Rákay Philipről majd' egy éve röppent fel a hír, hogy akkumulátorgyár épül a földjén. Most ő maga árluta el, mi az igazság.

"Te dollárcseléd" – Rákay Philip nekiesett az alpolgármesternek és felfedte szerepét a  földjén épülő akkumulátorgyárról

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Tavaly nyáron került a NER-közeli üzletember érdekeltségébe egy 42 hektáros rácalmási terület, amelynek egy részét most eladta a Hankook gumiabroncsgyártónak. Rákay azután szólalt meg, hogy több ellenzéki politikus is azzal vádolta meg, hogy akkumulátoripari beruházásra készül – számol be a 24.hu.

Tavaly év végén jöttek a hírek, hogy a Fejér megyei Rácalmáson terjeszkedik tovább Rákay Philip birodalma. Az egykori televíziós műsorvezető, NER-közeli üzletember egyik cége ugyanis a Hankook gumiabroncsgyártó cég magyarországi központja mellett, Rácalmás és Dunaújváros határában vásárolt meg egy 42 hektáros ipari területet. Rákay akkor kérdésünkre annyit árult el terveiről, hogy cége a csaknem fél Margit-szigetnyi területen fejlesztéseket végez majd, és értékesíteni kívánja azt.

Ezután indultak találgatások a terület várható sorsáról, és az ellenzéki pártok egy részének figyelmét is felkeltette Rákay üzlete. Szabó Tímea, a Párbeszéd – Zöldek frakcióvezetője április elsején tartott sajtótájékoztatót az érintett rácalmási terület előtt. Az ellenzéki politikus helyiekre hivatkozva azt állította, hogy a településen kész tényként kezelik, hogy a Rákay földjén akkumulátorbontó üzem fog épülni, vagyis az „egész akkumulátoripar egyik legszennyezőbb láncszeme”, ahol „több százezer tonna akkumulátort fognak tárolni” – teszi hozzá a 24.hu.

A Párbeszéd után a Demokratikus Koalíció politikusai is Rácalmáson akcióztak. Kocsis-Cake Olivio a DK környezetvédelmi ügyekért felelős árnyékkormánybiztosa, és Szabó Zsolt, Dunaújváros alpolgármestere is tiltakozott a vélten épülő akkumulátorgyár ellen. Majd a DK-s alpolgármester pénteken ismét sajtótájékoztatót tartott a témában, ahol közölte, „nem támogatták a fideszes képviselők azt a javaslatot, amelyben arra kéri Dunaújváros vezetése Rácalmás Önkormányzatát, hogy ne épülhessen a város határában semmilyen környezetszennyező, környezetkárosító üzem!” Ezt a politikus összekötötte Rákay Philip rácalmási telkével.

Rákay Philip az alpolgármester Facebook-videója alatt osztotta meg véleményét. 

"Figyelj, Gyurcsány-csicska! Annyira béna és képességtelen vagy, hogy azt szánalom még nézni is, de ami ennél sokkal nagyobb baj: hazudsz, ahogy Feritől tanultad. Elbábozom neked a lényeget, hátha felfogod. Persze elsősorban nem is miattad teszem, hanem a környéken élők megnyugtatására, akiket folyamatosan hazugságokkal riogattok a nagyeszű Szabó Tímeával meg az aktuális DK-s haverjaiddal együtt. Az undorító rémhírterjesztésetekkel szemben az igazság az, hogy a cégem tulajdonában álló rácalmási területen NEM LESZ SEMMIFÉLE AKKUMULÁTOR BONTÓ, SEM AKKUMULÁTOR GYÁR, és nem is volt szó erről soha!!! Kizárólag a ti beteg képzeletetek szüleménye volt mindez, naná, hogy politikai haszonszerzés céljából. Az igazság ezzel szemben az, hogy hónapok óta tárgyalunk a Hankook-kal a terület adásvételéről. Tudod okoska, ez az a gumigyár, amelynek vezetése – remek információid szerint – semmit sem tud erről az egészről... S kapaszkodj meg, te dollárcseléd, hosszú tárgyalások után alá is írtuk velük az adásvételi szerződést, amelynek értelmében a területünk egy részét azonnal megvásárolják, a maradékra pedig elővásárlási jogot szereztek. Eddig azért nem adhattam minderről információt, mert titoktartás kötelezi a feleket az üzletkötés folyamata alatt. Na, ennyit erről! Most pedig irány bocsánatot kérni Dunaújváros és Rácalmás polgáraitól, amiért rémhíreket terjesztettél és megzavartad a nyugalmukat, te politikai OKJ-s tanfolyamot végzett lúzer!

