Nem bírt csendben maradni Apáti Bence balettozós "keresztény-konzervatív" publicista.

Íme a Fidesz publicistája, aki örül Vágó István halálának – így magyarázza ellenszenvét
Fotó: Facebook/Vágó István

A Magyar Nemzet munkatársa így emlékezett meg a ma reggelre elhunyt Vágó Istvánról:

Öregkorára a DK politikusaként, Gyurcsány egyik legodaadóbb híveként időnként, sőt valójában szinte mindig olyan benyomást keltett, mint aki elvesztette a józan eszét, de most végre megpihenhet.

Apáti kemény reakciókat kap a posztja alatt, de tartja magát elveihez, és ellenszenvét többek között azzal magyarázza, hogy Vágónak voltak "szélsőséges kijelentései", és a balett-táncosokon is gúnyolódott.

Forrás: Facebook

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bűnbak
@kereső: április 29. 18.14 Bizony! Az intelligencia nem bal-, vagy jobbfüggő! Amit itt egyesek a Bajkai cikk kapcsán írtak UNDORÍTÓ! Ugyanezt mondható el most is ennél a cikknél!
Nem hiszem hogy mérlegre kell tenni e két különböző cikknél elhangzott véleménynyilvánítások minőséget illetve mennyiségét! Az eredmény úgyis az enne, hogy van ember + szar ember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Apátinak csak a NER halott a halott ember.Igazi NER keresztyén.Pápánál voltál áldásért?
Neked kár volt megszületni,mivel semmi emberi erényt nem tudsz felmutatni,de még a halott emberbe is belerugsz.
Kiváncsi lennék hanyadik csicska fokozatát szerezte már ez meg seggnyalásból.Ezért a cikkért is fizetnek neki.-
jesz
Apáti amúgy nem jelentős figura, de arra pont jó, hogy lejárassa a sajátjait...

Általában a tőle különb emberekbe szokott belerúgni...az bizony sok van...
justhpeter
@Havanagi: Egyetértek Veled ! Apáti Bence szégyent hozott saját fejére
kereső
Egy hozzászólás , az ezerből- és ez még finom és nőies- férfitől:
"Egy MAGYAR televíziós legendát gyászol az egész ország, akihez te sohasem fogsz sem emberileg, sem erkölcsileg felérni, de nyilván neked még egy halottba is bele kell állni a politikai hovatartozása miatt. Hidd el, erre még a elvtársak sem lesznek büszkék, mivel amiről tanúbizonyságot tettél az nem keresztény jobboldali viselkedés, hanem a legmocskosabb, legtiszteletlenebb féreg tempó."
Havanagi
@justhpeter: Ezt az embert a szégyen nem érdekli,mivel nem rendelkezik ilyen tulajdonsággal.NER faktor ezt kizárja.
balos
@justhpeter: Mit lehet 1 fasz fejen szégyent hozni?A húgy is szentelt víz neki!
balos
@Pegero: Nincs is saját véleményed,vagy félsz,hogy kihagysz 1 betűt?
Néro2
Örül hát öröl ez legyen élete útolsó öröme ,két napig.
Ahhh fenét , holnapig.
Tehenész
Azért itt is van egy ügyeletes Apáti féle hülye vagy nem tudom minek nevezem pegero- szándékosan kis betűvel. A többiek most tudják meg a véleményüket. Egyébként nem az kell nézni mit mond, hanem, hogy ki mondja. A neve: senki.
Béla333
Na most már egymás halálát kívánjuk?
Működik a gyűlölet politika a maffiától...
csak úgy....
ez az egész szitu egy 0rbántól kitervelt, gyülölettöl átitatott világból származik,- csak azt nem vette figyelembe a faxi,hogy ö is halandó...
jáger laszló
Idétlen!!
nincs mit hozzáfűzni!!
csak ennyi
barátilag
J:L.
kereső
A minap meghalt Bajkai István a fidesz alapitó tagja, orbán ügyvédje.
Akkor azt irtam: "halottról, vagy jól, vagy semmit".
Ez csak intelligencia , és neveltetés kérdése- úgy látszik primitévéknél nem ismerős ez a szólás.
Nanya
@Pegero: Ne gúnyolódj egy olyan halott emberen,akinek a cipője sarkáig se érsz fel az összes dögleni való fideszessel együtt.
kereső
@Maccska: Itt a "pletyka", amire vágytál:
Vágó gyógyszer-vegyészmérnöknek tanult, majd a MEDIMPEX külkereskedelmi vállalatnál dolgozott. Képzett idegenvezető volt, de ezt a szakmát sosem gyakorolta.[9]

