Svájci búvárok elejtettek a Maggiore-tóban egy hatalmas süllőt, amely előzőleg több fürdőzőre is rátámadt. A ragadozóhal összesen 6 embert harapott meg az Olaszországgal közös Lago Maggiore svájci felségvizein - jelentette az SDA svájci hírügynökség a ticinói rendőrségre hivatkozva.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@xu
Ha egy hal van a vizben..... az nem tud nekem ellenállni, és előbb utobb rámjön
A párom ezért velem nem hajlandó kijönni horgászni, mert én fogok,.... ő nézi és boszankodik. Van, ha kell 50-es damilom--- azzal már ki lehet csalogatni őkelmét, van erős botom, és van kitartásom /kiseggelni/ a halat.
Rekordjaim: 80 cm-es csuka l8-as damillal 6-os horoggal feederbottal lett kivarázsolva/3o perc után/ ja! és kukoricára ment rá a partól 3 m-re.
Aztán volt 8Kg-os pontyom, 4Kg-os süllőm,6 Kg.os afrikai harcsám,szóval szivesen "beszélgetek" el a "királlyal"------ És ha kifogtam, lefényképezem, kap egy puszit, és mehet vissza királynak lenni, mert a nagy hal nem olyan izletes,mint a kissebb.-------NNA hol az a halacska:)))
xu
@Renrol: Az én nejem is bosszankodna, ha néznie kellene!
Diamont Frost
@xu
De nekem a férjem a bosszús.......:))
---És a "porig" alázott.....:))
xu
@Renrol: Nem csodálom! Ha visztek haza halat azt biztosan neki kell megpucolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.