A magát ős-fideszesnek valló, korábbi dokumentumfilmes Pesty László ismét a Klikk TV Mélyvíz című műsorának volt a vendége.

Pesty: "Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot"
Fotó: Hírklikk / Klikk TV

A dokumentumfilmes producer nemrégiben NER-kritikus kijelentéseivel került reflektorfénybe. A villámkérdésekből kiderült, hogy Pesty Lászlót nem hívták meg a Kötcsei Piknikre és a szavaiból úgy lehet kivenni, hogy az esztergomi frakcióülésre sem.

Miért? Parlamenti képviselő volnék?

- kérdezett vissza Pesty, miután Németh Péter arról érdeklődött, hogy meghívták-e a frakcióülésre.

Miért a Bayer Zsolt az?

- kérdezett vissza Németh, mire Pesty megkérdezte, ő mit keresett ott.

A dokumentumfilmes szerint ez nem azt jelenti, hogy ő már nem elég fideszes, sőt szerinte most ő az egyik legfideszesebb. Pesty elmondása szerint pontosan tudja, hogy a Fidesz legmagasabb köreiben kemény vita zajlik arról, amit Tusványoson mondott.

A Pesty László weboldalát, a budapestitisztakezek.com támadás érte, ennek célja az volt, hogy ne legyen elérhető az oldal, és ne kerülhessenek fel új hírek. Az oldalra őrületes mennyiségű adat érkezett, bizonyítékokkal, hangfelvételekkel, fotókkal. Pesty úgy tudja, hogy már Orbán Viktorhoz eljutott az üzenete – írja a Hírklikk.hu.

Pesty László bárhol nyilatkozik, ráutaló mondataival az őt kérdezővel mondatja ki Rákay Philip nevét ebben az ügyben, mert mint mondta, ő nem nevez meg senkit, mert nem akar pert – fogalmaz a lap.

Ebből a 6 milliárdból négy darab, komoly piros szőnyeggyanús film tudna Magyarországon elkészülni, ami még akár Oscar- jelölést is hozhatna. Abszurd az összeg, és abszurd a produktum

– tette hozzá.

Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot, majdnem 10 millió magyart, és azt mondaná, hogy itt korrupció van, a jogállamiságnak nyomai sincsenek és a Navracsics Tibort hazaküldenék

– mondta Pesty arról, hogy a miniszternek nem akar kellemetlenséget, mert nagyon jól ismerik egymást, nagyszerű embernek tartja, hiszen több mint egy éve próbálja a Magyarországnak jogosan járó pénzt megszerezni.

A videó itt tekinthető meg.

Forrás: Hírklikk

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot, majdnem 10 millió magyart"
Szerintem Brüsszelben pontosan tudják, hogy nem 10 millió magyar lopja a pénzüket, csak az néhány akinek hozzáférése van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Mert "Brüsszel" ezt nem hallja, nem olvassa, sőt, nélküled sehonnan nem szerez róla tudomást.
Nem vicc, ez, Pesty.
Sakk Matt
"legfideszesebb"

Gyönyörű! Eddig a magyarabb-legmagyarabb ment, de szintet léptek narancsék.
kulabombaafityiszre
Jól van pestikém megkaptad a 10 perc hírneved elhúzhatsz vissza az o1 gecihez,mert te is az vagy.
izéke
Menteni orbánt mindenáron,ő csak egy naív kihasznált zseni aki a nép szolgálatában nem vette észre,hogy egyesek milliárdosokká váltak a környezetében...ha valóban így lenne,akkor is megérdemelné a büntetést mert nem vette észre de mindenki tudja,hogy mindent is a markában és szemmel tart.
Menőmanó
"Ha most kiborítanám a bilit, az Brüsszelnek okot adhatna arra, hogy letolvajozza Magyarországot, majdnem 10 millió magyart"
Szerintem Brüsszelben pontosan tudják, hogy nem 10 millió magyar lopja a pénzüket, csak az néhány akinek hozzáférése van.
jáger laszló
Pesty nem borítja a bilit csak fenyegetőzik vele...
Komolytalan 1 szivar!
barátilag
J.L.
szegény hazám
Falszöveg az egész. Csak szeretne a karmelita malac seggéhez közelebb kerülni, részt venni a tisztára nyalásban.
nemkati
Ez, amit a"legfideszesebb" ősfideszes állít, mindent elmond a Fidesz működéséről
“Demokratának lenni mindenek előtt annyit tesz, mint nem félni.”
"Javasoljuk, csinálj magadnak fiktív névvel egy új gmail fiókot, és arról írj nekünk."
"Amennyiben ... a tudomásodra jut valamilyen bizonyíték, mely segíthet feltárni egy korrupciós vagy zsarolási ügyet, amely közpénzzel kapcsolatos, azt jelezd felénk és add át az anyagot nekünk. Ha lehet, anonim módon."

