Havas Henrik a Magyar Villamos Művekkel kötött szerződést, és szeptembertől már saját internetes blogja is az állami cégnek köszönhetően újul meg. A Tanár úr azonban már most népszerűsíti a témát – gondosan titkolt összegért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juliaschadt
@ugyeugye: nagyon manipulativ tudsz lenni kétségtelen, de tök jó fej vagy , és hát cinikus, és fanyarhumorú tud lenni nemcsak a tanár úr/Havasra gondolok/
qxy
Ő biztos eladná a fekete villanykörtét.Ha felkapcsolod sötét lesz a szobába.
ugyeugye
@juliaschadt: én aztán senkit nem akarok manipulálni. sokszor azt írom le, ami először az eszembe jut. de sokszor órákat agyalok, mire hozzászólok egy témához. és van, h inkább nem.
Azért a mi "adónkból", mert az MVM abból a pénzből fizeti őt meg, amit tőlünk extraprofitként ellenőrizhetetlenül lenyúlnak :(
Havast személyesen ismerem. messze nincs olyan memóriám és nincs annyi "anyag" a fejemben, mint neki, viszont ég és föld kettőnk habitusa. Ha erre gondoltál. :)
juliaschadt
nem pejorativ jelzőnek szántam a manipulativ jelzőt, csak végigolvastam hozzászólásaid ,amit csak felleltem .....kukk.meg üzifal. hali juli
ugyeugye
@juliaschadt: elolvastam :)

egyébként holnap ez lesz az egyik vezető hír. Tringer pl. holnapra igért választ az ügyben. Mit törhetik a fejüket - hihi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.