Forrás: 24.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ez a kakadu is egy xarházi tolvaj,a rendszer rongya és salakja,ezt termelte ki a maffia kormány,ilyenekkel van tele a NER,egyetlen gerinces ember sincs köztük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
madlaci66
Gondolom ez a ner lovag rúbelért adta el a telket, amit teljesen véletlenül vett meg nemrégen.
Giovanni Alba
Ez a macskajancsi semmit nem változott, hiába húzott magára mellényes öltönyt, nem a ruha teszi az embert.
www.youtube.com/watch?v=-BaeeFH_c1U&t=6s
Péter2
Honnét szalasztották ezt a kosfejű barmot , vagy mondhatjuk úgy is , hogy a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán seggdugaszát , haza kiárulóját ? Ilyen söpredékek miatt , van az ország ebben a sz@r gazdasági , morális helyzetben ! Ha ezek a senkiháziak nem tűnnek el , ennek az országnak hamarosan vége lesz, lehet ezeknek ez a céljuk . !
Néro2
Rákaka Kálmika háborog.
Koma rosszul váltják át a rubelt ?
Ezeknek a közpénzen gazdagodott geciendatulajdonos lényeknek bármi ráfér az ocsmány alja fityma pofájukra.
Elég jó így , hogy ötkeresztes vizeletes Ló-vagina körösztöt kapjak ezen a trágyadombon amit a NER magyarországként emleget?
Nem tom' csak kérdem.
jáger laszló
Én + $ milliomos,milliárdos szeretnék lenni,habár semmi esélyem erre!!
Csúfolhatnának akár $ papának is
Elviselném!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
drrotf
Kálmánom!A gumi gyár az környezet barátabb mint az akku gyár?Nem szartál a kútba csak a kávájára és azután belelökted!Ha nem titkolóznál, hogy milyen ipari üzem épül mezőgazdasági rendeltetésű földön akkor senki nem vezethetne félre senkit, de Te úgy gondoltad, hogy a környezet megváltoztatása nem tartozik csak Rád, mert a Földön csak Te élsz egyedül!Kálmánka , hallgasd Ferenc pápát, aki megmondja hogy egy kereszténynek hogy kell viselkedni, viszonyulni a természethez, és az emberekhez.Hiába nevezed magad kereszténynek a megszólalásod azt mutitja, hogy Te egy csöppet sem vagy a pápa megfogalmazása szerint keresztény.Legalább most mutasd meg, hogy Te jó ember akarsz lenni, és szeretnél olyan lenni mint amit Ferenc elmondott a keresztényekről!Nem csak meg kell hívni pápát az országba és mondani ,hogy ez az ország hitében erős és hívő ország, hanem úgy is kellene viselkedni,de a hatalmasok ahogy a pápa is megjegyezte nem tudnak viselkedni, úgy hogy van mit javítanod szemléleteden és magatartásodon, s ezért kérlek tanulj meg legalább a pápa jelenlétében viselkedni!
Nessy
Gerinctelen kétlábú! Az "embertől" már messze vannak!
Havanagi
Ez a kakadu is egy xarházi tolvaj,a rendszer rongya és salakja,ezt termelte ki a maffia kormány,ilyenekkel van tele a NER,egyetlen gerinces ember sincs köztük.
Nyírfa
@Horizont: 12.44

Én is utána néztem, legalábbn érettségije van-e. Esztétika szakon végzett az ELTE-n, hogy vette-e a diplomát, vagy csak szabadulni akartak tőle, mindegy is. Az esztétika és Rákai nem ugyanazon a pályán játszik, az egyik a kultúrához, a másik a prolik világához tartozik.
Több szót nem is érdemel, a neje asztrológus - a fidesz tanácsadója - , gondolom, találkozott már a karma fogalmával.
amortizáltok
ja igy apránként is eladjátok A HAZÁNKAT utolsó troger.
Toller Béla
Mondanék én neked valamit, minden szerénytelenség nélküli cimborája az ördögnek ! Neked kellene bocsánatért esedezned a ki nem mondott válaszokért, a meg nem hallgatott kérdésekért, a menet közbeni gyáva meghunyászkodásodért, és áűltalában azért, hogy a világon vagy ! Nem gondoltál arra, hgy valami hasznosat is kellene csoinálnod túl hosszúra nyúlt életedben ? Nem csak dollárban, vezényszóra gondolkodni !
Menőmanó
Te dollárcseléd mondta az orbán seggéből kilógó szardarab.
szaboria1
@drrotf: Egyre gondoltunk. A gumigyár sem egy környezet védő tevékenységet űz.
szaboria1
Kíváncsi lettem a feleségre: 2023.03.30-án a férjével egyűt Nemzeti Emlék-őr díjjal tüntették ki őket amit az idén találták ki.
Nyírfa
@Horizont: Az asztrológia az a tudományos alapokkal rendelkező, ám tudományként nem elismert ezoterikus elmélet, amelyre az uralkodók többsége stratégiailag előszeretettel támaszkodott. Nagyon sokat lehet vele ártani, amennyiben avatatlan kezekbe, magukat varázslónak, gurunak gondoló dilettánsokhoz kerül, avagy fekete mágiát szolgálnak vele.
A fideszt támogatni ezoterikus tanokkal vagy a hozzá nem értést vagy a keresztényi tanításokkal szembenálló, negatív erők alkalmazását jelenti.
Orbán játszik a tűzzel, és nagyon nem szeretnék a helyében lenni, amikor az fellángol. És ez nemcsak az asztrológiára vonatkozik, hanem a spiritualitás minden ágára, amelyeket a maga hasznára igyekszik fordítani.

