Bár hatalmas beharangozóval indult, és első nekifutásra közel is tudott kerülni a Heti heteshez, a lendület nem tartott tovább.

Forrás: Nana
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atomqkac azaz EbUraFakó
Igen, már rettentő unalmasak ezek a frázisok: megverték, sokkoló, drámai, tragikus, megdöbbentő stb. Az esetek 99,9 %-ban a sokkoló hír az, hogy x.y. celebnek letört a csizma sarka...xD

Annak viszont kimondottan örülök, hogy végre kimondták, H.P. (a nevét sem vagyok hajlandó leírni) " műsora " gagyi, semmirevaló, unalmas. Vasárnap este megnéztem a filmet, ami előtte volt és utána azonnal kikapcsoltam a tv-t.
Mit mondjak, nem volt nehéz megállni, hogy ne nézzem. xD xD xD
A Heti hetest is csak ritkán nézem, de boldog vagyok, hogy a betonba döngölték ezt az önelégült pojácát.
kacsa0707
@csikknorisz: A bulvárban ehhez hasonló félrevezető címeket kell produkálni az olvasottsághoz.
Don Quijote
Ez egy nagyképű pojáca ,remélem nem sokáig teszi-veszi magát a képernyőn!!
kacsa0707
@Don Quijote: Miért a heti -hetes műsorában hét pojáca idétlenkedik az jó?
vukkocska
Megnéztem Hajdú ÍPéter műsorát, és a nevét is leírom. Nekem sem tetszett. Az első fordulóban Hulé Éva miatt volt nagy a nézettség. Az kifejezetten idegesített, hogy a nézők döntötték el, hogy mi a jó poén és mi a jó válasz, amikor belenevettek és beletapsoltak sokszor a válaszba is.Én szeretem magam eldönteni, hogy nekem mi a poénos vagy tetsző. Nehogy azt írjátok, hogy ez Fábrynál is így van, mert azt nem nézem. Az a hapsi kifejezetten irritál. Visszatérve Hajdú Péterre, azért tényleg fel kell kötni a fehérneműjét. Nagyon akar, s kicsit nyögvenyelős volt Csiccsolinával készített beszélgetés. Még azt is írhatom, hogy ízléstelennek tartottam. Verebesnél néha érteni nem lehetett amit mond, annyira szuszogott. Még mindig nem sikerült a fogyókúra, s ha lehet, még kövérebb mint volt, ezért adja ezeket a hangokat. Szóval volt sikeresebb Frizbi is, kedves Hajdú Péter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.