A Mi Hazánk Mozgalom megnevezte főpolgármester-jelöltjét: Grundtner Andrást indítja a 2024-es önkormányzati választáson.

Ő lenne Budapest új főpolgármestere – Karácsony Gergelyt életképtelennek tartja

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mindezt Toroczkai László pártelnök sajtótájékoztatón jelentette be.

"Minden tulajdonsággal rendelkezem, ami a Niedermüller-félék számára rémületet kelt"

- mondta Grundtner András arra utlva, hogy Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter néhány éve azt mondta: rémisztő képződmények a fehér, heteroszexuális keresztényeket.

Az 51 éves jogász, budapesti lakos azt látja, hogy az ellenzéki pártok „tárt karokkal fogadják a migránsokat”, a kormány pedig a vendégmunkásokat. „Ez az invázió nyugat felől kelet felé tart. London, Párizs már elesett, München már az utolsókat rúgja. A következő megálló Budapest” – idézi  a Telex Grundtner szavait, aki a „baloldali közlekedést” is kiűzné a fővárosból.

Toroczkai László tisztában van a realitásokkal és hogy növekedniük kell ahhoz, hogy jó eredményt érjenek el, de Karácsony Gergelyt életképtelennek tartja.

Forrás: Telex.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mondja ezt egy Tóth Laci (Toroczkai) nevű rendőr vamzer a fidesz egyik seggnyaló csicskája, csahos kutyája!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Az 51 éves jogász,...""
A ""jogász"". Ezek azok a jogászok, akik megfelelő összegért és az ahhoz passzoló erkölcsi mentalitás okán védik a gyilkosokat, gyorshajtó és bicikliseket elütőket, a ""lombsétányosokat"" és hasonló, megtévedt igazmagyarokat!
Toller Béla
Ennél nyíltabban már nem is léphetne a színre a magya fasizmus ! A leépülő vidnyánszki szerint annyi bieberach, mint itt, sehol másutt ! Annyi genya, mint itt, sehol másutt - talán így kellett volna fogalmaznia ! Mst az lesz, mint a múltkor ? Tétlenül nézzük, amint a barna áradat fefalja a maradék országot is ?
lampa laz
Ez a faßi az élő példa arra, h a politika vonzza a hülyéket. Két mondatot nem tudott elmondani értelmesen, újat pedig semmit. Ennek a mi hazánk formációnak nem lenne szabad teret engedni.
jesz
méghogy életképtelen Karácsony? amikor az egyetemen diákokat oktatott, nagyon szerették...hogy miről tartott órát, arra nem emlékeztek, csak arra, hogy nagyon kedves ember.
jáger laszló
a 2 faszú kutyák kit indítanak!!??
Olyan kíváncsi vagyok!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
Mondja ezt egy Tóth Laci (Toroczkai) nevű rendőr vamzer a fidesz egyik seggnyaló csicskája, csahos kutyája!
vacsi
"Niedermüller Péter néhány éve azt mondta: rémisztő képződmények a fehér, heteroszexuális keresztényeket."
Nekem meg azok a rémisztők, akik ilyen baromságokat mondanak. Na, akkor most ki a rémisztő?!
Nyírfa
@vacsi: 11.46

@vacsi: , Niedermüller tükröt tartott azoknak, akik fehér, heteroszexuális keresztény szlogennel rántottak kardot mindenki ellen, aki szerintük nem felel meg a nácik által hirdetett faji elméletnek.

Ha a cikket nem is olvasod el, nézd meg a képet, és megérted, valójában mit is mondott Niedermüller.

