Hónapok óta egy eldugott helyen állnak a milliárdokból vásárolt mammográfiás szűrőbuszok. Hadházy Ákos ellenzéki képviselő azonban kiderített valami nagyon fontosat.Hadházy: a milliárdokat az önök pénzéből adták a gengszter dúsgazdag vállalkozóknak – Újabb részletek derültek ki a pátyi szűrőbuszokról

Fotó: Facebook.com/hadhazyakos

Még mindig eldugva rostokol egy Páty melletti telepen nyolc mammográfiás szűrőbusz azok közül, amelyeket horribilis áron, 1,75 milliárd forintért vásároltak, de soha nem használtak.

Korábban beszámoltam róla, hogy Müller Cecíliáéktól elvették az eredetileg 9+9 darab méregdrága járművet és Páty mellett tárolják őket. Miután erről posztoltam, az új „üzemeltető”, az Országos Kórházi Főigazgatóság azzal „cáfolt” engem, hogy a buszok csak átmenetileg vannak a telepen és átvizsgálás után majd vidéki kórházakhoz kapcsolva helyi egészségügyi szűréseket fognak folytatni. Az egyszerű szűrőbuszok tényleg eltűntek a helyszínről, de a mammográfiás járművek zöme MÉG MINDIG OTT ÁCSOROG, négy hónap után is. Vagy nagyon lassan halad tehát az átvizsgálás, vagy hazudtak erről is – írta Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

Azt is régóta tudjuk amúgy, hogy az emlőszűrés céljára vett buszokat műszaki hiányosságok miatt soha nem használták emlőszűrésekre, a röntgen készülékeket régen kiszerelték belőlük. Müller Cecíliáék azonban azt hazudták, hogy más, egyszerű szűrésekre használják a járműveket. Hát, az elmúlt négy hónapban ez biztosan nem így történt...

Persze az sem jelentene semmit, ha buszokat odatámasztanák egy-egy vidéki kórház oldalához. Képzelem, a kórházak mekkora lelkesedéssel szaladgálnának a buszokkal szűrni a megyékben.

Van egy dolog viszont, amiben én tévedtem, de ettől nem vidámabb a történet. Én meg voltam győződve arról, hogy a projektet az EU finanszírozta egy 17 milliárdos projektből vettek ki a 9+9 busz árát. Ez azonban nem így volt, a 2,8 milliárdot nem az EU adta. Tehát az Önök pénzéből adták a gengszter dúsgazdag vállalkozóknak. Bár így még nagyobb rejtély, hogy a 17 milliárdos projekt hol tűnt el?!

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@Philip Marlowe: Akárhol emeli fel a függöny alját, mindenütt a lopást találja, nem tűnt még fel ? Egyetlen egyszer sem cáfolta meg még senki !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Philip Marlowe: Te így cáfolod, buta majom?
Béla333
Majd biztosan segít kideríteni a helyi DK-s vagy Jobbikos, esetleg MSZP-s képviselő/politikus.
Mert az összes maffiózó bűncselekményt nem Hadházynak a dolga felderíteni és figyelemmel kísérni, hanem az ellenzék egészéé!
Csak tippem lehet, hogy a helyi ellenzéki politikusok, pártok az ország összes pontján miért nem látják a maffia bűncselekményeit, hiszen ott élnek, ahol ezek történnek?
Ha meg látják, miért nem ettől hangos az egész ország?
Miért csak Hadházy végzi a hatalom ellenőrzését és a választók tájékoztatását, ha disznóságot lát?
Toller Béla
@Philip Marlowe: Akárhol emeli fel a függöny alját, mindenütt a lopást találja, nem tűnt még fel ? Egyetlen egyszer sem cáfolta meg még senki !
balos
@Béla333: Az ellenzék sajnos a béka segge alatt keresi a "mutyit"!
balos
@zür-nagy: nemi-szervecske!magácska még mindig a lánya bugyijában keresi a lét?
Aki Én
@Őrnagy: Cáfold balfasz, cáfold.
De ahhoz meg buta vagy. Akkor mit hergelsz, te agyhalott balfasz?
Húúúú, brrr, de kibaszott buták vagytok.
Dr. Proktor
Még többet nyerészkedhettek volna ha kínai felfújható szűrőbuszokat vesznek...
Peller Anikó
@pinácska: 10:32, "kegyeletsértő szarkeverő."

