Véletlenül belefutott Cseh Katalin videójába a Facebookon Skrabski Fruzsina, a Fidesszel szimpatizáló filmrendező, producer, forgatókönyvíró és újságíró.

Cseh Katalint idiótázza és hazaárulózza Skrabski Fruzsina, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetője
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Skrabski – aki a családalapítást és gyermekvállalást népszerűsítő Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elnöke is egyben – döbbenten tapasztalta, hogy az ellenzéki EP-képviselők mást gondolnak a világról, mint a fideszesek.

A videón Katalin azt kéri az EU vezetésétől, hogy folytasson vizsgálatot a magyar EU biztos ellen és mondassa le, mert a bekapcsolva hagyott mikrofonban az hallatszott, hogy azt mondja: Hány hülye van még?

Amikor ezt rikoltozza Katalin, a körülötte ülők arcán ugyanaz a szekunder szégyenérzet van, mint a nézőében. What???

Szóval értik: gazdasági válság, háború, migráció közben a képviselőnek az a legfontosabb, hogy »tanár néni kérem, Pistike azt mondta, hogy hülye!

- írja Skrabski, aki Facebook-posztjában úgy fogalmaz, "a dedónál is szomorúbb és felháborító, hogy a kevés figyelmet, amit országunk kap, ilyen idióta árulkodásra használja valaki".

Skrabski szerint ennél még nagyobb bűn, sőt hazaárulás, hogy az ország pénzét is hasonló feljelentgető, árulkodó, sokszor hazudozó állításokkal megakadályozzák, hogy megkaphassuk.

A fideszes közéleti személyiség arról nem tesz említést, hogy valójában mi miatt blokkolja az EU a hazánknak elvileg járó pénzek jelentős részét. 

Skrabski Fruzsina néhány hete – sokak kérésére – Mészáros Lőrincről is kifejtette véleményét. Mondandójának lényege annyi, hogy 

ha Mészáros törvényesen nyerte a tendereket, rendesen elvégzi a munkát, kifizeti az alvállalkozókat, normális a dolgozóival, akkor jobban örülök, ha ő nyeri, mint ha egy nyugati multi nyeri a pályázatot – amelyik túlárazott volt, külföldre vitte a magyarok pénzét és még csak ki se fizette az alvállalkozókat.