nepszava.us/a-feher-felsobbrenduseget-kereszteny-hetero-ferfiak-hirdetik/
Eladott Ország
A párt programját Dúró Dóra ismertette.- majd gyorsan le is darálta. A Dórika is induljon. A pornhub oldalon. Jó de milyen kategóriában? Hairy milf. Erről is legyen előválasztás. Utána meg előváladék. A szépasszonytól. Oké, de ne legyen rajta náci bakancs. - Szerinted nem borotválja? - Tuti, de a fogysztókért bármit! Tóth-roczkai, te csak áss alagutat a kerítés alatt, különben még a Tiszántúlt is elcsatolják tőlünk! Ez a mi tanyánk még mindig a fidesz neonáci fiókpártja? - Vitathatatlanul. Majd a fidesz lemásolja nekik az ajánló cédulákat. Olyan aranyosak, ahogy eljátsszák hogy ők nem a fidesz szekerét tolják.
A politikai géniuszok közül még Volner hiányzik mellőlük, a "Minden sarkon álltam már" szlogenjével, de a vazelin sem segített.
Eladott Ország
@vacsi: ma 11:46 ☻ A célpontok gyakran fiatal, sőt gyakran gyermekkorúak roma származású kisfiú és kislányok voltak, akiket eldugott vidéki kúriákban tartott orgiákon molesztáltak, erőszakoltak meg fidesz és a kdnp prominens vezetői...néhány név a szexuális bűnözők közül: Semjén Zsolt, Harrach Péter, Bayer Zsolt, Németh Szilárd, Rogán Antal, Kaleta Gábor, Kocsis Máté, és több tucat bűntársuk...
pbs.twimg.com/media/F5BdMVqXEAAC9OW?format=jpg&name=large
Eladott Ország
A mi hazánk kiváló szövetségese lesz a mi jó kis rezsimünknek. Amikor a fosmellöli fingszag szétterjed egy zárt helységben, a jobb érzésűeknek hányingere lesz! A legveszélyesebbek azok akik el is hiszik a saját baromságaikat. Szakszerűen téveszmének nevezik ezt. Biztos sok szavazatot fognak lecsippanytani
„lipcsyktől„ köszönjük szépen! Toroczkay dédnagyapja pedig egy bizonyos Tutsek Gusztáv, 56-os vérbíró volt. Mert, aki elfogadta a szélsőséges fundamentalista Iráni Iszlám Köztársaság pénzügyi támogatásától kezdve, a KGB-s Putyin Oroszországának a támogatásáig bárki bármijét, az olyan politikai szűz, aki szemérmességét árulja az utcasarkon, s állig repedt a sarka. Tehát magad sem tagadod, hogy az iszlám perzsa állam támogatását elfogadtátok, s egy időben az iszlám volt az utolsó reményetek, azóta pedig reményvesztetten lődörögtök, s azt várjátok, hogy legalább a Fidesz megrendelje a szolgáltatásaitokat, vagy Putyin. Wally, te vagy hazudozol, ami a torkodon kifér, vagy a saját pártodat sem ismered. Szárazra nyaljátok az első olyan szélsőséges politikusnak az ülepét, aki tol nektek egy kis alamizsnát. Amúgy jól parodizálod a nácikat, de a vér nem válik vízzé, román úttörő maradsz már életed végéig. A kommunista gondolkodás benned örök.
bence
Az ész megáll , hogy milyen mélyre akar süllyedni ez az ország ! Már csak egy náci hiányzik a főváros élére !
simmering73
Ezt a náci retkedéket. Még a nevét se lehet kimondani, olyan magyaros. Shikari lájkolni fogja.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma,12:40 ☺ Azért ne olyan hevesen dobálózzunk a szopásokkal. A moszkvai találkozó lényege. "Szopni jársz ide Viktor!" A KGB ezredese kihallgatja Orbánt. Putyin: Még mindig jól szopsz. Narancsvodka.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273102260_2009718235899567_7482016022021904668_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=K1yMXpX2ohMAX9qJQ5J&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDpHPqhuFMRJyi3D-kFcAO4RtR-BTkmQiTFqZ8eNeKQpw&oe=64F950A4
Gombos vagy cipzáras? Jó lesz az seggbe is! NYITVA VAN AZ ARANYKAPU, HADD BÚJJATOK RAJTA KIVEHETŐ FOGSOR ELŐNYBEN. Ne „fogazz Jucus” vagy húzzál gumit rá.
twitter.com/janos_hary/status/1635949596840022020/photo/1