Hathází eddig csak gazemberséget fedett fel. Csak azt, bárhol ahová nyúl, néz.

Neked ez fájón kegyeletsértő. Szarkeverés, mert a figeszmaffia kormányozása egy nagy szar. Nincs más amit kavarni lehet csak a szar. Mindenhol csak a szar. Szarvár. Csútszar.

Leszarvár és felszarvár. Hatvanszarvár. Szar az egész tetínó.
Dr. Proktor
@Aki Én: Az hogy buta, még elnézhető is lenne, de azzal hogy rosszindulatú buta már nem lehet mit kezdeni!
Aki Én
@Őrnagy: 11:21
Na, ezért mondom, hogy rettentő buta vagy :(
balos
@szar-rnagy: nedveske!A való világban neked a helyed a kispadon van,de ne aggodj,mert a mi kazánosok várnak a belépődre!
Istenakinincsen
@Horizont: ma, 19:10 Néhány idióta van csak itt sok néven! Nyugodj meg ezek a barmok maguknak irkálják a marhaságaikat...meg ami ki van adva nekik parancsba, hogy mit kell mantrázniuk. A gyagyás jelző pl: a Gyurka80 szavajárása volt:))
Istenakinincsen
@Őrnagy: ma, 10:32 Hadházy megtette a feljelentéseket és milyen érdekes, hogy így vagy úgy csak abból lett büntetőügy ami már nagyon bűzlött és már nem lehetett elsumákolni! Szépen lassan azokat is elsikálják ám ahogy telik az idő és feledésbe merülnek a régebbi ügyek és jönnek az újak...ugye gyuripapagáj te idióta! Emlékszel még a viccre?
...Psszzz a többit már tudod!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Kussolj már! Napi filipmarha!
percsi
@Philip Marlowe: "Napi Hadházy..."
Elég szomorú, hogy naponta találni közpénz lopásokat, évente 1x is felháborító lenne!

Orbán rejtegeti, hogy csődben van az ország, a NER-közeli cégek miatt
nepszava.us/orban-rejtegeti-hogy-csodben-van-az-orszag-a-ner-kozeli-cegek-miatt/#google_vignette
csak úgy....
@percsi: ne várj értelmet a birkáktól, majd ha teljesen elfogyott a füvük ,akkor majd a juhászuk keres nekik egy bünbakot ,akivel ök elégedettek lesznek!
Istenakinincsen
Az inflációt le kell törni mint a kukoricát ugyi dr miniszterelnök úr?!? Meg még több fradi kell...Ez elmebeteg.
Istenakinincsen
@Őrnagy: Neked is sok sikert kívánok! Bonthatod a pezsgőt! Nekem ebből elegem lett. Nyalhatjátok egymás valagát! Értelmetlen meddő vitákra már sajnálom az időt. További jó szórakozást :)))
izéke
Majd bevetik vonatpótló busznak ha le(fel)robban egy újabb mozdony és két megálló között megszűrik az utazókat,két légy egy csapásra
Lepényleső
Lehet ezen buszok szűrővizsgálatra készen csupán egy rostával állnak,
ezért nevezik ezt a világon mindenütt panamának,- minket pedig birkáknak?
ómió
Hullaházy efftárs majd ezt is meghazudja nekünk!
balos
@szar-nagy: Hamis a baba!Már akkor is feltüntél,mint maffiu,de azóta már a turulbasznádi naszádón szívód a tompika fűvét!
jesz
Gyurcsány hol van ilyenkor, amikor gyujóhangú beszédeivel a tömeget kellene vezetnie? Vagy Jakab? A momentumról nem is beszélve...
Talán Komjáthi az, aki alkalmas lenne egy megmozdulás irányítására, de őt valamiért egyedülhagyták(ják)

Ez a nagy csend is bizonyítja az ellenzék alkalmatlanságát(mindenre)
namihami
Voltaképpen mi a különbség abban, hogy EU-s vagy eleve hazai volt az ellopott pénz? Ha mégis az EU-tól származna, akkor is mienk lett volna! Tehát a ""közből--magánba"" jelenségnek itt sincs semmi értelme!
Lopás---oszt ""Jó napot! Majd jönnek az ügyvédek..."" vagy a haverok!
Szevasztok
Áki, te is annyit lopsz amennyit tudsz nem amennyit szeretnél. Mandatunlovag.
bence
@Szevasztok: ! Mesélj ! Miből tudna ?! A tejszínes bödönhöz csak orbán elvtárs és siserehada férhet hozzá !
percsi
@Szevasztok: 13:08
És neked ezzel az ügy lezárva!
Még találd ki azt is, hogy Ákos miből-mennyit lop, mikor semmi nincs a kezében!

