Nem fogsz aludni. Teljesen megváltozik az életed. A gyereked lesz a legfontosabb az életedben. A maga módján mindenki felkészített az anyaságra, de volt, amiről senki sem beszélt.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
34 éve is van annak, hogy a fiam 10 hónapos.lehetett. Én reménykedve mondtam, szeretném, ha már járna! Anyósom a drága megszólalt: addig örülj amíg a járókában hancúrozik.
A későbbiekben még az az aranymondása is eszembe jutott, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond! S ezt idővel meg is érti az ember.
Azt hiszem arra kell vigyázni, hogy az élet ne rohanjon el mellettünk, lehetőleg élvezzük ki minden csodálatos pillanatát! S visszatekintve igenis jó ha van kiért aggódni, gondoskodni Róla, este 10-kor már összeesni a fáradtságtól. Egy gyermeki kacaj, egy ölelés, csak a létük, mindenért kárpótol!
Evikati
@51kacsa: nagyon szép és igaz ahogyan írsz!
Engem sokszor kinevetnek, amikor a közel 40 éves fiamtól megkérdezem, "hogy vagy kisfiam?", vagy megkérem a 190 cm-es kisebbet, hogy hajoljon le egy pusziért:-)
51kacsa
@Evikati: A helyzet az, hogy ha 100 éves szottyadt öreg banya leszek, a fiam akkor lesz 70-80 között, de nekem akkor is a "kisfiam" lesz, egészen az utolsó leheletemig és még az túl, örökké!
szaboria
@51kacsa: Bizony ez igy avn nálunk is volt egy kéthónap amikor minden elérhető dolgot elkellet rakni kis szorokat mert egyből azért nyult .DE türelemmel ezen is tuljutottunk.A cikk ba a lázmérősrésze szerintemt rögtönészre lehet venni a gyereken ha valmi gondja van tulzás mert ha lázas lesz egyből bágyadtab lesz és kéz rátétel is érezni ha lázas.De hátnálam ismá relmult 37 év amikor babáztam.

@Evikati: mikor afiam hazalátogat jönnek a barátai előszőr meg döbbentek, hogy kisfiamazom,meg hogy megcsokolom.nem tudom már ez is kezd ki menni az úgy nevezett divatból .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.