Deutsch Tamás megbukna a történelem érettségin azzal a Facebook-poszttal, amiben beszólt az amerikai nagykövetnek – szúrta ki a 444.

Deutsch Tamás keménykedni akart az amerikai nagykövettel, de a magyar történelemből adott leckéje kínosan sült el

Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

Deutsch Tamás közösségi oldalán próbált leckét adni az amerikai nagykövetnek, David Pressmannak. Csak éppen ötből egy állítása sem teljesen pontos a 444.hu és a történelemtankönyvek szerint.

A poszt előzménye, hogy az Amerikai Egyesült Államok Budapestre akkreditált nagykövete, David Pressman múlt héten sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy országa több mint ötven személyre és intézményre vetett ki szankciót, hogy csökkentse Oroszország és az oroszországi személyek hozzáférését a nemzetközi rendszerekhez.

Deutsch Tamás ez után üzente a következőket Pressmannek:

Mi már hazaküldtük a tatárokat, a törököket, az osztrákokat, a németeket és végül a ruszkikat is

Óvatosan, Mr. Pressman! Ennyi

A Fidesz EP-képviselője azonban nincs tisztában a magyar történelemmel a 444.hu szerint, és egy kissé pontatlanul és élesen fogalmazott a posztban.

A lap sorra vette a hibákat:

1. A tatárokról az érvényben lévő történelemkönyv azt állítja, hogy „A teljes győzelem után egy-két hónappal a tatárok váratlanul elhagyták az országot, aminek oka a mai napig ismeretlen. 

2. A töröket Habsburg vezetéssel a Szent Liga üldözte ki, tagja volt több német fejedelemség, Velence, Lengyelország és később Oroszország is csatlakozott. 

3. Az osztrák-korszak sem kiüldözéssel ért véget- írja a 444. A kiegyezés prosperáló időszaka után a vesztes első világháború szüntette meg a Monarchiát, majd jött Trianon, de az így létrejött független Magyarország aligha lett az, ami a magyarok mesterterve volt.

4. A németeket, miután sikertelenül próbáltunk szakítani velük az utolsó pillanatban, az oroszok üldözték ki. Egy szövetség részeként, aminek tagja volt az Egyesült Államok is. 

5. A németeket kiűző oroszokat pedig Orbán Viktor ugyan – utólag egyre hősiesebben – hazaküldte a Hősök terén 1989-ben, de azért érdemes megjegyezni, hogy ekkor már volt egy titkos megállapodás a csapatkivonás megkezdéséről – fogalmaz a 444.hu. A lap hozzáteszi, a Vörös Hadsereg távozásában talán lehetett egy minimális szerepe annak is, hogy az Egyesült Államok a hidegháborúban térdre kényszerítette az orosz gazdaságot.

Deutsch Tamás az ügyben máskor is keménykedett már David Pressmannal, akkor a nevével gúnyolódott még annak sajtótájékoztatója előtt, ahogy azt korábban mi is megírtuk.

David Pressmannak és az amerikaiaknak Orbán is üzent múlt pénteken a ruszkik hazaküldésével kapcsolatban.

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Tudjuk, hogy Tompika nem könnyen végezte el az állam és jogtudományi egyetemet, és most kiderült hogy miért.Az egyetem első félévében oktatták akkor még amikor Ő egyetemre járt a magyar és az egyetemes jogtörténetet, ami nem volt könnyű tantárgy, mert nagy kiterjedésű tantárgyak voltak ezek.Hogy mennyi jegyzett meg DT az előző tantárgyakból , a cikkben foglaltak az irányadók!Érintőlegesen ismeri a történeteket, de pontosan nem emlékszik szinte semmire!Tompika!Idézni csak lassan és pontosan , úgy érdemes!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
Tudjuk, hogy Tompika nem könnyen végezte el az állam és jogtudományi egyetemet, és most kiderült hogy miért.Az egyetem első félévében oktatták akkor még amikor Ő egyetemre járt a magyar és az egyetemes jogtörténetet, ami nem volt könnyű tantárgy, mert nagy kiterjedésű tantárgyak voltak ezek.Hogy mennyi jegyzett meg DT az előző tantárgyakból , a cikkben foglaltak az irányadók!Érintőlegesen ismeri a történeteket, de pontosan nem emlékszik szinte semmire!Tompika!Idézni csak lassan és pontosan , úgy érdemes!
Qqberci
Tompi, Tompi, nem kellett volna annyit "porszívózni"!...
sunoge
Tompikát nem az eszéért szeretjük. Meg másért sem. Viszont egy zsíros hajra ajánlott sampon reklámjában jól mutatna. Az "elötte" és "utána" fotókon ő lehetne az "elötte".
csipetke
Lássuk be,hogy azok,akiket orbán maga köré gyűjtött,egyik se egy észlény. Gondolom,azon az alapon,hogy hülyék közt a féleszű a király. Sztem orbán erre nagyon ügyelt, nehogy egy tőle okosabb fazon kerüljön a bandába, mert akkor ő nem tudna villogni. Mondjuk így se nagyon tud, mert pl aki képes olyat kijelenteni,hogy a melegekből előbb utóbb pedofilek lesznek, ott nagy a baj. De sokszor rajtakapni,amikor őrületes nagy baromságokat hord össze. De nézzük a többieket:--kósa loui, rezsi sziszi, stb,stb
frank
Látom itt két fizetett banda háborúzik.
Egyiket a libsik fizetik.
Másikat a Fidesz.
De lehet több pénz van erre a libsiknél.
A Fidesz kevesebbet költ hogy ezen a lapon kommenteljenek hívei.
frank
Szaros madzag két végét szopogatja a két tábor. Nem éppen irodalmi stílusban.
Eladott Ország
A drogos, alkoholista, ingyenélő szarjankót egyáltalán hogy a bánatos 3,14csába engedik még a közvelemény elé megszólalni?! : "Az Európai Parlament (EP) történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ban.” Annyit elárulok, hogy az egyik Deutsch Tamás. Eljutunk odáig, hogy csak önmagához lehet hasonlítani.
uploads.disquscdn.com/images/fb61a4a5e35425a98fe3d3682a4ca669a43041883dbd47f9107b6a2533f6b10a.jpg?w=800&h=640
jáger laszló
Úgy tűnik dt-nk nem barátja D Pressman USA MO-i nagykövete!!
Legszívesebben hazaküldené yenkee go home jelszóval!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Büszke lehet rá a Kaffka Gimnázium, az egyeteme szintén.
sokanvagyunk
1986-ban kezdte az egyetemet, 1999-ben államvizsgázott - ennyi idő alatt sokat butulhatott, hiszen a kérdéses téma általános iskolai anyag, amit a középiskolában esetleg még ismételhetett volna, de most majd talán megjegyzi ezt.
Edebácsi
A Fidesz mindig is szeretett idegen tollakkal ékeskedni, most is ezt tette.
csipetke
@frank: 11:47 és te hol szopogatod a madzagot? Középen?
24
@frank: És téged ki fizet, fideszes csicska, vagy Ti Hazánkos büdösbogár? Vagy ingyért vagy (lenni vanni) ennyire hülye?

