- Félreértés ne essék, nem egy önkielégítő-tanfolyamról van szó, inkább arról, hogy egy férfi hogyan használhatja helyesen a szerszámát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Valami szőrnyű ez az ember. Ha meglátom a tv-ben, azonnal elkapcsolom. Bele tudtam nézni Győzike, Mónika műsorába, de ettől az embertől kiráz a hideg. Pedig nem vagyok mai csirke én sem. :)
Selkirkrex
@vukkocska: vagyunk így ezzel egy páran. Én elsősorban azokat a nőket nem értem, akik jelentkeztek ebbe a szennyműsorba. Nincs bennük semmiféle szemérem, egy kis titokzatosság, egy kis önérzet, ami igazán vonzani tud egy férfit. Azt hiszem, ezzel a műsorral sikerült minden eddigi szennyet "alulmúlni"!!!
vukkocska
@Selkirkrex: Nem csak a férfiak között vannak olyanok, mint Benkő, minden nem normális emberhez kell egy nem normális nő. Másként hogyan tudnának egymással akár szóba állni.
Selkirkrex
@vukkocska: elgondolkodtató, hogy meddig lehet az igénytelenséget fokozni?

Másik sarkalatos kérdés....akármekkora lantművész is Benkő, azt az életstílust, amit nála láthattunk, nem egy-két év alatt alakítja ki az ember. Ő bizony ilyen trehány, koszos, elhanyagolt és igénytelen! Az én lakásom sem egy patika, de ami Benkőnél van, az egyszerűen nem minősíthető....ha azok a nők ezen dolgok tudtában kívánatos partnernek tartják, az őket minősíti, elsősorban. Hiszen végül is Benkő felvállalta elmebetegségét ország-világ előtt!
eberti
Akinek/akiknek Benkő módszere kell,az megérdemli...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.