Családi látogatás – Orbán Viktor legkisebb lányát is elvitte Trumphoz

A miniszterelnök legkisebb lánya, Flóra, (j) is részt vette a floridai találkozón/ Fotó: Facebook

Donald Trump korábbi amerikai elnök nőnapon floridai birtokán, Mar-a-Lagóban fogadta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. Az amerikai politikus saját közösségi oldalán is köszönetet mondott a látogatásért, amelynek, mint kiderült, a kormányfő legkisebb lánya, Flóra is részese volt. 

Családi látogatás – Orbán Viktor legkisebb lányát is elvitte Trumphoz

Fotó: MTI – Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán / 

„Megtiszteltetés, hogy Orbán Viktor és kedves lánya, Flóra, a vendégeim voltak Mar-a-Lagóban” – így kezdődik az a bejegyzés, amelyet Donald Trump az általa létrehozott közösségi platformra, a Truth Socialra írt.

Orbán Viktor kormányfő (s Donald Trump korábbi amerikai elnök, republikánus elnökjelölt ( tárgyalása Trump floridai rezidenciáján, Mar-a-Lagóban 2024. március 8-án.

A posztban – amellyel egyértelművé vált, hogy Orbán Viktort lánya is elkísérte az Egyesült Államokba – a volt elnök ismét elmondta: a magyar miniszterelnököt remek vezetőnek tartja, de kitért arra is, hogy Magyarország egy biztonságos hely, ami álláspontja szerint a kormányfő erős bevándorláspolitikájának köszönhető. Megjegyezte: amíg ő irányítja, mindig is az lesz.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@FitesZoltan: hát te ki a fasz vagy te fideszbuzi? Az ugye nem zavar hogy adófizetői pénzből repked a gennyedék führered a fattyjával meg a többi hazaárulóval egy, az Ország érdekei ellen, csak a saját elmebeteg céljaiért? Persze hogy nem zavar te megafosos abortuszmaradék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a három örömtöl sugárzó pofa tramplival szemben , 2 X 0rbán + a pötyi, mi minden fognak ezek majd otthon mesélni! :)
Sakk Matt
Felajánlotta a sárga hajú vénembernek?
jáger laszló
FFF story Orbán módra
Flóra,Fauna Floridában...
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Sakk Matt: trampli szereti a keleteurópai csajokat !
Péter2
Azért kíváncsi volnék mennyi közpénzt vitt ki orbán tramp kampányának finanszírozására , a másik közpénzből repült e a családtag !
csak úgy....
@Péter2: ne legyél kíváncsi mert még elsírod magad! 0rbán szeret a magyarokéból gavallérosan osztogatni!
Eladott Ország
Orbán Viktor legkisebb lányát is elvitte Trumphoz, azért mert nálunk a hatalom saját vérvonalán öröklődik nem kell választás.
FitesZoltan
Kitűnően józan eszű professzionális emberek. Jöhet a béke, és a balliberális idióták elzavarása!