És téved. Ha mindent, amiről tud, elmondana, az Brüsszelnek nem adhatna okot arra, hogy letolvajozza Magyarországot, majdnem 10 millió magyart. Brüsszelben pontosan tudják, hogy aki itt a legkorruptabb, az 0rbán, a kormánya, az emberei, a családja, és a barátai. Ők teszik a magukévá az únió és a magyar adófizetők pénzét.
jesz
érdekes...Pesty nagyon hallgat a kerekasztal tárgyalásokról készült videókról...
...ha azzal fenyegetőzne, akkor már nem élne...

Amúgy ez a szarházi csak kamuzik, azt mond, amit Bayer megenged neki...
Pont annyit, hogy a nép egy kicsinykét hüledezzen, az ellenzék meg erre recskázzon...
Kovács Máté
ja ja basod jorbáni bábszinhaz az egész a szaros bili boritasához vér is kelene a bránerbe az ot pedig nincs csak fals duma van basod
csak úgy....
@Philip Marlowe: már egy becsületes favágó is alternatíva lenne, ezekkel a tolvaj dúvadakkal szemben! te egy nagyon buta ember!
colibri
Ez nem normális! Miért tolvajozná le Brüsszel Magyarországot, amikor a vezetői a tolvajok? Nagyon érdekes, ilyenkor mi is magyarok vagyunk és Magyarországhoz tartozunk, akik nem tartozunk a tolvaj bandához, sőt! a hátunk közepére se kívánjuk őket és legalább 13 éve várjuk, hogy megszabaduljunk ezektől a korrupt tolvaj maffiózóktól!!!
Pesti most azt is elárulta, hogy igenis foglalkoznak a fideszben a csúcsvezetők az ő bemondásaival, pedig a néppel eddig pont az ellenkezőjét közölték. Lopnak, csalnak, hazudnak, a legalja magyarok! (magyarok...??)
colibri
A bilit meg nem kell kiborítania! Aki itthon egy kicsit is lát és tud gondolkozni, az tudja, hogy mi van a biliben! ...és külföldön is, az EU-ban is tisztában vannak a kormánnyal és a ner-rel.
Sámannus
Nincs neked mitt kiborítani itt élünk egy következmények nélküli országban, ahol a búnt futni hagyják a törvény tisztelőket üldözik. Te is csak egy vagy közöttük, nem tudsz semmi újat mondsni nekünk.
lampa laz
Az jó lenne ha mind a 10millió magyart letolvajozná Brüsszel, mert akkor minden magyarhoz eljutott volna az a pénz, amit Brüsszel a magyaroknak szánt. Így okafogyottá is válna az a bizonyos tolvajozás.
Nem, pesty srác, a tolvajok a fideszben vannak élükön a legnagyobb rablóval orbánnal és ott Brüsszelben ezt mindenki tudja. Azt hittem, h egy kicsit több eszed van az átlagos fideszestől, de ti egy olyan szellemi műtéten estetek át orbán professzor által ami teljes leépülést okozott a fejetekben.
dr. prédikátor
te barom!!! nem MAGYARORSZÁG a tolvaj hanem a cigány lókupec meg a csürhéje veled együtt!!!
Dr. Proktor
Sokadszor hangsúlyozom, hogy nem Magyarország a tolvaj!
Tudjuk kik...
kereső
Pesty a nagy terelő!! Inkább az ő " ha én egyszer kinyitom a számat" sirámaival foglalkozzon az istenadta, és a sok-sok ezt csócsáló ellenzéki párt, mint a valósággal. Meggyőződésem, hogy ezért lett kiállitva a placcra. És , mi most jöttünk a hathuszassal, ezzel foglakozunk. Negligálni kell, nem "celebbé" tenni, mert engedéllyel mostan dob egy kis koncot. Ha simics nem merte-és nem meri kinyitni a száját, akkor majd pesty???Ugyan má'- nem kéne bedőlni neki. Omerta van a maffiában nem tudjátok?
