Az ellenzék kezdeményezte az ülést, amit az akkumulátorgyárak ügyében hívtak össze.

Összefogott az ellenzék: rendkívüli ülést tart ma a parlament az akkumulátorgyárak miattMTI/Bruzák Noémi

A parlamenti honlapon olvasható napirendi javaslat szerint a tanácskozás délután négy órakor kezdődik napirend előtti felszólalásokkal – írja az MTI. Ha az ülés határozatképes lesz, és a képviselők elfogadják a napirendet, három órán keresztül interpellációk, azonnali kérdések és kérdések hangzanak el.

Ezután három ellenzéki előterjesztés megvitatása következhet:

az LMP határozati javaslata az akkumulátorgyártással foglalkozó üzemek és létesítmények létesítéséről szóló döntésekben való társadalmi részvételről; a DK indítványa az önkormányzat építési hatósági jogkörének visszaállításához szükséges szabályok módosításáról; valamint az MSZP kezdeményezése a kormányzat által kötött stratégai partnerségi megállapodások felülvizsgálatáról a munkavállalók védelme érdekében.

A rendkívüli ülés összehívásához a képviselők egyötödének aláírására volt szükség, ezt a kezdeményező LMP mellett a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői biztosították.

Forrás: MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
@Őrnagy: És amit külön kedvelek benne, hogy nem fellengzős, nem beszél mellé, hanem a tényeket sorolja és az összefüggéseket. Bayer publicisztikát ír, Laci bácsi esszét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
a dollárcsicskák megdolgoznak a pénzükért
Sziszifusz
@KisTehen: 09:28

... úgy mint ahogy te is Orbáncsicskaként, a napi 50-60 beírásoddal.
jáger laszló
Szakmai eredményt nem fog hozni hiszen csak laikusok politika vitája fog elhangzani!!!
Pedig a kérdés szakmai!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
archive
@KisTehen: Ők legalább megdolgoznak. De már most le merem fogadni, hogy Fidesznyik az nem lesz a parlamenti munkahelyén ma délután.
namihami
@archive: 10.06:. De a ""tiszteletdíj"" nem fog kárba veszni, azt (a többi egyéb pénzekkel egyetemben) azért felveszik.
Hiszen:. ""Ami jár, az jár!""--nem igaz!?!?!?!
Maccska
Majd ha hatalomra kerülnek elzavarhatják az összes gyárat az országból hiszen mindegyik környezetszennyező
Őrnagy
@Baker: Szerintem ott lesz. A fidesznek csinálja a reklámot az ellenzék öntökönszúrással!
Őrnagy
@archive: Sok pénzt szerintem ne tegyél rá!

Szerintem ott lesz a fidesz is. Az ellenzék a fidesznek csinálja a jó reklámot egy alapos öntökönszúrással!
Maccska
Tiltakozott a Magyar Zene Háza megépítése ellen, most ott tartja a gáláját a WMN
BELFÖLD
2023. FEBRUÁR 19. - 22:35
KisTehen
@Sziszifusz: @archive: én nyírom a hülyéket, ahogy bírom
Maccska
Akkor most megyünk hányni – Képmutatásból jeles: a WMN csapata olyan helyen tartja a szupergáláját, amelynek megépülése ellen hevesen tiltakoztak
Még külön cikkben is kérték az olvasóikat, hogy adakozzanak az alapítványnak, amely tiltakozik a Magyar Zene Háza megépítése ellen
Sziszifusz
@KisTehen: 11:02

Ezek szerint suicide alkat vagy .
Fordulj pszichiáterhez, amíg nem késő. Fejlett a tudomány, van remény .
Nyírfa
Amit Hitler tervezett Magyarországgal, azt Orbán megvalósítja. Nem dicséret.
Őrnagy
@Nyírfa: Mondják az agyatlan libsi kretén USA fasszopó barmok, pedig amit Hitler szeretett volna csinálni Magyarországgal az semmi ahhoz képest, amit Szaros Gyurka szeretne csinálni Magyarországból!
csak úgy....
@Őrnagy: kohn, azt a kurva gyógyszert már megint nem vetted be!
Sziszifusz
@Őrnagy: 11:28
Nem kell ide " Szaros Gyurka", elég az ha O. Viktor és társai tevékenykednek.

