Vitázni hívta a Második Reformkor nevű párttal újra politizálásba kezdett Vona Gábor azt a Gyurcsány Ferencet, aki ellen annak idején létrehozta a Jobbikot.

Itt a válasz: Reagált a DK Vona Gábor vitameghívására

Úgy véli, Magyarországon talán ők ketten állnak pártvezetőként legtávolabb egymástól, ők ketten azok, akik a legkevesebb dologban értenek egyet, így fontos megmutatniuk, hogy még így is lehet konstruktív vitát folytatni. 

A Demokratikus Koalíció szerint eljön a vita ideje, de azt a kormány és az ellenzék vezetője között kell majd lefolytatni.

Közleményükben úgy fogalmaztak, az ország legfontosabb kérdése ma az, hogy ennek a kormánynak az irányításával tovább folyik-e az ország tönkretétele, vagy szociáldemokrata politikával Dobrev Klára kormánya új utat nyit az emberek, a családok és hazánk felemelkedésére.

Ha valamiről, akkor csak erről érdemes vitatkozni. Ha Vona Gábor pártja a jelenlegi kormányt támogatja, akkor nem érdemes vele vitázni, hiszen ez esetben Orbán Viktor az igazi vitapartner.

Hozzátették:

Ha a 2RK az Orbán-kormány leváltásáért dolgozik, akkor el kell hárítsuk a kezdeményezést, ahogy eddig se folytattunk nyilvános vitát az ellenzék egyetlen szereplőjével sem. Aki meg esetleg középen szeretne lenni, az a jelenlegi helyzetben végeredményben a kormánnyal van.

Forrás: MTI/OS

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon jo valasz a DK reszerol.
Ha vona orban ugynoke, akkor NEM KELL vitazni. Ha pedig megis ellenzeki, amit ketlek, akkor meg NEM SZABAD vele vitazni, hisz az ellenzeknek ossze kell fognia.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Hgy ők ketten állnának a legtávolabb egymástól ? Marhaság ! Hol áll akkor ez a vona ? Zavaros, nem kell vele vitatkozni ! Ha van pozitív monanivalója, el vele, ízibe ! Senki sem fogja vitatni !
Yoda69
Nagyon jo valasz a DK reszerol.
Ha vona orban ugynoke, akkor NEM KELL vitazni. Ha pedig megis ellenzeki, amit ketlek, akkor meg NEM SZABAD vele vitazni, hisz az ellenzeknek ossze kell fognia.
Eladott Ország
Hány ellenzéki párt is van akkor? Mi a picsának még egy? Hogy még jobban megossza a szavazatokat?! Nesze sánta, itt egy púp. Orbáncsicska leszögezte, sem a kormánypártokkal, sem az ellenzékkel nem lépnek szövetségre. Vona nem is várjuk el tőled, hogy keresztbe tegyél a gazdádnak! Dolgozni elmenni? Mint opció? A versenyszférában hol keresne havi 2-3 milliót? Nem lép szövetségre a kormánypártokkal. Azok nem is akarják, elég a megbízást teljesíteni. Addig amíg 1 fordulós a választás, addig tök mindegy mennyi párt van, ha a pártok száma > 2. Ebben a választási rendszerben nem lehet legyőzni a fideszt ennyi párttal. Ez így lett kitalálva. Ráadásul minél több párt van, annál jobban tudják mutogatni a trógerek, hogy itt mekkora demokrácia van. Zseniális.
Eladott Ország
Most hogy a kormány packázik a tanárokkal és a pénzük is attól függ, mikor hozza haza a pénzt Navracsicska az EU-ból! Ehhez ért az elvtárs és itt talált magának egy rést a politikai piacon. A politkiában is vannak celebek, kurvák, cselédek, szolgák és farkasok, az utóbbiból kevesebb, mert egymást felfalják. Vona szavazói már régen a fideszben és Toroczkainál vannak. Semmi értelme. Sebes Mária, Slukk Undor és Görény György, melegíteni! Fordítva ül a lovon, a reformkor Széchenyi, Deák, Wesselényi, Kölcsey, stb személyétől volt az ami, nem attól, hogy egy smólen tóni alapított egy kamu fideszes pártot. Úgy kellett ez most,mint ablakos tótnak a hanyattesés! Lassan az ezer párt országa leszünk, Finnországot az ezer tó országa. Ez az elnevezés nem a legpontosabb, ugyanis 187 888 tavat és 179 584 szigetet tartanak nyilván. Hiányzott már ez az alak mint szar a zsebből. Sem a fidesszel sem az ellenzékkel, blablabla. Tehát a pohos téglája. Parízeres Jakab nem lesz boldog. Amúgy erősen túlkínálat van bukott törpenáci pártokból Magyarországon.
jesz
Vitázni? Minek, miről? A vita után mi lesz? Hát persze hogy bebasznak..

A nép? Hát arra nincs idő...
Pági
@Maccska: intelligens családban sem az asszonyverés, sem a tányércsapkodás nem szokás.
surdilloFUJT
@Maccska: ...te meg a q.va nénikéddel,aki homokszemekért szexelt a sarkon,és most van már egy Góbi sivatagja,te szellemi toprongya a fidess fitkányainak!!!
surdilloFUJT
vonának az államellenes gyujtogatásért,törés zúzásért börtönben kellene rohadni a torockai gazemberrel együtt,aki RENDŐRAUTÓBÓL IRÁNYÍTOTTA AZ ALJAS MOCSKOS HIVEIT A RENDBONTÁSRA!!!
Eladott Ország
Vona, polgári körös fidesz csicska ! Nem az ellenzéket kell leváltani, hanem a haverodat, a bűnöző, hazaáruló és politikai prosti román cigány gecit a fidesszel!
Eladott Ország
Orbán és Vona együtt polgári köröztek. Együtt fogják körözni őket a polgárok.
kép1
img.444.hu/10985863_10152708001042312_5289127349872815247_n1.jpg
kép2
img.444.hu/21766_10152708001077312_5573559860023947483_n.jpg
Még ilyen is volt. Az már regóta tudott, hogy a jobbik a Kuruc infó levelezőlistából nőtte ki magát, ami a polgári körösök körül szerveződött. Pontosan. Vagyis Orbán szabadította Magyarországra őket. Vona itt jött rá, hogy ezt a köpönyegforgatást és hablatyolást ő is meg tudja csinálni. Vona és Ganxsta Zolee , amikor még nagyba ment a partizás...
24.hu/app/uploads/2013/12/vona.jpg
Yoda69
@Maccska: Felreertetted a cikket bringas. Nem Gyurcsany akar vitazni, hanem vona.
evacica
Vona hívja ki Orbánt vitára! Majd meglátjuk milyen tökös gyerek is ez a Vona!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.