"arra lettem figyelmes, hogy egy másik asztalhoz beosztott pincérnõ jön a pennés fiúnkhoz és udvariasan megkérdezi tõle, hogy biztos ezt rendelte-e. " [egologo]

Forrás: Transindex
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Egyszerűen nem értem az embereket! Ma sokan a semmiből akarnak jól élni, ha dolgozni kell valahol azt nagyon unják és utálják a munkájukat. Ha én vagyok a vendég nem hagyom szó nélkül.
gondolkodo
Nálunk a többszáz ezres italszámla, ott pedig ez a módi.
gesa
@gondolkodo: Az ilyen emberek fel sem tudják fogni mekkora kárt tudnak okozni egy ilyen cselekedettel. Miért nem lehet emberségesen, becsületesen csinálni a dolgokat. Egyszerűen nem értem. Soha nem jut eszembe, szándékosan kárt okozni másoknak, ha meg véletlenül történik meg, akkor megpróbálom a hibám kijavítani.
gondolkodo
@gesa: "Miért nem lehet emberségesen, becsületesen csinálni a dolgokat."
Mert ők csak így tudják csinálni, ahogy csinálják. Nem ismert számukra az emberség és becsületesség, ezért sem elvárni, sem megkövetelni nem lehet tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.