csak úgy....
0rbán a schuszter egy kaptafára csináta ezeket a kétballábas lábbeliket!
rakitics41
Ha kiborítaná a bilit akkor okot adhatna Brüsszelnek, a mire? Az igazság kiderítése meg le van szarva miért az anyagát gyűjtötte.Inkább maradjon igazságtalan és büntetlen a helyzet, de Brüsszelnek okot nem adok!!Mondhatta volna ezt is P.László.Lehet hogy a hír kipattanásáról azt hitte hogy az maffiózóként élők majd ettől megrettennek ,és hátrább mennek az agarakkal, de mint látjuk ez nem így működik!A FIDESZ ássa tovább a sírját.Hajrá!
rakitics41
Még annyit, hogy Brüsszel letolvajozása nélkül nem tolvajok ezek az emberek?Azt gondolja ez a Pesthy László.Azt hiszi ezek szerint hogy Brüsszel felvilágosítása nélkül az alattvaló magyarok nem gondolják azt, hogy ez egy tolvaj népség , ellopja mindazt amit lehet, és legközelebb már a lopás , csalás, büntető tényállását is úgy változtatják meg hogy az amit most művelnek az urak , az nem lehet bűncselekmény!
justhpeter
Pesty most értékesíti ami a hiteléből megmaradt.
vitriol
pesty! A te bilidtől függetlenül Brüsszelnek minden oka megvan rá, hogy "letolvajozza" a magyar kormányt! - /NEM MAGYARORSZÁGOT!/
FLETÓ
@Horizont: Nincs miről beszélni! EU példát mutat 1999-óta!
Ezodabasz
ŐsfideSS-es Pesty- nek nem jutott dinnyeföld mert a Rákay lenyúlta a lét. Összevesznek a homokozólapáton mint az óvodások! A disznyók veszekszenek a maradék moslékon:))))
Ezodabasz
Borítsd ki a bilit és edd meg! Tudjuk mi van benne...
csak úgy....
@FLETÓ: butaságért neked se köll szomszédolnod...
FLETÓ
@csak úgy...: Miért van az, hogy kibaszottul unom már a panel-dumáidat?!
csak úgy....
@FLETÓ: inkább azt kérdezd magadtól,hogy mitöl lettél ennyire ütödött! - ha vannak szüleid öket is kifaggathatod,ha csak a kannás nem gátolja öket a válaszadásban!
bence
Tudják ők azt már nagyon régen ! Mit gondolsz miért zárták el a pénzcsapot ?!
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 21:09 Te el szoktad olvasni amiket írsz vagy az nem panelduma? E-mail-ban kapod a mantrát, hogy épp mit kell propagálni te szerencsétlen marha!?!
twisted metal
Pesty László tanulni fog Simicska Lajos esetéből!
jáger laszló
Budáról +üzenték Pestynek,hogy errefelé aggályos a bili borogatás!!
Ehhez tartsa magát ,ha jót akar!!!
Ne sokat ugráljon!!!
+értette. Nem hülye gyerek ő!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
J.L.
J.L.
FLETÓ
@csak úgy...: Mindenki magából indul ki! Nézz bele a tükörbe! Rájössz!
FLETÓ
@m73: Ez a te játszótered? Ha igen, akkor egy pozitívumod van: még hajlandó vagy játszani!
kakukkmadár
Figyelj Pesty, itt sem csak a hülyék fociznak. Két lehetőség van. Az első, hogy bátor vagy, és akár meghalnál a fidesz tisztaságáért, de tudjuk, hogy nem. A második, hogy a bántatlanságod teljes tudatában játszod itt a nyugati véleményformálóknak a felháborodott tisztakezű fideszest, nyilvánvalóan orbán tudtával, megbízásából, jó fizetésért...
