Három igazgatót rántott magával egy büntetőügybe Horváth Éva azzal, hogy – a gyanú szerint – munkavégzés nélkül 24 milliót vett fel a BKV-tól. Miért vagy kinek az utasítására falaztak neki?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1951
Ha tudott róla, azért, ha nem tudott róla akkor meg azért felelős a történtekért.Nem elég minden hónapban a folyószámlára utalt több százezres fizetést felvenni, a munkát illett volna tisztességgel el is végezni.Nagyon kíváncsian figyelem, hogy mikor történik meg az Ő felelősségre vonása,mert,hogy nem makulátlan az ügyben, az erősen feltételezhető!
szaboria
@1951: Hagyó nem a BKV dolgozója . A fővárosi önköormányzat pedig nem jogosult a kifizetések ellenőrzésért annak egyedüli felelőse a BKV vezetése.
grti7336
A " Hagyó" névnek többféle értelmezése is lehetséges. El "Hagyó", Meg "Hagyó",
Le "Hagyó".Legvalószínűbb a "Bennhagyó", vagyis csávában...hagyó....
marlin
"Három igazgatót rántott magával egy büntetőügybe Horváth Éva azzal, hogy – a gyanú szerint – munkavégzés nélkül 24 milliót vett fel a BKV-tól. Miért vagy kinek az utasítására falaztak neki?"
Hol van az leírva, hogy (Horváth kisasszonynak) a pénzért dolgozni is kell??
szaboria
@marlin: Itt az igazi kérdés Ők kitől kapták az utasitást.
mandiner
Mindent tudott..valószínű az ő utasítására vették fel..
kir
Itt a píz, de remélem nekem is hagyó!
mandiner
@kir: hihihi)))) Álmodik a nyomor))) Nálam is)))
szöszmösz
@szaboria: Az igaz amit írsz de, elképzelhetetlen, hogy Hagyó nem tudott az ügyről és a
BKV csak úgy felajánlotta Évikét a nászéjszaka okán. Gondolom Te sem hiszed el. Mellette meg Hagyó úgy eltünt azóta a médiából, ami szintén sokat mondó, kiemelték, hogy "elfelejtődjék ", Ő volt a felelős a BKV-ért, és nemcsak tudhatott hanem benne is volt a buliban, közvetlen beosztottján keresztül is.
safi
@szöszmösz: jól látod, nemcsak tudott róla, ő dirigált....azóta b-vágányon van.
mandiner
@szöszmösz: Alig várom hogy őt vigyék pórázon..szívátják itt az adminisztrátort..meg ki tudja kit..valakinek oda őt fel kellett vetetni..a Bkv apparátus végrehajtott egy pártutasítást...
bombi02
@mandiner: Nem fogják, és ahogy egyre följebb kerülünk a létrán, annál biztosabb, hogy el fogják simítani. Egy-két kisebb bűzösborzot megdádáznak és kész.
mandiner
@bombi02: Nekem Hagyó is büdösborz..jól tartott büdösborz((
bombi02
@mandiner: Igen, igen, csak ő nagy és ezért félek attól, hogy fogja úszni.
szaboria
@szöszmösz: Munkaügyes és Bér és SZT-ás a végzetségem 15 évet ebben dolgoztam teháttudom, hogy zajlik egy kifizetés. Hagyó be protezsálhatta de a vezetőség is biztos belement tehát ott van a felelőség mert nem ellenörizték van e melette munka.
szaboria
Csak még megjegyzem,hogy a BKV foglalkoztatja a legnagyobb adminisztrativ létszámot 10 munkásra 1 adminisztrátor jutott egy statisztikai felmérés szerint.
bombi02
Tudjátok mit olvastam? Leírom:
Ilyen szerződés is van a BKV-nál:
"A Combino villamosok kerékkopásának szemrevételezésével történő megtekintés"-re!!!!!!!!!!!

Megszédültem a végére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.