Szombaton estefelé, kevéssel üzletzárás előtt, a Fenyves Áruház felűgyelőnője észrevette, hogy kopottan öltözött fiatalasszony hirtelen mozdulattal kabátja alá rejt egy összehajtogatott női ruhát. Azonnal odaugrott, lefogta a kezét, elvette tőle a lopott árút, és a következő pillanatban a remegő, halálsápadt fiatalasszonyt már egész ember gyűrű vette körül. Kezével eltakarta az arcát, a hozzá intézett kérdésekre alig tudott felelni és csak nagysokára buggyant ki belőle s szó: Még sohasem tettem ilyent...

Feltöltő: Mac
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Az "akkor" volt, ez meg "most"!!

2009. december 18. 18:28 Komárom |
Nyaklánclopáson kapták Komárom egyik fideszes képviselőjét egy, a Kemma.hu és a 24 Óra szerkesztőségébe eljuttatott levél szerint. Az ügy a legutóbbi testületi ülésen is szóba került a határmenti városban. (Sáray Evelyn)

@szaboria: A "dolog pikantériája", hogy a jelenben játszódó történet "főhőse" egy doktornő, aki korábban még országgyűlési képviselő-jelölt is volt!! (nem rászorultsági alapon, hanem csak úgy, megszokásból!!) :-))
csutak
@szaboria: Nagyon egyre jár az eszünk Ria:(
marlin
@marlin: Bocs!! Félreérthető voltam!! A zárójelben a név a hivatkozott cikk szerzőjének neve, nem az elkövetőé!!
kir
felűgyelőnő, árú, uccára...

Az ilyen minek ragad egyáltalán billentyűzetet?
marlin
@kir: Mert 1936-ban(!) ilyen stílusban írtak az újságok is!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.