Tegnap délelőtt tizenegy órakor aláírta szerződését Bochkor Gábor és Boros Lajos a Neo FM-mel. Ezzel hivatalossá vált, hogy a Bumeráng ászai január 18-tól újra ébresztik a hallgatókat.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@Zsoel: Ezután a kritika után csak arra lennék kíváncsi, hogy Nálad milyen műsor jön be, mi az amit elfogadsz? Nálad hol kezdődik a színvonal?
kir
@51kacsa: Hadd tippeljek. Kárpátia
kir
Ganxsta-Lovász szerintem is jobb volt a BB párosnál (bocsi, ott a Voga is). Helyenként nyers, de szerintem belerázódtak volna.
profon
@Zsoel: Szörnyű életed lehet ! Nem akarlak meggyőzni semmiről sem. Mindenki ott bas..a el az életét ahol akarja .Vagy hogy egy klasszikus fideszest idézzek "mindenkinek jogában áll hülyének lenni" Ennyi !
vukkocska
@Zsoel: a Hozzád írt üzenetemnek nem ez volt a lényege, hanem az, hogy minősíted azokat, akik ezt a rádiót szerették hallgatni.
picike
@Zsoel: Kereszténynek vallod magad? mi van mikor én sirok ? Mikor vigasztaltál embereket ? Soha ? Akkor sürgősen pótold Isten előtt hiányaidat kedves Zsoel a rádió nem politika hanem műsor értünk a hallgatókért .Köszönöm megértésedet. ( jó hogy te nem vagy 25 éves özvegy jó neked !)Sok sikert ez nem politika a rádiót kiméld meg tőle ha lehet ,mert te nem érted az egészet ugy ahogy kéne vagy válts szakmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.