„Szívesen, és számíthatnak ránk a jövőben is” – üzente a külügyminiszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
„Hogyan lehet megoldani ezt a vitát Budapesttel? Ez csak azon múlik, hogy Budapest mit akar. Nekem azonban úgy tűnik, hogy a magyar politikai elit össze van zavarodva” – mondta Zelenszkij az újságíróknak, majd kifejtette:
Nagyon fura ez a szituáció. Elképzelhető az, hogy a NATO egyik tagországa Oroszországot segíti, és a NATO ellen lép fel?

„Szívesen, és számíthatnak ránk a jövőben is” – üzente a külügyminiszter.

És van itt aki szerint ez tökéletes válasz.
Ha valaki visszaemlékszik a különleges műveletnek hazudott háború kezdetére, és fóleg a menekültekkel kapcsolatos eseményekre, az jól tudja, hogy a kormányzat csak akkor lépett elő -és szorította a háttérbe a civileket- amikor az EU (az a csúnya prüsszel) megnyitotta a támogatásokat. Azért egy csöppet mérséklődött a hiénák lelkesedése, amikor kiderült, hogy a pénzt nem az átutazók miatt, hanem a befogadottak javára adják.
kulabombaafityiszre
Nem hallottam te buzi szíjjártó,amikor a nagyszőlősi(kárpátalja) katona aki élt amikor elvágták a torkát,majd levágták a fejét,hogy a putler gazdádnál vagy a lavornál akit kinyalsz,lelháborodtál volna.
Szóval simán elhúzhatsz búsba.Magyarország csicska külügyminiszere.Köptem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.