A boldogságát mentette meg Erdei Zsolt, amikor a múlt héten legyőzte ellenfelét, s világbajnok lett. Felesége, Arabella elárulta, a gödörből jött vissza a kapcsolatuk.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Arabella tudta, hogy nem spanyol kérőhöz megy feleségül, azért a feleség "arra" is szokta követni férjét, jóban-rosszban.....
Együttérzek Erdei Zsolttal, hogy miközben az ellenfelét le kellett győznie, még a házasságát is mentenie kellett, ami sok az sok volt.
Aztán végül happy enddel zárult, "ez jó mulatság férfi munka volt".
vukkocska
@Január: azért nem mindig követik a feleségek a férjüket, a férjek a feleségeket jóban rosszban, hiszen a kevés házasságkötés ellenére még mindig nagyon magas a válások száma. Néztem a meccset, s bizony nekem is könny szökött a szembembe, amikor láttam Arabellát sírni. Szerintem a megkönnyebbülés könnyei is voltak, nem csak az örömé, hogy férje nem hogy megúszta, hanem meg is nyerte a mérkőzést. Néha el is kapcsolatam úgy középtájon pár másodpercre, annyira izgultam. Hát még akkor szegény felesége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.