"Ma ne, drágám, fáj a fejem! " Ugye milyen ismerősen hangzik? Gyakori kifogás, ha egy nőnek nincs kedve a szexhez. Talán nem ilyen közismert, de férfiakkal is előfordul, hogy hiába kívánatos, szép az a no, akivel megosztják életüket, az ágyban valahogy még sincs kedvük ezt tettekkel is kifejezésre juttatni. A partner pedig ­ legyen szó akár nőről, akár férfiról ­ többnyire beletörődik a helyzetbe, így egyre ritkulnak, rövidülnek a szeretkezések.

Forrás: noiteazo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nos. A férj az asszonnyal ,sétál az állatkertben.Gorilla ketrec elé érnek, mire a gorilla kinyúl berántja az asszonyt és cefetül elkezdi kefélni.Sivalkodik az asszony- csinálj már valamit Dezső hát szét kúr ez a nagy állat! Mire a férj.Na ennek magyarázd meg hogy fáj a fejed!
qxy
Amúgy tényleg tanulható. El is vert édesanyám amikor hetedikes voltam. Pedig én csak tanulni mentem a szomszéd nénihez.Mért baj az hogy ő 35 éves volt.Jó tanár volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.