Forrás: Facebook

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
A nerqrvák egyik jeles képviselőjét hallhattuk. A valóság és a tények, véleményét nem befolyásolják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez a 3 királyfi,...társulat állami köldökzsinóron lóg?
Akkor mi a meglepő a vezetőjének a megszólalásában? Nem az erkölcséről, hanem a napi betevőjéröl volt szó!
Maxipocak
A nerqrvák egyik jeles képviselőjét hallhattuk. A valóság és a tények, véleményét nem befolyásolják.
Sámannus
Egy lebukáson ért álkeresztyényt véd csak.
Sámannus
@Baker: A nevéből itélve szerb. származású lehet.
jáger laszló
Fruzsina most ezt a drámát rendezte de semmiféle díjat nem nyert vele...
Várjuk a következő alkotást,alakítást fruzsika...
csak ennyi
barátilag
J.L.
justhpeter
Skrabski Fruzsinának nem lett volna szabad megszólalnia - mert nincs igaza. Gyakorlatilag azt az unióbeli uszítást kéri számon egy másik uszítótól, amit a jobboldali szektavezér 8 éven át gyakorolt.
Azt mondja, hogy nem lát rá mindenre, de amire igen, az rendben van. Ezek szerint rendben van az, hogy "az elmút12 évben" Orbán azért nem fejlesztette az ország egyik felét, hogy a leszakadt régiók révén több pénzt kaphasson az Uniótól. Helyénvalónak gondolja, hogy a Covid alatt Mészáros szállodái kapták a legnagyobb támogatást. Rendben lévőnek tartotta a magánnyugdíjpénztár elcsalását, amit szintén nem a ballibsik követtek el. Támogatásra méltónak gondolja azt a kerszténydemokrata pártot és kormányt, amely nem keresztény és nem demokrata. Akik az örmény keresztényt brutálisan megölő azeri baltás gyilkost kiadták és a kereszténységet itthon lepelnek használják a hazudozásuk elfedésére, valamint a hiszékenyek megtévesztésére azokat nehezen tudom jóravaló, jámbor kereszténynek tekinteni. Nem is azok.
Jó lenne, ha Fruzsina azt is figyelembe venné a hazai politika szereplőinek megítélése során, hogy ehhez a közéleti szerephez ma Magyarországon semmiféle iskolai végzettség, intelligencia, műveltség, kultúra nem követelmény, csak a párthűség és a szervilizmus, ami minden politikai oldalra igaz.
balos
@Pálinkás Pál: ner kurva,aki jó pénzért szopik és nyalja a nemzethes urai valagát!Viszont olyan sötét,hogy az a barna izé nem hagy rajta foltot!Legfeljebb poltot!
Törölt Nick
Érdekes mikor az idióta hazaáruló seggnyalók rendes embereket idióta hazaárulóznak.
Béla333
Ki a fene ez a Fruzsina és mit tett le eddig az asztalra, hogy ilyen fene nagy arca van?
Ja? Hogy ő is egy maffiahívő? Biztos jó pénzért ilyen okos...
Magyarország szégyenei az ilyenek!
Egyáltalán: aki ezt a mocskos tolvaj hazaáruló szemét maffiát támogatja, az a legalja az országnak!
Aki Én
Nekem annyi jött le, hogy ez a szervilis nő nem túl okos.
Akkor sem, ha csak hülyének néz mindenkit amikor ilyeneket mond.
ómió
Cseh (Guevarra), alias Botmixer Katalin!? Idióta hazaáruló ő cimkézés nélkül is!
human
Tehát szerinte a hülyézéssel nincs gond, csak azzal ha valaki ezt felemlegeti. A korrupcióval is szoktak lenni. Nem a lopás a gond, hanem ha valaki felemlegeti.
Nessy
NER körökben előírás a "hülyézés, hazaárulózás"! Röviden szólva a bunkó viselkedés!
drrotf
Fruzsina!Minden ember egyedi és másként gondolkodik!Tudod ez annyit jelent, hogy a dolgokról kialakított vélemények nem egyeznek, azok különbözőek.Egy gondolkodó ember , nem olyan mint Te ezen nem csodálkozik ,hanem örül, hogy milyen sok színű az ember, és nem akarja, hogy mindenki egyformán gondolkozzon a dolgokon.Ettől fosztanád meg a magyarok egy részét, mert Te úgy gondold, hogy itt van Orbán ,az" igaz mondó", akinek a gondolatit és tetteit minden embernek , de különösen azoknak akik a hazát képviselik valahol azoknak gondolkodás és kritika nélkül követni kellene!Milyen ember lenne az aki egyformán kellene hogy gondolkozzon a világ és így a haza dolgairól?Ezt már korábban sokan megpróbálták nem is olyan régen a XX. században, de ez eddig hála Istennek senkinek sem sikerült, ahogy Te kívánnád , Neked sem fog!Csak azért mert az ember az egy egyedi lény, senkivel nem azonos, mindenkitől különböző!Ezt Neked mint a jövő nemzedékéért tenni akarónak nagyon tudnod kellene, de Te sajnos lementél kutyába csak azért hogy ugyan mondjál már egy nagyot, marhaságot és hogy a másképpen gondolkodót egy kicsit megugasd!
e örö e bódottá
Gondolom, Skrabski Fruzsina, nem az egyik királylány a három közül.
Ezt a feltételezésemet két dologra alapozom: 1. a kinézetére (nézése meg a járása), 2. a belbecstelenségére (hazudol, hogy a rák egyen meg)

Ha mégis a három királylány egyikének gondolja magát, akkor már csak egy bejelenteni valóm van: Magyarország, neked annyi!
Giovanni Alba
3 királyfi 3 királylány. Ez valami gruppen mozgalom? Azért kell a vegyespáros résztvevőiből 3-3, hogy mindig legyen egy aktív pár? Mert ugye a nőnek vagy a konyhában van dolga, vagy fáj a feje, a pasi meg vagy a gyárban, vagy a kocsmában van.
NKF
OK! Cseh luvnya elmehet ahová kívánom! Bármelyik kurva Mo-ellen dolgozik rohadjon meg!
ómió
@m73: Már a bárcáskurva anyád kielégítését se bírod, bolsi fajgörény!? Ideje "ráerősítened"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.