Istenem, meghalunk, a fékbe tapostam, elrántottam a kormányt, de akkor már késő volt...

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Csubaka: Amit irtál nagyon jól megfogalmaztad. De ha Kata azt közölte vele nem akar többé kapcsolatott vele jobb ha békén hagyja, mert késöbb lehet, hogy többször a fejéhez vágja a balesetet.
brezonnn
szerintem ha nincs szerelem megette a fene ,mert nincs annál nagyobb tragédia ha évekig nyúzzátok egymást
picike
A véleményem minden gondolkozás nélkül ,hogy ne találkozz vele a kárt kell tisztázni nem az életet itt már,kapcsolatnak jövője nincsen csak a sajnálatod maradt és az enyém is. ebből tartós élet aligha lesz vagy egyáltalán soha ilyen helyzetben.idebeteg élet helyett valami mást ezt gyorsan hagy abba.Sajnálod és ezzel részedről kész elég a fellelőségre vonás lényege
pacsirta
Ez nagyon megdöbbentő történet. Szerintem jobb lesz a szakítást választani. Nagyon sajnálom a leányzót, de ebből a kapcsolatból ki kell lépni, mert a fiatalember tönkre fog menni. Van egy rokonom, egy szép lány. Súlyos szembetegséget kapott a sorstól. A fiú rögtön ott hagyta.
A lány tudomásul vette. Nagyon nehéz volt neki, azóta sincs kapcsolata senkivel, nem is törekszik ezen. A sors majd valahogy rendezi az életet. Kinek így , kinek úgy.
csutak
A megismert tények alapján és elhúznék!
Ahogy a delikvens írta, döglődött a kapcsolat.
Most el lehet menni nyugisan, míg később már nem, mert akkor lehet, hogy szándékos emberölés lenne a vége!
Túl bonyolult ahhoz, hogy levezessem a miérteket és a hogyanokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.