A Sopronbánfalván tartott kormányülést biztosító rendbiztos szabálysértésként értelmezte, hogy a Demokratikus Lendület aktivistái a helyszínen forgattak videót a pedofilbotrányról.

„Jól látszik, mennyire fél a kormány” – feljelentették a pedofilbotrányról forgató aktivistákat

Mészáros Dávidékat feljelentették – szerinte a kormányőrök döntése volt. Forrás: Pixabay

A soproni rendőrkapitány emiatt feljelentette az aktivistákat. A videó témája a Novák Katalin köztársasági elnök döntése nyomán botránnyá vált pedofilügy lett volna – tudósított a Blikk.

„Ki tudja, miről lehet szó odabent, a miniszterek között... Talán arról, hogy melyik pedofilt engedjék szabadon legközelebb? Vagy hogyan tussoljanak el egy másik súlyos gyermekbántalmazási ügyet? Nem lepődnénk meg, hiszen a hallgatásukkal éppen olyan bűnpártolóvá váltak, mint Novák 'pedofilsimogató' Katalin”

– fogalmazott Mészáros Dávid, a DK politikusa a videóban, hozzátéve: Novák Katalinnak le kell mondania, nem maradhat tovább köztársasági elnök.

A Demokratikus Koalíció szerint jól látszik, mennyire fél a kormány a magyaroktól: a pedofilbotrány után bezárkóztak vastag falak mögé, és feljelentenek mindenkit, aki a közelükbe merészkedik.

Minket azonban nem tudnak elnémítani, minden lehetséges platformon elmondjuk majd, hogy Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofil segédjének, a kormány pedig mélyen hallgatnak erről – hangsúlyozzák a DK-sok.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Bezzeg az ákosnevű szartakonyról még fizettek is,hogy doku film készüljön,még a geci seggtartója alatt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Bezzeg az ákosnevű szartakonyról még fizettek is,hogy doku film készüljön,még a geci seggtartója alatt!
nemkati
A kormányülést biztosító rendbiztos szabálysértésként értelmezte, ezért a soproni rendőrkapitány feljelentette a Demokratikus Lendület, a DK ifjúsági szervezetének aktivistáit, amiért egy videót forgattak a sopronbánfalvai kormányülésnek otthont adó szálloda közelében.

A törvény nem ismerete nem mentesít a felelősség alól! Ennyit nem tud a DK? Na most jó nagy büntetést kapnak!
Kormányülésnek otthont adó szálloda közelében tilos videót forgatni!
Csak nekem most nem jut eszembe ennek a törvénynek a cikkelyének a száma.
SÍva
@nemkati: Miért? Mi baja lesz a sok ingyenélőnek attól? Nagy titokzatoskodás folyik itt! Ez a kormány csak árt az ország népének!
nemkati
@Maccska: Ugye te is jót nevettél ezen a viccen?! :))))
Pusztai
pedofil símogató símogató feljelent.
nemkati
@Maccska: De ők legalább nem közpénzből fizetnek. :)
csak úgy....
@Maccska: te elittad az eszed,vagy az neked nem is volt soha?
nemkati
@Maccska: Ha 6 ember találkozik egy téren, abból az egyik kamerával felveszi a másik 5-öt, ahhoz közterület-használati engedélyt kell kérni? Ha ez tényleg így van, akkor ez a Fidesz által hozott törvény vagy rendelet, ami a saját rettegésüket mutatja, és az ellenzék erőszakos elhallgattatására irányul. Nem tudok hasonló feljelentésről, amikor 6 vagy több fideszes gyűlt össze köztéren.
kereső
@nemkati: 14:33
"Ha, ha! mi zúg?... mi éji dal
London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz!

Áll néma csend; légy szárnya bent,
Se künn, nem hallatik:
"Fejére szól, ki szót emel!
Király nem alhatik."
balos
@Maccska: barom!Akkor,ha én az osztálytalálkozonk után a társaimmal sétálok mondjuk 500 métert a téren az már minek minősül kreténke!Na jó én biztos,hogy egy akasztott geci figurát cipelnék,csak hogy érezze a törődést!Ja és nyazsgem,mikor a kitőrés napján a nyilas faszon rágódsz!
kereső
2018 évi XV.Tv A gyülekezési jogról.:

"1. § [A békés gyülekezés joga]

(1) Mindenkinek joga van ahhoz, hogy engedély vagy – az e törvényben meghatározott kivételekkel – előzetes bejelentés nélkül, békésen és fegyvertelenül másokkal közösen felvonulásokat és tüntetéseket (a továbbiakban együtt: gyűlés) szervezzen, és azokon részt vegyen.

(2) Közterületnek nem minősülő helyszínen csak az ingatlan tulajdonosának és használójának hozzájárulásával szervezhető gyűlés.

2. § [A gyűlés fogalma]

(1) E törvény alkalmazása során gyűlés a legalább két személy részvételével közügyben való véleménynyilvánítás céljából tartott nyilvános összejövetel.

(2) A gyűlés nyilvános, ha ahhoz bárki szabadon csatlakozhat."
csak úgy....
@Philip Marlowe: töletek,hogy kitisztul a gyagya agyatok! :)
sándorbence
magacsendbiztos egybülidegbegyütt nagyember magabiztos akerekluku fölöttgugolva
justhpeter
Nem értem miért kell ezekkel a kormányzati gumikacsákkal foglalkozni ! Ki nem szarja le mit gondol erről az a kormány, akinek a nevében ezt a mocskot felterjesztették. Itt ugyanis a Nemzet Háziszárnyasa 2.0 nem magánemberként terjesztette fel kegyelemre ezt a fideSSbérenc jóembet a szintén nem magánember Gagyi Katyinak.
Havanagi
Addig jár a korsó a kútra,míg el nem törik. Megrepedt !
Lepényleső
...ez ott nem szokatlan,ahol a bűnöző szabadon van,az áldozat viszont a kóter ablakban?
evacica
Gyávák főleg Orbán! Már rég tudja minden normális ember!Ezét fél népszavazástól is, választási törvény inkorrekt, de gyáva igazábol megméretni magát, no meg a pénz és a hatalom megszállottja!Ilyen egy 5 gyerekes apa és akinek 6 unokája van?!
Cherry
Csak tudja meg minden ország mi folyik ebben a balkáni orbániában, ahol a melegek, pedofilok, himringyók,,leszbik , tolvaj cigányok uralkodnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.