Nem tudunk elszakadni a playmate-ektől. De szerintünk Önök ezt nem bánják különösebben. Vigyázzanak: látjuk a kattintási számokat. Az a helyzet, hogy az Anyegin névre, címre nem sokan kattintanának, ezért összevontuk. Természetesen nem azon az álságos módon, hogy csak a címben szerepelne együtt ez a név s a playmate szó, hanem szervesen integrálva, ügyesen, úgy, hogy a playmate-et megkérdeztük, mi a véleménye a műről. Hát igen.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
legkedvencebb orosz regényem egy kötelező olvasmány volt a főiskolán: goncsarovtól az oblomov. olvasta ezt rajtam kívül valaki????
oblomov egy rettenetesen szerethető, érzékeny, álmodozó, jószívű, színes fantáziájú kövér ember volt, aki olyan lusta volt, mint a tök. egész álló nap csak az ágyában feküdt, és fantáziált, mit fog majd csinálni, de valahogy soha semmibe nem kezdett bele. ha pedig nagyon-nagyon brutálisan felizgult valamin, akkor az felgyülemlett energiáit úgy vezette le, hogy izgatottan forgolódni kezdett az ágyában. az oroszok fantasztikusak abban, hogyan lehet egy karikatúrát is imádnivalóvá tenni.

egyébként meg szerintem egy playmate-nek nem feladata Anyegint ismerni. ez olyan, mintha egy magyartanárt arra kérnének, hogy mutassa meg a melleit a kamera előtt. NEM?
gondolkodo
@kiwi:
Ha valami természettudományi szakon tanulna is, akkor sem "illő", hanem "kötelező" ismerni Anyegint! -mert úgye érettségi azért csak-csak kell a továbbtanuláshoz!
Bármilyen szakon tanul is, javaslom, műveltségi vetélkedőn ne vegyen részt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.