "árulkodik" a megfogalmazójáról. Kár, hogy nem ők a "többség"..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.