Hamarabb meg kellett volna oldani a kiskunlacházi gyilkosságot, és a tatárszentgyörgyi romák gyilkosainak is már rég rács mögött kellene lenni Sándor István, Papa szerint. Az egykori főnyomozó el is mondta a Borsnak, mit kellett volna tenni.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzsingistán
Még fehérítés alatt vannak, hogy bebizonyítsák nem cigányok voltak.
gondolkodo
Az ifjú titánoknak kell a hely.
Nem vitatom elméleti tudásukat, de a gyakorlat hiányzik. Elméletileg kefét kötni is majd' mindenki tud, de a kefekötő műhelyben csak az ivás menne mesteri szinten.
Minden szakma mesteri műveléséhez kell a gyakorlati tapasztalat. A rendőrnek is. Azt viszont úgy nem lehet megszerezni, hogy a kocsiból napi 2÷3 alkalommal "körülnéz". Nincs támogatói bázisa, mert nincs kapcsolata a "szolgált és védett" társadalommal!
Gyakorlatilag koncepciós perekkel és mondva csinált ürügyekkel eltávolították azokat, akik eredményt tudtak felmutatni. (Köztük Papát is!)
Az iskolapadot most elhagyó, gyakorlatlan ifjak ne reméljék "lekörözni" a netán kevésbé tanult, de a gyakorlatban már bizonyított "öregeket".
A másik: ma a bűnüldözésből is politikai ügyet kreálnak. Ahova viszont a mai politika befészkelődik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.