Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában bemutatkozó látogatáson fogadta David Pressmant, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetét – tudatta a Legfőbb Ügyészség csütörtökön közleményben az MTI-vel.

Polt Péter az amerikai nagykövetnek fényezte az ügyészség korrupcióellenes tevékenységét
Kép: YouTube

David Pressman 2022 augusztusától látja el feladatait Magyarországon, a mostani megbeszélés a felek között az első hivatalos találkozó volt.

A megbeszélésen a legfőbb ügyész bemutatta az ügyészségnek a magyar jogrendszerben betöltött szerepét, hatásköreit, alkotmányos helyzetét. Kiemelte az ügyészség korrupcióellenes tevékenységét, amely kapcsán kitért a "kiegészítő pótmagánvád" intézményére, amely a korrupció elleni fellépés egy új eszköze. Hangsúlyozta a különböző uniós és nemzetközi szervezetekkel folytatott együttműködés fontosságát, külön kiemelve a Nemzetközi Rendészeti Akadémiával (ILEA) fennálló, több évtizedes, kiváló partneri kapcsolatot.

Az amerikai fél a magyar ügyészség tevékenységének jogi és gyakorlati kérdéseiről, az Európai Ügyészséggel fennálló kapcsolatáról, valamint a korrupció elleni fellépés új eszközeiről tájékozódott.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy a magyar ügyészség és az Egyesült Államok ügyészi szervei közötti kiváló munkakapcsolat további mélyítése a büntetőeljárások hatékonyságának érdekét szolgálja.

A felek a találkozó végén az együttműködés további erősítését tűzték ki célul

- áll a Legfőbb Ügyészség közleményében.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Remélem távozáskor a Pressmann megnézte,hogy minden értéktárgya meg van,mert a foltpeti is hajlamos a másik fél tulajdonának eltulajdonítására!Biztos forrásból van a hír!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
" A megbeszélésen a legfőbb ügyész bemutatta az ügyészségnek a magyar jogrendszerben betöltött szerepét, hatásköreit, alkotmányos helyzetét. Kiemelte az ügyészség korrupcióellenes tevékenységét, amely kapcsán kitért a "kiegészítő pótmagánvád" intézményére, amely a korrupció elleni fellépés egy új eszköze. Hangsúlyozta a különböző uniós és nemzetközi szervezetekkel folytatott együttműködés fontosságát, külön kiemelve a Nemzetközi Rendészeti Akadémiával (ILEA) fennálló, több évtizedes, kiváló partneri kapcsolatot."

Hogy mit emelt ki a Petya, az ügyészség korrupcióellenes tevékenységét?
Mióta van olyanja a magyar szügyészségnek?
Az uniós és nemzetközi szervezetekkel folytatott együttműködés kapcsán, beszélt arról is, hogy inkább a halál, mint az Európai ügyészséghez való csatlakozás?
Az önfényezés már, nagyon megy, nem úgy az igazmondás!
izéke
@nejlontacskó: polírozza a bohócot a petya ;)))))
balos
Remélem távozáskor a Pressmann megnézte,hogy minden értéktárgya meg van,mert a foltpeti is hajlamos a másik fél tulajdonának eltulajdonítására!Biztos forrásból van a hír!
izéke
@balos: ha csak a másik fél tulajdonát,de az ország javait is viszi orbánnal együtt,mint minden kormánytag vagy közelálló személy.
Néro2
Pol Pot Petikéje elmagyarázta rázta és rázta , hogy az amcsi a végén megláthassa a való G-t.
Ha nem vak mint a nyáj bizton meg is látta.
jáger laszló
PP elmagyarázta Pressmannak.hogy MO miért nem csatlakozik a EU ügyészséghez!! Próbálta +győzni a nagykövetet,hogy tkp M O-on nincs is korrupció,minden csak virtuálisan létezik!!
csak ennyi barátilag
J.L.
simmering73
@Maccska: Ti illipsik olyan egyszerűek vagytok mint a faék. A száza szög hozzátok képest integrált áramkör.
Aki Én
@Maccska: Azért elég hálátlan feladat a tiéd.
Napi 24 órában hülyét csinálni magadból, hát...
ómió
Nyugi, efftársak! Pressman efftárs ezt "no doubt" felül fogja hazudni!
Toller Béla
Mintha a Pressman nem látna át ezen a képmutató vénemberen !
jáger laszló
Pressman udvariasan+hallgatta,de 1 szavát sem hitte L!!
Erről ennyit
barátilag
J.L.
bence
Az egész kormányban ő a legnagyobb fekély ! Még orbánt is felülmúlja ! Ha csak a becsületnek egy szikrája lenne benne , most orbánnak nem lenne Hatvanpusztája ! Ez csak egy a sok közül !
colibri
Ha ha ha, mekkora hazugság! Amilyen kicsi, jelentéktelen ez a manus, hazudni, csalni annál nagyobbat tud.
csipetke
Ez az évtized vicce,hogy a fidesz elsikálásügyi izéééje magyarázza a bizonyítványát Pressmannek,aki valódi demokráciából jött
vitriol
Ez a poltelvtárs a legfőbb bűnöző. Az ő segítsége nélkül még orbán sem tudná kilopni a szemünket és kiárusítani a hazánkat!
gina
Ö a legljasabb szemét az egész fideszszektából undoritó mint egy hal csúszik mászik
amortizáltok
csak egy dalból idézek " Hazudik a szemed az a gyönyörű " fényezitek magatokat meg megálltok a buszsávban azán védettségre hivatkoztok? inkább a bűnözőitekkel foglalkoznátok, termeltek a behajtó végrehajtóitok színtársulata névre rangra tekintet nélkül aljasul. Lesz ebből is 7-9 éves időhúzás ugye ? akár a mikroszoft témában a vő és tesó? megszoktuk ám.
Nanya
poltnak még a hulláját se fogadja be a föld !
???
mert megérdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.