Basszusgitáron játszott a Favágók együttesben; kedvenc stílusa a dzsessz volt.

Felesége, Judit újságíró, fiuk, Péter a vendéglátóiparban dolgozik.

Kiválóan beszélt angolul, németül, franciául, spanyolul (e négyből felsőfokú és szakmai nyelvvizsgája volt), interjúképesen olaszul és portugálul, továbbá megértette magát oroszul, lengyelül és svédül. Írni tudott arabul, törökül és hindiül. Foglalkozott a finn és a japán nyelvvel,[10][11] és a kínai nyelv tanulásába is belefogott.[12][13]/wikipédia/

És akkor jön egy senki, aki nagynak akar látszani.

Lehet kommentelni, csak tartania kell magát az embernek alapvető, iratlan erkölcsi, és intelligencia szabályokhoz.
csak úgy....
@Pegero: az emberszeretetedet a pápa hozta neked,te elmebeteg?
kereső
@Horizont: Nem értem én ezeket. / a bocit/ Vágó István nekem alapvetően nem a dk-t jelentette- hanem azt a mérhetetlen tudást- amelyet átadott músorvezetői munkája során. Tényleg nem "középiskolás fokon" tanitott, "Játékai" maguk voltak az információ szerzés, és az ismeretek elsajátiitásának órái. A képernyőről nekem azóta is hiányzik ez a fajta "játék".
bence
Ne aggódj Apáti ! Érted is eljön a kaszás akár pofázol akár kussolsz , minden egymásután most már ti fogtok következni !
bence
@KisTehen: ! Az ami a fidesszel Bajkai nélkül !
csak úgy....
@KisTehen: te, te mint egy undorító háttér ember,ha arra kerül a sor,neked hova küldjem a csokrot és a gyásztáviratot ? - az élet véges...,nektek akik mások életét elbaxxátok, remélem a tiétek még rövidebb...
gina
Ez a fidesz szemét, mások halálán örömködik, alja fidesz rohadékok, remélem ti is a temetöben végzitek mihamarabb,
csak úgy....
@KisTehen: aki nem gyülöli a hozzád hasonló beteges idiótákat, az egész életében szenvedni fog tölük! - ti elmebetegeg ,nektek csak a zárt osztály való...
csak úgy....
@Maccska: tibim kár,hogy te a totál elmebetegek magyaros táborát szaporítod, az ilyen @Philip Marlowe: faxokkal ,akik azt sem tudják, hogy mi az a magyaros kultúrha...
Clavigo
Kijafaszom ez a Zapáti nevű senki...?
surdilloFUJT
Ez az apáti akkora egy barom,hogy még a Holdról is látszik!!!Az ,hogy ilyen aljas az kötelező a fidess agyrogyott félkegyelmüek között!!!
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 17:20 Te mindig olyan benyomást keltesz, mint aki elvesztette a józan eszét...bár neked nem volt mit elveszteni.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 17:20 Te mindig olyan benyomást keltesz, mint aki elvesztette a józan eszét...bár neked nem volt mit elveszteni.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: ma, 21:43 Ez beismerő vallomás: "Ilyenkor egy pillanatra sem veszed észre, (gondolod) hogy te sem vagy különb?"...vagyis? Kinél kellene különbnek lenni?? Amilyen a mosdó olyan a törölköző! Érted bunkó!?!
csak úgy....
@m73: öt így csak élteted , pegero egy fura büdösbogár!
namihami
Számít???3? Csak egy közönséges kis balettpatkány!?!?!?
Edebácsi
Ez az ember tényleg olyan benyomást kelt, mint aki elvesztette a józan eszét!
Aki Én
Az apátia vagy közöny az érzelmek, az érdeklődés és a törődés hiánya. Egy indifferens állapot, amely az olyan érzések elnyomásával jár, mint például az aggodalom, az izgalom, a motiváció és a szenvedély.