NO GENDER, NO WAR, NO MIGRATION.
Maxipocak
@FitesZoltan: hát te ki a fasz vagy te fideszbuzi? Az ugye nem zavar hogy adófizetői pénzből repked a gennyedék führered a fattyjával meg a többi hazaárulóval egy, az Ország érdekei ellen, csak a saját elmebeteg céljaiért? Persze hogy nem zavar te megafosos abortuszmaradék.
sándorbence
anagy ámcsi trump vajonmit szól ahozhogy barátja kitárta akaput a kinai kumunista párt
elött és gyünnek a kinai rendörők is magyarba
vajonmit szól ehez trump mert nemezt mondta párhete vagy már aztis elfelejtette
Horizont
@FitesZoltan: Beszálltál a luxusrepülésük költségeibe???
Igen be csak annyira hülye vagy, hogy nem is jössz rá erre.
Eladott Ország
@FitesZoltan: ma, 15:21 ☻ Szia shikari! Mit kér a fideszes a vasútállomáson ? - Egy diákot Pestig.
twitter.com/csorike1520/status/1761317932947099933/photo/1
-Mehet a hátadra. - Nono, előre megyünk nem hátra! ( Szájer és Orbán)
twitter.com/GutyinaI/status/1761328501456572893/photo/1
Eladott Ország
@sándorbence: ma, 16:01 ♦ Az USA kül-és gazdaságpolitikája alapvetően nem változik az elnök személyében. Mindenesetre nem lesz ruszki- és kínabarát, nem fogják engedni a gazdasági terjeszkedést sem. Ugyanez vonatkozik az EU-ra.
Cappuccino
Miért nem a first lady - vitte magával. Talán szégyelli?
simmering73
@Cappuccino: Nincs szalonképes állapotban.
Cappuccino
@simmering73: Miért? Van olyan mint élete párja.
esperanza
@Cappuccino: "Lévai Anikó nem ért rá, ezért Orbán Viktor miniszterelnök a lányával, Flórával érkezett Donald Trumphoz látogatóba."
www.atv.hu/kulfold/20240310/600-ezres-guccival-erkezhetett-orban-flora-donald-trumphoz
libellle
Csaladi latogatas. A ti penzeteken. Hahahaha egy demokratikus tisztesseges országban mar joval kissebb dolgokert visszalép egy minister, vagy a kormányfö. Na ja de maffiozi államban a becsület ismeretlen.
kulabombaafityiszre
@FitesZoltan: ma, 15:21
Meséld már el hogyan csinál békét a trampli,amennyiben hatalomra kerül.
Mi az elméleted?
jáger laszló
Gazsi katonai,Flóra politikái pályára lépett mindenki örömére!!??
Az Orbán klán előre tör!!
Nincs más hátra,mint előre...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Nem normális ember, aki Trumphoz viszi a lányát. „Mivel Orbán Viktort felesége nem tudta elkísérni, a lánya segítette ki, és elutazott vele a Trump házaspárral lezajlott találkozóra.” Eszerint a lánya Flóra helyettesítette Orbán feleségét. A Trump házaspár mellé a lányát vitte házastársnak. A bolond király : a lányát és fele birodalmát , vagy birodalmát és fele lányát... első éjszaka joga
nepszava.us/nem-normalis-ember-aki-trumphoz-viszi-a-lanyat/
Amikor meglátom ezt két genetikai hulladékot, elborzadok. Ez a kép nem is olyan rég, Tusványoson készült. Először az jutott eszembe róluk, hogy bizony a pénz nem boldogít...már nagyon várjuk a koleszterinszint emelkedését.
twitter.com/EVAHASZONITS/status/1766496003350204472/photo/1
Pusztai
a geczi Floridába Flóra lányát vitte.
aliteráció!!
micsoda Figyelem!
o)
simmering73
Először is: ha a miniszterelnöki hakni célja a magyar-amerikai barátság helyreállítása volt (bár én nem emlékszem, hogy eme barátságnak a floridai szála bármikor is elszakadt volna annak dacára sem, hogy a világ egyik legeszelősebb futóbolondja nem mindig képes eltalálni, hogy Orbán haverja pontosan melyik országnak a mindenkinél okosabb, erőskezű vezetője, aki megmondja, hogy mi legyen és mindig az lesz), akkor mi a tökömet keresett a díszes delegáció a béketeremtő Donald Trump rongyrázó floridai magánrezidenciáján ahelyett, hogy a Fehér Házba iramodott volna?

Másodszor: mire válasz az, hogy azért vitte a kölkét, mert az asszony nem ért rá/nem volt olyan állapotban/meg nem nevezett ok miatt nem tudott vele tartani? Hol van az leírva, hogy ha valamiért nem áll rendelkezésre a ló, jó a szamár is? Miért magától értetődő, hogy ha Lévai Anikó (aki tegnapra összekapta magát, a Sulyok Tamás ünnepélyes beiktatásán már ott volt az ura jobbján) nem bevethető, mert éppen el kell rakni a baracklekvárt, vagy meg kell tömni a fagyasztót akciós wagyubélszínnel, vagy éppen gyengélkedik, akkor a família random tagja beugrik helyette? Milyen minőségben?
kolozsvaros.com/2024/03/11/amikor-a-pornep-a-nyilvanossag-a-fuggetlen-sajto-szembejon-a-kivaltsagokkal-kitapetazott-vilagukkal/
bence
@simmering73: ! Lehet , hogy a szeme körüli kék foltok miatt nem merte magával vinni !
rücsü41
Ó.Viktor nem tehet róla ,hogy a legkisebbik lány olyan apás, hogy egy pár napot sem bír ki apa nélkül, különösen akkor amikor Az összekócol hajú , fiatal nőket "megkísértő" D.T-hoz megy .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.