Kína azért akarja leigázni Tibetet, mert a szerzetesek olyan tudás birtokában vannak, amelyeket az átlagember el sem hinne. Azzal a tudással életet adni és ölni egyaránt lehet, és, ha belegondolunk a kínai gondolatrendőrség képződményébe, akkor lehet fogalmunk arról, Kína és a Kínát csodáló Orbán mire használná fel a spiritualitás erejét, amely egyébként minden emberben ott szunnyad, csak nem mindenki alkalmas a tudatosítására.
Bocs', hogy így neki eredtem, de fontosnak éreztem elmondani, ha már szóba került Rákay felesége révén.
balos
@human: Arra azért kiváncsi lennék,hogy mivel zsarolta ki a földet és mennyiért vette el?Ismerve a ner kurváit legalább 500%haszonnal adta tovább!Nála a nav nem vizsgálja a "cselekményt"!
Giovanni Alba
@Pegero: ma, 18:42
Mondogasd sokat de ne feledd, átkozódásod visszaszáll reád. Szóval mondjad, csak mondjad.
Giovanni Alba
@Pegero: ma, 19:09
Igen, meg fogsz dögleni, bár ez engem nem tölt el örömmel, mert élhetnél akár hasznosan is, ha nem lennél ilyen rohadék.
kulabombaafityiszre
Szaladj,fuss kálmán
orbán gazdád ka-kálmán.
tothjani
A Nemzet Propagandistája sem panaszkodhat, hiszen a Rákay elvtárs média birodalmában 30 percenként adják le a Brüsszel ellenes kormány propagandát. Gondolom nem szívjóságból hanem kemény közpénzért teszik.
amortizáltok
hát akkor téged minek nevezzünk simán magyarul selejt trágyadombot raksz a templomhoz ? Biciglis majom.here orbán here.
jáger laszló
Amennyiben kap 10 milliárdott képes leenne a semmiből
jáger laszló
Amennyben kapna 10 milliárdot képes kenne a semmiből10 részes sorozatot na nihilisták irodalmi igényeinek kielégítésére!!
Ha hiszitek ,ha nem!!!??
Én kételkedem,de ki vagyok én!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
csipetke
Kálmán taplóbb még a taplónál is. Egy igazi büdösparaszt gyökér. De az ilyen rubelcselédséghez tartozó seggarctól mit lehet várni?Mindent meg lehet írni normális "üzemmódban" is,de ennek a fajtának az nem megy...
csipetke
@Maccska: 11:48 tegnap Azért annak nézz utána,hogy orbán mocsármédiája hányszáz pert vesztett a hazugságaik miatt. De mondj egy pert,amit orbán mocsármédiája nyert az igen kevés ellenzéki médiával szemben.
csipetke
@sgl: 08:01 Csak tippeltem, de azt tudtam,hogy sok pert vesztettek..
Sámannus
Az cselédezik aki betegre nyalja a putler valagát.
telegdilaci
@Horizont:Mondja ezt az aki fényesre nyalja az Orbán szaros seggét,hogy boldoguljon ez a végtermék jobb lenne nem ugatna,aki közpénzből gazdagodott meg!
Peller Anikó
Hallottátok? Ennek a Rákagyú filippínónak gumigyár épül a telkén, szárad a lelkén.

Azt mégis mekkara tahoóóóuuu az alsó széle közepe.
pacal
Büdös zsidó, azon gondolkodom, mi lenne ha bántanálak - csúnyán?
pacal
Magyarország dugig van rosszéletű zsidókkal, cigányokkal, parasztokkal - egyiknek sincs hazája itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.