A milliárdokkal kitömött fideszes propagandisták napokon keresztül rossz lesifotósként követtek egy gimnazistát, Pankotai Lilit – számolt be róla Hadházy Ákos.

Szintet lépett a fideszes elvtelenség: a kormány propagandistái már egy gimnazistát is követnek
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A parlamenti képviselő bejegyzése szerint az általuk tapasztaltak alapján kijelentették,

hogy diáklázadás nem létezik, a gyermekvédelmi könnygázt csak a háborúpárti ellenzék által szervezett ügynökök kapták az arcukba.

Hadházy szerint amíg propagandagépezet van, milliókkal fogja elhitetni a legnagyobb hazugságokat is.

Szerencsére nagyon sokakkal meg nem. Az ő felelősségük felismerni, hogy amíg nem követelik tömegek a propaganda leállítását, a hatalom mindent megtehet velünk.

- tette hozzá.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Annyira szomorú ez az egész. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy az én életemben megismétlődik az ami apám és nagyapá idejében volt. Nyilsa és Rákosi korszak undorító egyvelege az amit Orbán művle kishazámban. Persze ehhez kell a társadalom fele is akit nem érdekel a közélet csak a zsebe, vagy éppen örül ahogy a hatalom működik.
Szomorú :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
@Pegero: ma, 21:08
"Esetleg suliba járni, tanulni, készülni, ami a dolga lenne?
Esetleg nem nyugati aktivista képzésre járni, káromkodni, vonulgatni?"
Remélem ezt akkoriban pont így, ezekkel a szavakkal elmondtad orbánnak és a lázadó haverjainak, köztük a kövérrel meg a szájerrel, ugye szúnyogcsődör?
human
Annyira szomorú ez az egész. Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy az én életemben megismétlődik az ami apám és nagyapá idejében volt. Nyilsa és Rákosi korszak undorító egyvelege az amit Orbán művle kishazámban. Persze ehhez kell a társadalom fele is akit nem érdekel a közélet csak a zsebe, vagy éppen örül ahogy a hatalom működik.
Szomorú :(
namihami
@Pegero: 21.08: Még a kihagyás ellenére is
kevesebb idő elég lesz neki, mint pl DOKTOR Drogostominak?!?!? És még a bársonyszéket se teszik félre neki azidő alatt! Netán a széthullajtott utódok számában is felmutat majd némi hiátust!
Mindezt persze a liberális elfajzás bemutatása mellett és a keresztény fideszerkölcs nagyobb dicsőségére!
Nessy
@human: Én a legvadabb rákosi korban jártam suliba! Volt tanár, egy két évig regnáló dirit leszámítva, minden tanár szabadon tanított. Igaz, már 10-11 évesen megtanultuk, hogy hol, kinek mit mondunk. Az említett diri arra hívta fel a diákokat, hogy figyeljék miről beszélnek a szülei, és számoljanak be neki, mit hallottak otthon. Mikor elmondtam édesanyámnak, nem tudom miért emlegetett, holmi pofonokat? Jártunk diák misére, bár szóban ellenezték, de gyakorlatban nem foglalkoztak vele. A gimiben viszont csodás tanáraink voltak! 1957-ben érettségiztünk, akkoriban még földrajz és kémia kivételével, minden tárgyból irásbeli, szóbeli. Bocs, hogy hosszú voltam, csak azt akartam érzékeltetni, hogy azért nem volt olyan fekete az ördög, mint manapság festik. A felnőtt világ más volt! Néha a mai hasonlít hozzá egy kissé.
namihami
@Pegero: 21.41: Nem lehet mindenki drogos, gyerrkgyártó europarlamenti ""szakember""!
Az ilyenek is kellenek, hogy lássa és ennek ellenére mégis képtelen legyen arra a nép, hogy mégis felmérje, mekkora ""istenáldása"" a jelenlegi Orbáni kreatúra és államrezon!
jáger laszló
És Lilit majdnem sikerült lebuktatni ,mint potenciális baloldali terroristát!!??
Végül +menekült!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
ezt a bohár köcsögöt miért nem fingatja meg valaki, aki a közelébe jut..?..
Toller Béla
@Maccska: Kihasználja? Hogyan? Nem inkább ti bújtok rendszeresen szellemi fogyatékosok háta mögé ? Gulyás, kósa, rogán, rétvári, semjén, németh, novák, pap, ez a bohár is itten...meddig folyathatnám ?
frank
Egy diáknak semmi kerenivalója nincs lázongásokban.
Most írtam alá egy petíciót,amely nem engedi a diák tüntetést. Sokkal keményebb rendőri és
tankerületi fellépést várunk.
frank
A diákot maga alőtt toló politikusokat,vezetőket pedig letartóztatni.
Aki Én
@frank: ezzel csak bolsi valótokat igazolod, Csikari.
Ti már mindenkitől féltek, teljes joggal.
A túlnyomó többség nem bolsipárti, nem orbánista. Ezt még ti is tudjátok, ezért rettegtek, ezért költ a gazdátok százmilliárdokat propagandára.
Nessy
@frank: Pedig 1956-ban a diákság gyújtotta meg a forradalom lángját! Senki nem uszított bennünket.
kereső
@Nessy: 1956 -orbáni értelmezés szerint, a "békéről" szólt! Nem a kommunista diktatúra, a szovjet megszállás ellen kezdődtek el a tüntetések! Még várom, hogy orbán úgy értelmezze a "békét", hogy az 1956-os diáktüntetések egyenesen a szuezi csatorna "imperialista megszállása" ellen kezdődtek.
ómió
Pankotai Trágárka!? Naná, hogy követik! Hisz ő maga a "tanulmányozandó efftársiasság"!
Nessy
@kereső: Esküszöm, hogy "békéről" egy árva szó sem esett! A Bem téren a Nemzeti dal refrénje zúgott: "Esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk"!
kereső
@Nessy: Egyes "alavju viktor" rajongók szerint az 1956-os forradalmat is viktoor vezette!!!, igy aztán nem csoda, hogy most a "békéről" szónokol 56 kapcsán is!.

