A piercerek szerint kamu a nyelvékszer jótékony orális hatása, aktus közben pedig mit sem jelent a csiklóba vagy kisajakba lőtt piercing. Na jó, lehet, hogy előjátéknál mégis. Foxy, Benkő Dániel rajongója viszont az extrém érzékeny nők közé tartozik, állítása szerint még sétálás közben is fel tud izgulni, ha épp úgy vág a bugyija. Egyébként pedig már az 50 évesek is gyakran rakatnak be intim testékszert. Önnek van?

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Lehet kapni azt a bivalyvezető karikát. Azt tetessék bele. Aztán lehet izgulni. (kap e rákot vagy nem)
zia
Megnéztem ezt a két lottyadt öreget, mit mondjak, undorító látvány .

@Vera1944: Nagyon csípem a szövegedet.......de igazad van, valami ilyemi kéne nekik.
gesa
Nem kell, hogy a hülyeség egyenesen arányba álljon az öregséggel. Öreg nőnek testékszer? Mintha kukás nőre raknál gyémántot. Sz@rt sem ér!
Vera1944
Az én időmben a disznók orrába tettek karikát, hogy ne túrja föl a földet. A természeti népeknél eredendően is volt "testékszer" de amiket néha látok, az állába, az orrába, stb. de már az intim részekbe is tetetnek, szóval izlés dolga.
szöszmösz
Nagyon szigorúak vagytok az ékszerfüggőkkel. Én ugyan nem viselek semmit /még gyűrűt, láncot sem/ de nem zavar, ha máson látom, igaz intim piercinget nem szoktam látni az utcán. Elgondolkodtam azon, hogy mi különbség van az általánosan elfogadott fülbevaló és az orrkarika, vagy szájkarika között?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.