Eddig is köztudott volt, hogy a popdíva nem rajong túlzottan hazánkért, s a koncert körüli problémák csak megerősítették benne ezt az...

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
@Ugyeugye
A tehetségét sosem vitattam, kemény munkával jutott oda ahol van, de nekem akkor sem jön be.
gesa
@ugyeugye:nem vagyunk irigyek. Csak nekem úgy tűnik, olyat akar bizonyítani ami már neki sincs, a fiatalságát. Erre rámehet az egészsége, ami nem éri meg. Ő már mindent elért siker, pénz, csillogás, de ezekről is tudni kell idejében "lemondani".
ugyeugye
@gesa: egy világsztár élete nem úgy működik, mint a miénk.
én azt is el tudom képzelni, h az egész ájulósdi csak egy színjáték volt, mert semmi hírértéke nem volt a szófiai koncertnek. gondolod, ha tényleg rosszul van, nem megy le??? :)
furfang
Akkor ez kölcsönös, én sem bírtam soha! Tipikusan az a sztár, aki nem annyira a tehetségével, mint inkább a saját sztárolásával, menedzselésével futtatta fel magát oda, ahol van. Emlékszem a világon mindent elkövetett azért, hogy írjanak róla a lapok, a botrányok változatos skáláján játszott a siker érdekében. A hangja nagyon jó, de rajta kívül legalább egymilliónak ilyen a világon. Amiért kifütyülték a koncerten mint hallom, a cigányok melletti védőbeszéde volt. Messziről jött ember mindent mondhat, gőze sincs arról az országról ahol fellép, úgyhogy ne is adjon jó tanácsokat.Azzal nekünk is tele a padlás.
gesa
@ugyeugye: ne izgulj, téged azért még szeretünk !:-))))))
ugyeugye
@gesa: édes vagy! nem vagyok izgulós típus. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.