Megtalálod magad a képen 30 másodperc alatt?

m.blog.hu/em/emberitisztesseg/image/birk%c3%a1k.jpg

Ha nem, akkor inkább hagyjuk az IQ-dat. Túl kicsi. Szóra sem érdemes.
surdilloFUJT
@drrotf: ...és nem pár "COLA" felszívása után,pláne nem az ő toprongy drogos agyával!!!
Galway
@KisTehen: Nem szoktam ingyen történelem órákat tartani középiskolás fokon, de a tatárok kivonulásának LEGVALÓSZÍNŰBB oka az, hogy Dzsingisz kán minden utódjának részt kellett vennie az új nagykán megválasztásán./ Szokták emlegetni, hogy a tatárjárás eleve is csak egy rablóhadjárat lett volna, illetve azt is, hogy a buzgó gyilkolászás nyomán nem maradt elegendő élelmiszer embernek/lónak a Kárpát-medencében. Mindenesetre egy biztos: 1242-ben ahogy jöttek, huss!, el is illantak a tatár/mongol barátaink!
Galway
"Deutsch Tamás az ügyben máskor is keménykedett már David Pressmannal, akkor a nevével gúnyolódott még annak sajtótájékoztatója előtt"...

Hát Tompi, meg kéne gondolnod, miből és mennyit szippantasz!
24
Deutsch Tamás egy hazug, tolvaj, rabló, kábszeres (tudatmódosult), erkölcsi hulladék, rossz életű hitetlen zsidó.
Ha nem tetszik neked valami a fenti felsorolásból, akkor cáfold.
Magyarország dugig ban rosszáletú+ű zsidókkal, cigáníokkal, parasztokkal.
Ha nem tetszik a fenti megállapítás, akkor cáfold!

Én nem vaktában, gyűlöletből, gyúlöletet szítva írtam ezt.
Rgy zsidó elsősorban zsidó és nem magyar!űEgy cigány elsősorban nem magyar, hanem cigány!
Egy magyrkodó fideszes paraszt, elsősorban egy magyarkodó fideszes paraszt.
Cáfold most, vagy kussolj örökre !!!
ómió
Na, ugye! Akkor, "csupa efftársi vívmány" volt valamennyi! Így píszí hazudni, efftársak!?
balos
@Galway: Ne má!A "kistehén" ott volt!Egyedül ezer tatárt vágott meg snúrózásban!
VASTAGBŐR
Az ilyen harci marciskodásban a politikusok menjenek a frontra .. legközelebb a hazaküldött katonák helyett is .. bár mondjuk, nem akarok a nevükben beszélni ... mekkora arcoskodás van .. az a baj gyerekek hogy "hazára" hivatkozva vannak ilyen nagyarcú politikusok .. a hazám szolgálnám nem pedig ?ökér politikusokat ..
VASTAGBŐR
Inkább a kólás-speed, mint a vaccina. Tompi gyerek. Falus Feca 4-et bírt a dizájner cuccokból egy heroinos is vagy 3000-szer lövi be magát mielőtt elkezd leépülni. Kicsit össze lehet hasonlítani a dolgokat. Mit terítetek ember, körbe néztél ?
Csóri józsi néni is már az exet hordja az ereszen.
VASTAGBŐR
Mikor szántok tomi pénzt a sok oltáskárosult fideszes szavazóra ? Akiket rábeszélt a góré a pénteki infón meg a többiek ...
Elfogy a táborotok. Vagy lessz annyi letelepedési kötvényes ?
bence
@csipetke: ! Pedig ha szentelne némi időt a családjára , a családján belül (Gáspár fiára akiről az a hír járja , hogy) ráláthatna a valóságra !
Nanya
@drrotf: Történelmi értekezést " belőve " hülyeség kezdeményezni. PLÁNE,HA AZ ILLETŐ AMÚGY IS HÜLYE !
Semmi ! Csak ennyi történt !
amortizáltok
na meg kellett egy Horváth Ístván belügyminiszter aki a család barátja volt és általa járhattak nyugatra nem úgy mint az átlag 3 évente ugyebár. persze az infója tőle lehetett aztán a nagy gyűlésen max villogni akart, hogy stb de jobb lett volna ha elmegy velük,. itt más világ lenne de még nem késő bár ott is sittre invitálnák már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.