Valóságos drogkoktélt találtak Michael Jackson szervezetében a halála után - derül ki a boncolási jegyzőkönyvből. Nővére, La Toya biztos benne, hogy egy kitervelt gyilkosságról van szó és azt is tudja, ki ölte meg az énekest.

Forrás: Bulvársport.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Már vártam mikor derül ki!Biztos,hogy úgy ölték meg...mi más egy ilyen király nem tud természetes halált halni,hiszen ő nem ember!
ugyeugye
@rodeokutya: meg La Toya-ról is akkor hallottunk utoljára, mikor Jacko fénykorában megjelentek a fotói a Playboyban. így most újra rivaldafényben lehet...
zia
A családjának egyszerűen lelkiismeret furdalása van, amiért életében rosszul bántak vele. Most bűnbakot keresnek, pedig valójában minden ami az életben vele történt közrejátszott tragikus és korai halálában........
Kisgyermekként kellett volna szeretni, felnőttként tiszteletben tartani, most már késő, nem lehet bocsánatot kérni.
Ha igazán szeretik, tiszteletben tartják Jacko végakaratát, nem használják ki a gyerekeit, és hagyják Őt békében nyugodni. Éppen eleget bántották életében......főleg az apja.
zia
@ugyeugye: Emlékszel a Kojak Budapesten című filmre? Na szerintem itt is ez a helyzet...........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.