Vagyis, ez egy nevéhez hű, beteg ember. Mondhatnánk szar embernek is.
Ennyi.
ómió
Csak nem az "efftársi méltatás nehány fogását" leste el!?
jáger laszló
Apáti most eltáncolta Bence búcsúját Vágó halála emlékére
Hát nem volt valami felemelő a koreográfia,inkább felejthetőre sikeredett!!
Sokan apátiába is süllyedtek!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Elvesztette...Még mondig jobb, te mocsok, mint a te esetedben lesz, akiről majd felírják, hogy ennek sohse volt, se esze, se gerince, se önismerete, se stílusa, semmi ...
amortizáltok
a szólást is felrugja egy -két kultúrbarbár, "HALOTTRÓL VAGY JÓT VAGY SEMMIT " simán besorolható zenésznek.műsorvezetőnek, egyet viszont el kell ismerni NAGY TUDÁSÚ ember volt, volt humora és gerince is aztán ma itt semmin nem szabad csodálkozni az élő fába is belekötnek orbán hivei, pedig sok paraszt van és sok nyirfácska. A Temetési tömeget majd tessenek megnézni mert sokan tisztelték ismerték és szerették NYUgodj BÉKÉBEN ISTVÁN !
szegény hazám
Ez a szerencsétlen a birkanyáj egyik kiugrásra készülő jelentéktelen eleme (embert nem merek írni, mert nem az). Valószínű emberi méltóságát azért adta fel, hogy a malacnál jó pontokat gyűjtsön. Így egyetlen szóval jellemezhető: BAROM!!!
vacsi
Az ilyenekre mondta nagyanyám: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
balos
@Pegero: Hát a fasz már lerí rólad,de a kalapot már sokallom!Bár azt már húzták a gecire is a haverjaid Izraelben a geci fejére,de attól még a véglények is különbet szarnak,mint magácska!
Nanya
@m73: A @pegero: az egy büdös,korcs !
Edebácsi
@Nessy: Apáti véleménye sokmindent elmond egy emberről. De az az ember nem Vágó István.
Bűnbak
@kereső: április 29. 18.14 Bizony! Az intelligencia nem bal-, vagy jobbfüggő! Amit itt egyesek a Bajkai cikk kapcsán írtak UNDORÍTÓ! Ugyanezt mondható el most is ennél a cikknél!
Nem hiszem hogy mérlegre kell tenni e két különböző cikknél elhangzott véleménynyilvánítások minőséget illetve mennyiségét! Az eredmény úgyis az enne, hogy van ember + szar ember!
amortizáltok
BENCUSKA anyád majma te az ecserin sem veszel annyi észt inteligenciát ami VÁGÓNAK a kisujjában volt max mennél egyet fosni orbán fejére AVE cé zárva
Istenakinincsen
@Bűnbak: Az az undorító, hogy a bal és jobb oldalon is van szar ember. Normális nagybetűs Ember számára ez teljesen érthetetlen! Ember embernek farkasa!?! Az emberek szeretnek ártani egymásnak?!? ... Nagyon úgy néz ki hogy már tapossák egymást és már a halottakat is gyalázzák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.