Lepényleső
...erre az okot csak a tények adják,- amik állítólag nem hazudnak,- nem úgy mint a hatalmat bitorlók,
akik nem mellékesen lopnak,- akik csak egy igen kicsi része az országnak,- ám agresszíven erőszakosak?
Ezodabasz
@FLETÓ: Libsi? Az mi te gyökér? Mantra a fideSS-től? Kotródj!
Ezodabasz
@FLETÓ: Neked is elárulom mi a baj veled: www.youtube.com/watch?v=WjRaG4TTYGE
Talán megérted, mert nem vagy te hülye csak túlságosan elfogult és szemellenzős mint @verőce21: :))
FLETÓ
@Ezodabasz: Tanulságos! Köszönöm szépen! Benne van - persze burkoltan - hogy ne közelítsek szamárhoz elölről, lóhoz hátulról, bolond emberhez (te) bármely irányból!
Na itt fejeztem be veled a kommunikációt, mert még rám ragad a ...
Ezodabasz
@FLETÓ: ma, 19:32 Mi lehet a tükörben te vadparaszt? Neked nincs is tükröd? Sürgősen szerezz be egyet...EU-s támogatás nincs ilyen eszközökre? Átíratod a szabályokat, a törvényeket és ...lesz tükör, tükörből lesznek : Luxustanyák és feszített víztükrű tüzivíz tározók, majorság:) atlatszo.hu/orszagszerte/2023/09/15/luxustanyak-es-feszitett-tukru-tuziviztarozok-tihany-tetejen/
444.hu/tag/hatvanpuszta Ez is szép! Modern tanya könyvtárral...stb.
surdilloFUJT
A TÖRVÉNY SZERINT-MÉG ORBANISZTÁNBAN IS---AKI BÜNCSELEKMÉNYRŐL TUD,ÉS ELTITKOLJA,BÜNRÉSZES,ÉS BÜNTETHETŐ!!!A pesty feladatban kapta a szarkeverést,hűen ,fidkány módra !! meg is teszi!!!
Ezodabasz
@FLETÓ: Nem kell aggódnod, rád nem ragad csak a szar! Élvezd amig lehet! További kellemes fürdőzést:))
FLETÓ
@m73: @Ezodabasz: -t kérdezd, ő is olyan hülye, mint te! Sőt, egy nagy kalap szar!
Ezodabasz
@FLETÓ: Lehengerlő, hogy te milyen okos dolgokat tudsz írni! Sokszor elgondolkodom rajta hogy ezeknek a röffeneteidnek te mi értelmét látod? Unatkozol? Mesélj libsiset te furkó!
csak úgy....
pesty a fideszes öregedö bilifelelös megbotlott és majdnem kiborított! :)
dumájuk az van böven, mint a lóvízágyas lázár jeromosnak...
evacica
Pesty ha tud ilyen visszaélésekről és nem jelenti, törvényt sért! Különben a kormány nem= MO val, és már az egész világ tudja, hogy a fidesz és Orbánék lopnak,hisz ezért nem jön az EU bol a pénz!
Néro2
Brüsszel nélküled is tudja , hogy egy alja tolvaj banda a fajtátok.
Meglopjátok a saját fajtátok is , mindennap miközben Sikert Sikert meg Sikert óbégattok.
FLETÓ
@m73: Te itt baszod a kecskét reggeltől estig folyamatosan. Én néha benézek! Tudod, mint a nőgyógyász!
percsi
@evacica: "Pesty ha tud ilyen visszaélésekről és nem jelenti, törvényt sért"
Jelenleg fidtörvény van érvényben: ha tud ilyen visszaélésekről és jelenti, törvényt sért!
Azonnali ítélet és végrehajtás: kiesés az ablakon!
percsi
@evacica: "Pesty ha tud ilyen visszaélésekről és nem jelenti, törvényt sért"
Jelenleg fidtörvény van érvényben: ha tud ilyen visszaélésekről és jelenti, törvényt sért!
Azonnali ítélet és végrehajtás: kiesés az ablakon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.