Úgy "hazavágták" Magyarországot ahogy az a "nagykönyvben'" meg van írva.
Nézz körbe, és láss ne csak nézz.
Nyírfa
@Sziszifusz: Nekem Soros Györggyel egyetlen problémám van: nem látta meg Orbánban az országrontót. Pedig a 80-as években már egyértelművé vált, hogy egy exhibicionista kis nyikhaj.
Őrnagy
@Nyírfa: Nem értem a problémádat, neked inkább örülnöd kellene, hogy Orbán nem akarja nyalni Szaros Gyurka seggét, így te hozzáférhetsz a kedvenc szaros segghez nyalni 100-as nyelvcsapással! Rossz lenne neked, ha pont Orbán vágyai miatt nem férhetnél hozzá!
csak úgy....
@Nyírfa: vajon hány öszinte mondatot beszélt akkoriban 0rbánnal soros , 0rbán a túlbuzgó hazug már akkoriban is sokakat levett a lábáról ?! - ezt a tehetségét már csak az ilyen elvarázsolt @Őrnagy: féléken tudja kamatoztatni, hiszen mindenki kiismerte csak az idióták nem!
Maccska
@Nyírfa: India szerint Soros György beavatkozott az ország belügyeibe
Az indiai külügyminiszter szerint a milliárdos "öreg, gazdag, nagyképű és veszélyes".

2023.02.19 12:44
csak úgy....
@Maccska: shikari tibi, te itt mindenki szerint egy elmebeteg vagy ! a kevés kivételek, szintén elmebetegek !