Disznó vágáskor a baloldali szomszédom ellopja a disznó farkincáját, majd a jobboldali szomszédom ellopja az egész disznót.
A baloldali szomszédom sem úszná meg ejnye-bejnyével, de a jobboldali szomszédnak örökre elvenném a kedvét a lopástól.
Vagy szó nélkül hagyjam, sőt még örüljek is neki, hogy nem a baloldali, hanem a jobboldali szomszédom lopta el az egész disznót, aki vígan lakmározik belőle, a családom meg éhezik?
Aki úgy gondolkodik, mint te, az vagy kap az ellopott disznóból, vagy nem normális!
Ébresztő! CSŐD-ben van az ország! Nem az Ákos miatt!
kereső
OFF!!! Mert a hir nem ide tartozik- de mégis ehhez a történethez áll a legközelebb:
'Csődeljárást kezdeményezett a dél-koreai tulajdonú The Duct Építőipari Szolgáltató Kft., a szintén dél-koreai SK Innovation iváncsai akkumulátorgyár-beruházásának csővezeték- és szellőzőrendszer-beszállítója – jelentette be a cég résztulajdonos-vezetője, Jang Su Won a Telexen.

A dél-koreai Doboz Co. Ltd., valamint néhány ottani magánember közös magyarországi cége azért lett fizetésképtelen, mert az SK nem ismerte el, hogy az ukrajnai háború miatt megugrottak az alapanyagköltségek, nem volt hajlandó vis maior okán módosítani a szerződést – állítja Jang. A vállalkozás emiatt nem tudta teljesíteni a magyar alvállalkozókkal szembeni kötelezettségeit.

A The Duct szerint a kiszolgáltatottságukat fokozza, hogy az SK-val kötött szerződésük alapján az esetleges jogvitákat szingapúri bíróságon kell rendezniük.

A The Duct 2019-ben, a gödi Samsung-gyár bővítésének beszállítójaként érkezett Magyarországra, az iváncsai munkát 2021-ben kapta meg. Abban az évben már tízmilliárd forintos árbevétele és 1,8 milliárdos nyeresége volt (tavalyi publikus mérlege nincs)."

Na, ki sziv?? A magyar alvállalkozó ...
NKF
Nem tehetek róla,ettől a Faszházytól kiver a víz! Kimehetne már Bécsbe,örökre!
kereső
Jellemző! A buta fideSS hivő, összetöri a tükröt, amely megmutatja ki kotorászik a zsebében, ki az aki meglopja. Nem ám a tolvajt szidja, és rá haragszik. Á.dehogy. A tükör, az a qrva tükör a hibás, nem a nemzethy tolvaj.
Aki Én
@ómió: Ebben mi a hazugság, és ezzel szemben mi a valóság?
Köszönöm tényszerű válaszod!
bence
@Szevasztok: ! "Ne azt nézzétek amit mondok , hanem amit csinálok" Máris megcáfolva az állításod ! Oszt jónapot vagy inkább boldog karácsonyt ?!
ómió
@Aki Én: A tényszerű válasz, hogy Hullaházy efftársad - mint a fajtád általában - notórius hazudozó!
Clavigo
@ómió: Az inkább tényszerű,hogy egy barom vagy. Emeletes .
Aki Én
@ómió: Úgy látom, megint a szövegértéssel van bajod. Na, még egyszer:

Ebben mi a hazugság, és ezzel szemben mi a valóság?
Köszönöm tényszerű válaszod!

Én sem csak azt mondom, hogy egy buta balfasz vagy, azt is elmondom, miért.
Na, próbáld újra buta balfasz.
Vagy magad bizonyítod, hogy mekkora balfasz vagy?
ómió
@Clavigo: Te bolsi szarkupacként tényszerűen mindenütt ott vagy, ahol bolsibűz van!
@Aki Én: Notórius hazudozó Hullaházy efftársadról, bolsiék fajkreténje, mindig ilyen feleslegeseket szoktál kérdezni?! Nincs más dolgod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.