Különleges divatbemutatót tartottak az iszlám jegyében Kuala Lumpurban. A divathéten minden kollekciót kifejezetten iszlám vallású nőknek és férfiaknak terveztek. A képen egy fürdőruha látható, melyet Aktif Bestari divattervező álmodott meg.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@bigyibogyo: Tudom, tudom, tőled már megszoktam, hogy a katolikus egyházszervezet potenciális gyilkos volt a múltban, és most is az. :) Jóllehet, konkrétan az óvszerhasználat nyakló nélküli tiltásával magam sem értek egyet (bár éppenséggel az egyház álláspontjában, jelesül ha nem kefélünk fűvel-fával, hanem kitartunk egyetlen társunk mellett, akkor nehezebben terjed az AIDS, is van valami), azért azt az emberfeletti munkát se felejtsük el megemlíteni, amelyet az egyház, főként a Harmadik Világban, a szegény sorsúak megsegítésére, oktatásukra és nevelésükre fordít. Ezek fölött valahogy mindig átsiklik a média, csak a pedofil papok disznóságait, meg a pápa viselt dolgait igyekszik kihangsúlyozni, és érdekes módon más egyházakról nem hallom, hogy hasonló módon igyekeznének segíteni embertársaikon, pedig pl. a zsidóknál lenne rá pénz dögivel, csak ők inkább manipulálásra és fegyverkezésre fordítják.
ophisz
@Zsoel: Üres sztereótipiák amiket írsz! ügyetlen magyarázkodás! ok keresés a idegen fóbiára , talán gyűlöletre is . Nem értem meg ! nem fogadom el. !
grti7336
Annyira jó ez a fürdőruha. Megvéd még az "új influenza" ellen is. ( Ebben még a
bolha sem nagyon tud megfordulni. Gratulálok a megalkotójának.)
gcsabi
@Zsoel: Egy másfél évezredes vallást és kulturát kissé leegyszerűsítve nézel, nem gondolod?
Az iszlám kultúrából /matematika, csillagászat, filozófia/ rengeteget tanult a nyugati kultúra. Talán, ha az agresszív és gátlástalanúl kizsákmányoló nyugati civilizációk tiszteletben tartották volna az iszlám világot, kevesebb keresztény vérre szomjazó terrorista lenne a világon. Más kultúrák sok évszázados hagyományait középkori csökevénynek hívni tipikus nyugati arrogancia

Minden kultúra a saját közegében és történelmével értelmezhető, nem egy "felsőbbrendű" szemszögből.

@bigyibogyo: Nem tudok olyan pápai kinyilatkoztatásról, hogy homoszekszuális vagy promiszkuitásra biztatna. A katolikus hit szerint élőknek nincs tartanivalója a szekszuális úton terjedő HIV- től.
furfang
A keleti vallásoknál ha jól tudom általában nem élveznek a nők a férfiakhoz hasonló jogokat, úgyhogy a vallások között mégis csak a keresztény vallás a leghumánusabb.
A vallás, azaz a szabályok, a közös erkölcsi alap nélküli élet keserű gyümölcseit manapság élvezzük. Drog, prostitúció, bűnözés, trágárság, szexuális szélsőségek ennek köszönhetők.
Kakastoll
@bigyibogyo: Ha már elővették a témát szóljunk hozzá.

Azt írod: "....a papa 1 predikacioval hany uj hiv fertozottet "teremt" ...."

Szóval ha a pápa prédikációjától AIDS-et lehet kapni, akkor az általad imádott buzik sokat hallgathatják.
Nem akarlak nevezgetni, de normális ember ilyent meggondolatlan idétlenségeket nem ír le.....vagy ezekért tüntettek ki ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.