Mikor a csorgóba kéred , de a morgóba teszi. Itt a rettenet, ráadásul Marcsát kitüntették a régi elvtársai...és mindjárt megindul a történelem hamisítás
twitter.com/janos_hary/status/1635901940222640129/photo/1
tothjani
A Fidesz NÁCI tagozata is indul? Gratulálok. :(
Kovács Máté
basod mi lesz itt jovore a polgi valasztáson beindul a karakter gyilok basod
Eladott Ország
@Horizont: ma, 13:35 ♦ A fidesz nevű maffiaállamtól/ bűnszervezettől minden kitellik! Ezek már mindent egy lapra tettek fel!
Győzelem vagy halál!
Eladott Ország
@Őrnagy: Mi a helyzet a migrikkel Lackó? Mostanában Nem nagyon fogdosod őket! "Tóth-roczkai", te csak áss alagutat a kerítés alatt, különben még a Tiszántúlt is elcsatolják tőlünk! "Mi soha sem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk" (Orbán Viktor klasszikus sztoikus bölcselő) A "mi hazánk" nevű náci gyülvészet viszont a zsebükben van, ezért ők annyit ugatnak amennyit akarnak, sőt kell is nekik, ez a melójuk a zsoldért!
balos
@szőrny-nagy: Most ki beszél az apádról csicska szar-nagy!
NKF
Helyes! Ettől a Vigyori Geritől már csak jobb lehet ! Szarabbat már elképzelni is nehéz!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 14:28 ☺ A főváros nem azonos a (elmaradt) vidékkel! A 20 legszegényebb település mindegyikén a fidesz volt toronymagasan a legerősebb, 18-ban közülük 80 százalék fölött végeztek. Ebben az egy mondatban minden benne van. Nincs mit hozzátenni!
uploads.disquscdn.com/images/b18340c360e2a28de1d2aba4b87843d15d218567eca355923f3da30c24485304.jpg?w=800&h=484
A fidesz rendszere az uraságoknak és az eszetlen jobbágyoknak optimális. Csak az európai polgárságnak kellemetlen... az ispánok segély osztanak zsebredugott kézzel a zselléreknek, jobbágyoknak, ez a 21. századi Orbanisztán.
uploads.disquscdn.com/images/5819dfefe7fc92f0ee5d6cd24c6cf5b7045288d39d4a87b7f979f819c69bc825.jpg?w=800&h=752
Nagy bornyú...
cdn.penzcentrum.hu/images/articles/lead/2023/02/1676213988-1NUQAZafm_lg.jpg
kereső
Barna nyelvhez, barnaing! Ez az új divat ?? Vagy ez lesz? A csepeli iskola már jó példával elöl jár.
szaboria1
Most akkor a kép szerint Toroczkai akar lenni?
Manhattan
Tudja valaki mit dolgozik ez a Torockai? Egyáltalán, miből él?
Péter2
Én örülök , hogy indul , legalább megosztja a jobboldaliakat , A fideszben csalódtak jó része oda fog szavazni , aztán nekik is kevés lesz meg a szavazat meg a fidesznek is , evvel csak Karácsonynak tesznek jót , könnyű kampánya lesz !
Eladott Ország
@Manhattan: Ma 15:33 ♦ Tóth Laci "Minden sarkon álltam már" szlogennel és vazelinnel keresi a betevőt, csak dolgozni ne kelljen. A "mi hazánk" nevű náci gyülvészet viszont a fidesz zsebében van, ezért ők annyit ugatnak amennyit akarnak, sőt kell is nekik, ez a melójuk a zsoldért! Egy elmebeteg, ez a Tutsek-Tóth-Toroczkai. Azt hiszi, hogy nem tudja meg abban a szent pillanatban mindenki, hogy mit hány ki magából? Rothadt uszító. Méltó utódja a mocsok vérbírónak. A Toroczkai-félék gondolkodását az jellemzi, hogy ők nem a szabad mozgásért küzdenek, hanem a tulajdonlásért. Ezt az embertipust nem valaminek a használata teszi boldoggá, hanem a birtoklás. Akkor is, ha ott megy tönkre a kezei között, de az övé legyen. Ez a figura egy kamu, úgy ahogy van, bár szépen megél belőle, ez a "munkahelye!" Ennek a kártékony baromnak még mindig a börtönben kellene rothadni a 2006-os TV székház eseményei miatt! Hivatásos provokátor és rendőrségi informátor, vamzer tán még kiemelt nyugdíja is lesz a nemzetbiztonságtól. A szegedi fasiszta paraszt Tóth Laci magyarosította a nevét,Toroczkai lett. Nekünk mindig kell, hogy szar legyen, különben fenenagy jó dolgunkban talán el is tűnnénk.
