Ha Tim Burton le akarná forgatni a Karácsonyi lidércnyomás második részét, a Vörösmarty tér tökéletes helyszín lenne. Hátborzongató karácsonyi dalok, bizarr embermassza és émelyítő fahéjillat.

Forrás: Netriport.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ez a pompos tenyleg igy van:) Tavaly vettem en is egyszer egy ilyen karacsonyi bodeban, igaz, ott kemences langosnak hivtak. Epp akkor szeleteltek a frissen sultet, naivan azt hittem, hogy abbol adnak. Erre kaptam egy megmaradt kihult sarkot, ami mar ki tudja miota ott szikkadt. Csak bosszantja az embert, mikor azert is ugyanannyit kell fizetni, mint a kozepebol vagott frissert:)
szaboria
A legszebb akik ott árulnak azok kevesebb adót fizetnak mint egy átlag dolgozó
csikknorisz
A karacsonyi daloktol nekem is hideglelesem van. Mikor bevasarlokozpontban dolgoztam, ugyanazt a karacsonyi repertoart kellett hallgatni ujra es ujra, minden nap, egesz decemberben. Mar a konyoken jott ki mindenkinek, a dolgozoknak legalabbis. Talan a vasarloknak is, de nekik legalabb nem kellett napi 8 oran keresztul hallgatni:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.