"Engem már nagyon sokszor kirúgtak! " – mondta Juszt László az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péternek. A TV ügyvédjének volt főszerkesztő-műsorvezetője most először mesélt elbocsájtásáról, s arról is, mennyit is keresett a műsorával. A műsor közben még a könnyei is kicsordultak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Én is sírva fakadtam a cikk olvastán.Hogy sajnálom szegényt.Fogja futni a csendesebb időszakra is a haveri kör által jól megfizetett, agyon ajnározott Jusztnak. Ja kérem, az élet már csak ilyen, egyszer fenn, egyszer lenn. Miért mit gondoltak örökre ott ragadhatnak a székeikben anélkül, hogy igazán valami figyelemre méltót tettek volna azon kívül, hogy egymás szekerét tolták? Vitrayval más a helyzet, ő egy tehetséges valaki, de lejárt az idő, egyszer távozni kell, nem kell megvárni, míg kitessékelik az embert.
Kakastoll
S zokogása közben hogy rengett a zsír rajta.....:))
szöszmösz
Van aki tudja mikor kell abbahagyni, van aki nem! A Tv-s nagyok nem tudják amit Greta Garbo tudott, bár nem akarom Őket egy szintre emelni. El kell tudni menni! És náluk még nem is arról van szó, hogy éhen halnak munka nélkül. Őnmaguk csodálatából kellene engedniük és elhinni azt, hogy senki nem nélkülőzhetetlen és az élet megy tovább!
szaboria
A Tv ügyvédje müsort sajnálom, mert bátran mert szembe nézni az igazságtalansággal.Juszt nem volt agyon ajnározva sokszor lógót a feje fölött az elbocsátás a merész müsoraiért.
Diamont Frost
Számomra szimpatikus ember volt..... nem kéne belerúgni!
Az, hogy elsírta magát..... csak azt bizonyítja, hogy vannak érzelmei,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.