A kórházban tért magához az a 30 éves fiatalember, akit a BKV biztonsági őrei vertek meg a Forgách utcai metrómegállóhoz közeli alagútban. V. Tamás graffitiseket kísért el éjszaka, hogy fotókat készítsen róluk. A falfirkálókat azonban a biztonsági emberek észrevették, és megpróbálták feltartóztatni a menekülőket. Tamást – úgy tűnik – a kelleténél erőszakosabban.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Önbiráskodás pedig nincs, de most mégis olyan érzésem van, hogy a BKV-s mellé állok. Az mégiscsak felháboritó, hogy ez a sok nyomorékagyú tönkreteszi a jármüvek külső belső terét, az üvegeken nem lehet kilátni, nem tudja az ember a buszról hogy hol is tart, mert az ablakokon nem lehet kilátni. Nem törvényes de megérdemelte ha már igy alakult.
Das Reich
Nagyon helyes! Ezeket az önjelölt, "meg nem értett" Picassókat sokkal keményebb eszközökkel kellene büntetni.
A MÁV-nak a BKV-nak sok milliós kárt okoznak a rongálásukkal. Kicsi huszár örüljön, hogy ennyivel megúszta!
Evikati
Bizony fiúk! Éjszaka a sötét metróalagútban veszélyes a rajzolgatás. Otthon az anyukátok és saját szobátok falát kellene rajzolgatni, vagy az engedélyezett helyeken. Úgy tudom, hogy már a fővárosban kijelöltek erre alkalmas helyeket. Itt már írtam egyszer, New Yorkban büntetik, elég keményen. 6 hónapi közmunka, melyben beletartozik az ismeretlenek által összefestett falak takarítása, lemosása és pénzbírság. 2005-ben Manhattanben már alig láttunk falfirkát.
Vera1944
Jajj! A kicsihuszár az a Bajor Imre s ezt a szép nevet a keresztapja, a fényestekintetü Havas Henrik adta neki.
Dr. Stein
A börtönben jelölnék ki ilyen helyeket. Lám, a japánok börtönnel büntetik és levonják a fizetésből, ha rongálja valaki a KÖZTULAJDONT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.