2023.02.20
Nyírfa
@csak úgy...: 12.08

Ha '89-ben én láttam, hogy Orbán pozőrködik, Soros, miért nem? Azóta - hány év is? 33, lassan 34 éve! - a személyisége nemhogy nem fejlődött, de retardálódik, folyamatosan, megállíthatatlanul.
Aki Én
@Őrnagy: Azért te is komoly reklámot csinálsz a fidesznek. Már csak olyan agyhalottak védik, mint te.
A többség joggal örül, hogy nem tartozik közétek.
Buta vagy mint a segg, és nem félsz bizonygatni.
csak úgy....
@Nyírfa: te láttad neki meg hazudozott valamit, 0rbán egy piszoku jó színész!
-szerencsére egyre kevesebben élvezik és honorálják a "müvészetét" , -neki már csak ezek az @Őrnagy: félék maradtak, akiket még eltud varázsolni.
Nyírfa
@csak úgy...: Szerintem csak azok számára jó színész, akik nem tudnak különbséget tenni érték és értéktelen között.
Látva a felhozatalt, Antalltól Orbánig, Csurkától Torgyánig, az áruló szociktól a Nyugatért rajongó szabad demokratákig, többé-kevésbé le is mondtam erről az országról.
Aztán be kellett ismernem, hogy a liberalizmus nagyon is kedvemre való, feltéve, ha az valódi szabadságot és demokráciát takar. De, ilyen, itt, még nem volt.
Őrnagy
@Baker: Egy dolog, hogy indokolatlan, de én mégis úgy becsültem meg (de ez a magánbecslésem), hogy mégse maradnak távol, mert ebben az esetben az rossz üzenet volna a választóknak! Gondolom én!
Szűk 2 órán belül meglátjuk!
Shikari
Azt is írhatták volna, hogy Soros rendkívüli ülést hívott össze a Parlamentben! :-)))))))))))))))))
Őrnagy
@Shikari: Annyit igazítanék rajta, hogy Soros rendkívüli ülés összehívását kérette az ellenzékkel a házelnöknek beterjeszteni, mert konkrétan magát az ülést csak a házelnök hívhatja össze!
Őrnagy
@Baker: A mai ülésen valóban nem vesz részt a fidesz, mert a következő rendes (menetrend szerinti) parlament ülés napirendjére felvette a kérdést, így a rendkívüli ülés valóban indokolatlan!
Mivel nem vagyok fideszes, erről nem tudtam, de most bemondták a hírekben. Így érthető.
Shikari
@Őrnagy: Világos, de azt is hozzá kell akkor tenni, hogy a Soros által megvásárolt ellenzékkel kérette a soron kívüli ülést összehívatni. Teljesen egyértelmű, hogy nem szívjóságból támadják a magyar kormányt, hanem megrendelésre!
Őrnagy
@Shikari: Ez annyira nyilvánvaló, hogy nem is tartottam szükségesnek kihangsúlyozni.
Minden hasonló szarkeverési kísérlet az USA szarkeverő műhyelyből érkezik ha tagadják az USA faszszopók, ha nem.
Ma már a nem hivatalos töténelemírók azt is ki merik mondani, hogy az I. és II. vh. is az USA geopolitikai érdekeit szolgálta, a formai kirobbantók pedig csak a becserkészett balekok voltak. Mi még nem így tanultuk a történelmet, de majd annak is eljön az ideje, amikor már ezt is ki fogják mondani hivatalos történelemírásban is!
Nessy
Ha annyira egészséges, biztonságos, nyugalmas az akkugyár, tessenek mellé költözni! Ha lenne kertjük, csak azt a zöldséget egyék pár év múlva, ami ott terem.
Őrnagy
@Nessy: Én nem tudom megítélni hogy van e veszély, de Türingiában 150 m-re vannak a lakóházak az Akku gyártól, és nem tiltakozik senki! Tulajdonképpen az a normális, ha a gyár úgy van megépítve, hogy ez ne is legyen probléma. Ha mégis lenne probléma, meg se szabad építeni a gyárat, de nem csak Magyarországon nem szabad akkor megépíteni, hanem sehol!
Egy Európai embernek ne csak az fájjon, ha Magyarországon szennyez egy gyár, hanem annak is fájnia kell, ha Európában bárhol szennyez egy gyár! Tehát ha egy termék gyártása bárhol a földön erősen szennyez, sehol nem szabad megépíteni! Ha az elektromos átállás erős szennyezéssel jár az akkumulátorok gyártása miatt, akkor először is az elektromos átállás miatt kell tiltakozni Brüsszelben ahol ezt a Zöldek megszavazták!!! Persze ha annyira nem is szennyez, akkor sanda szándékból szervezett hisztériakeltésről van szó!
Amúgy ha valami nagyon szennyez, az egy nagy Gyógyszergyár, ami lakóövezetekben termel Magyarországon (Több ilyen is van Magyarország nagyvárosaiban lakóövezetekben). Ha valahol sok vizet és vegyszert használnak az egy gyógyszergyár! Ha az akkugyár annyira veszélyes, tessék tüntetni, hisztériát kelteni a nagy gyógyszergyárak miatt is!
Shikari
@Őrnagy: Ha olvasol Bogár Lászlótól esszéket a témában, olyan kristálytisztán ír, hogy az már fájdalmas!
Őrnagy
@Shikari: Egyetértek! Kedvelem a Laci bácsi szókimondását! Az érdekes a Laci bácsi esszéiben, hogy a nagymamám tanult bátyjától szinte egy az egyben ugyanazokat a múlt béli igazságokat hallottam, mint amiket és ahogy Laci bácsi elmondja. Mintha egy geopolitikai iskolába jártak volna!
Shikari
@Őrnagy: És amit külön kedvelek benne, hogy nem fellengzős, nem beszél mellé, hanem a tényeket sorolja és az összefüggéseket. Bayer publicisztikát ír, Laci bácsi esszét!
Őrnagy
@Shikari: ma. 16.47
Egyetértek! Ő most nem politikus, nem kötik kötelező politikusi mellébeszélések, amit Brüsszelből, vagy bárhonnan elvárnak!
Hadmérnökként én se szeretem a politikusi csűr-csavar mellébeszéléseket! Ezért én semmilyen politikusnak nem lennék jó!
Shikari
@Őrnagy: Laci bácsi politikus, de a klasszikus értelemben vett, a választóit szolgáló fajtából. E mellett egy igen felkészült és nagy tudású, elkötelezett a magyarság mellett. Talán az a karizma hiányzik belőle, ami Toroczkaiban megvan, de a bölcs tudás hiányában. Nem lehet mindenki tôkéletes.
archive
@Őrnagy: Tegnap 10'38-as bejegyzésed: @archive: Sok pénzt szerintem ne tegyél rá! Szerintem ott lesz a fidesz is.

Nah.. így lesz a héten ötösöm:
"Üresek maradtak a kormánypárti széksorok a hétfő délutáni rendkívüli parlamenti ülésen, amit az ellenzéki pártok hívtak össze az akkumulátorgyárak ügyében"

Annyira kiszámíthatók vagytok!
ómió
Pont annyi a "haszna", mint áprilisban volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.