FLETÓ
@Őrnagy: 15.03 mert @Eladott Ország: egy idióta! Amúgy én szóba se állok vele!
vitriol
a "mihazánk" pártocska ne is álmodjon a főpolgármesterségről, mert Magyarországot ők és a fidesz együttes összefogással rohasztották le, bűnük pedig sohasem évülhet el!
jáger laszló
Ő az aki nem lesz Budapest főpolgármestere!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
A Mi Hazánk 2026-ban biztos parlamenti párt lesz!
polgarb
@KisTehen: Először vakard le magadról a tehénsz@rt,mert beköpnek a legyek!
Aki Én
@Shikari: Azért el kéne döntened lassan, hogy ennyi buzizással és cigányozással, hogy lehetsz pont fideszes.
ómió
Mutyigeri efftárs helyett!? Hát, rosszabbat találni nagyon nehéz lenne!
Eladott Ország
Philip Marlowe: szepotember 3.,12:40 ☻ Hogy "ki kit szop le" talán a fideszesek sotrai között kellene elsősorban keresni. Maradjunk ennyiben. A média a fideszesek pedofil bűncselekményektől a szexorgiákon át a fidesz prominens vezetőivel voltak és vannak tele. A fidesz újra megmutatta pedofil oldalát. Miközben a "gyermekek védelméért" kampányolnak, konzultálnak, írnak ki népszavazást, a kormányhoz hű megyei lapokban fehérneműs kiskorúakkal népszerűsíti magát a saját médiájuk. Ennyit a fideszről! Ezek mondják magukról, hogy ők Európa és a kereszténység utolsó védőbástyája!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/221837783_356301546011456_1699853148526716450_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=fsIOQMIDYt4AX8qj0KG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBRLWLpTMvM0NxkjFjVtIv28XbS5YZwYVpsVn1r-Ikk0Q&oe=64FC427E
A célpontok gyakran fiatal, sőt gyakran gyermekkorúak roma származású kisfiú és kislányok voltak, akiket eldugott vidéki kúriákban tartott orgiákon molesztáltak, erőszakoltak meg fidesz és a kdnp prominens vezetői...néhány név a szexuális bűnözők közül: Semjén Zsolt, Harrach Péter, Bayer Zsolt, Németh Szilárd, Rogán Antal, Kaleta Gábor, Kocsis Máté, és több tucat bűntársuk...
pbs.twimg.com/media/F5BdMVqXEAAC9OW?format=jpg&name=large
Itt egy újabb fideszes pedofil botrány. Tímár László korábbi VII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő lehet az az általános iskolai tanár, akit szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsított meg a rendőrség. Elsőként a Blikk számolt be arról, hogy egy Pest megyei általános iskola 56 éves tanára szexuális kapcsolatba lépett egyik 13 éves diákjával, de nem nevezték meg sem a várost, sem az iskolát, sem az érintett pedagógust.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275726407_499045265175766_2438172491486027907_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=tk1gUQWxzswAX9UVJ4Y&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCK3TngfA7fNWXZ9ppcIaiaTwNi_O3ra6grEBLwSUDygA&oe=64FC4F97
Eladott Ország
@Philip Marlowe: szeptember 3.,12:40 ☺ Íme még egy "apró tétel" a sok közül, te álszent, velejéig rohadt mocskos tróger fideszgeci, hogy szorult volna a fejed a bűnöző, hazaáruló román cigányod ánuszába! "Magyarország szopóágon. Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a fideszes polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a fideszes polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja." ( Kanadai Hírlap)
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
ómió
@m73: Szarkupac efftárs! Oszolj, a bárcáskurva anyádat!
Aki Én
@ómió: ,,Mutyigeri efftárs "

Ez mit jelent?
ómió
@Aki Én: Reménytelen ott az elmeosztályon, hogy bármit is megérts!?
@m73: A bárcáskurva anyádat elégítsd ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.