Bár , én Neked, mint szemtanúnak inkább hiszek...!!!
Giovanni Alba
@Pegero: tegnap, 21:38
Mesélj még, annyira szemléletesen hajlítod a valóságot, úgy színezed át a közelmúltat, mint egy rutinos fideszfan. Viktorodék villáskulccsal mentek a parlamentbe, és a szünetben kilógtak rosszalkodni, kordont bontani. Akkor kellettek volna ezek a kemény készenlétisek, mert az ország házát védték volna, nem pedig egy olyan "építési területet", ahol nem folyik semmiféle munka. Meséld még el azt is, miért van a kormánytagoknak belépési joguk erre az "építési területre"?
Nessy
@kereső: Köszönöm! Azt is átéltem, amikor okt. 25.-én a Kossuth téren lőttek ránk. Ezért szeretném orrba vágni azokat, akik éles lőszert hiányolnak!
NKF
Na,hagyjuk már! Ebből a kis süket ,moslékszájú kurvából sztárt csinálnak?
Kb:ennyi az ellenzék.De ez meglátszik tizenvalahány éve!
NKF
Jaj,elnézést a Szarházy Ákost kifelejtettem!
amortizáltok
@NKF: ha én a másik oldalt felsorolnám itt és most meg a cselekedeteiket 600 évnyi olvasnivalót lehetne idetenni akár névvel A- Z -. W ig ámulnál a galádságoktól ennyi hazugságot 1000 év alatt nem tett a MAGYAR Nép ebből a fideszt 97 % ban sározódott igy úgy meg mindenkép mert a főisten azt mondta ne azt nézzék mint mondok hanem amit teszek.és hányszor elment az Únióban a falig. már meg a trampli seggébe bujik ujból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.