Az őszi parlamenti ülésszakra ígéri a Fidesz frakcióvezetője „az ország függetlenségét megóvó törvénycsomagot”, ami tulajdonképpen a választási törvény „kiterjesztése” lesz.

Kocsis Máté: Törvénymódosítás jön, hogy büntethessék a „Karácsony Gergely környékén is felbukkanó” pártokat és személyeket

Kocsis Máté. Kép: MTI/Máthé Zoltán 

Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni, a külföldi befolyásszerzési kísérleteket pedig meg kell akadályozni

– mondta az MTI szerint Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kocsis szerint az Országgyűlés őszi ülésszakán „az ország függetlenségét megóvó” törvénycsomagot kívánnak benyújtani. A csomagról azt mondta:

Ennek célja, hogy azokat – a sok esetben álcivil – szervezeteket, amelyeket külföldről pénzelnek, valamint azokat a pártokat és személyeket, akik Karácsony Gergely környékén is felbukkantak, számon kérhesse a jövőben a törvény.

Kocsis szerint tulajdonképpen a választási törvény kiterjesztéséről van szó, hogy a nem pártként induló szervezetekre is vonatkozzanak a pártok gazdálkodását érintő jogszabályok. Ezeket a szervezeteket nevezi a frakcióvezető „álcivilnek”. Kocsis arra is kitért, hogy szerinte Brüsszel bizonyára rosszul fogadja majd a csomagot, mert rosszul viselik, hogy Magyarországnak „nemzeti kormánya van”.

Forrás: MTI

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Már a törvény szüvegén sem kell gondolkodni, elég ha leforditjátok oroszból-magyarra. Ti nagyon függetlenek, meg szuverének. Vagy ez a függetlenség, és szuverenitás csak a Lajtán túliakra igaz??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bence
Mátéka ! Remélem ez a törvény rátok is fog vonatkozni nemcsak Karácsonyékra ?!
namihami
Nem értem! Ezek az ötletek sose kerülnek szóba, ha pl a CÖF-ről (vagy bármelyik klónjáról) is szó lehetne!
Borzasztó lehet, ha valakik már ilyen fiatalok demenciában szenvednek!
kereső
444.hu/2023/09/20/378-millios-epitkezes-benne-96-millios-tanacsadoi-dij-kocsis-mate-idejebol-szarmazo-jozsefvarosi-szerzodest-vizsgal-a-nav

Értjük kisnyilas! El kell terelni a témát a te lopásodról- amely közpénzből történt.
KG támogatásában meg egy percentnyi sincsen, ellentétben veletek. Hogy is van a rekreációs központ eu-s támogatásból?? Meg Hatvanpuszta- az orbán fejedelem rezidenciája? Miért is kapott szijjártó, orbán , semjén, soltész orosz kitüntetést? Csak nem a nagyon "függetlenség, és szuverenitás" jegyében érdemelték ki???
kereső
Már a törvény szüvegén sem kell gondolkodni, elég ha leforditjátok oroszból-magyarra. Ti nagyon függetlenek, meg szuverének. Vagy ez a függetlenség, és szuverenitás csak a Lajtán túliakra igaz??
Eladott Ország
A korrupció, kleptokrácia és a demokráciát fenyegető legnagyobb veszély, amit nálunk a nemzetközileg elitélt Orbán testesít meg!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273777806_1283170948829476_6728637524158096324_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=QUuYkBg1YZ0AX943O9T&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfC3rUCgN0rqndR5l2D0pfDDzofpMYPapuk0rAIWYX9euA&oe=651449E9
Téboly: Rosszabbak vagytok mint Kun Béla Lenin -fiúi-mondta Orbánnak volt egyetemi tanára... Aztán a fideszesek komcsiznak minden embert aki nem velük van, pedig nem komcsik csak egy kicsit tudnak gondolkodni és látnak is a világban! Röhely az egész libsizés komcsizás nem veszitek észre?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/244043559_1201946233618615_2776184434837726778_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=LvH9m0hcZVYAX8LICor&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDpyoOwRWpPdmRB1NrNzjyz77IFe4XOHKVaFlywk4laUA&oe=6514E1CC
jáger laszló
+oldás
Nem közvetlen,hanem közvetett támogatás többszörös áttételen keresztül!!
A pénz nem vész L csak átalakul!!!
csak ennyi
barátilag J.L.
Nyírfa
Ezek nyílt politikai pogromok a kormány részéről. Ha erre sem mozdulnak az ellenzéki pártok dübörgő léptekkel, akkor süllyesztőbe velük is.
Jelzem, ez már nem is a fasizmus kísértete, hanem a náci ideológia gyakorlatba ültetése.
Szépen vagyunk, magyarok!
kereső
@Nyírfa: Az orbán kormány "numerus claususa"
kereső
Egyre inkább igazolódik, hogy orbán már 2009-ben Szentpétervárott a négyszemközti találkozón putyinnal- eladta Magyarországot, és hitet tett a kgb--s diktatúrája mellett.
kereső
@Shikari: Mer? Tán nem az? A csurkista miép szülötte- amely nyiltan nyilas volt.
Péter2
Akkor a országon kívüli szavazatok is mennek a lecsóba ugye ? , Magyarország sem finanszíroz egy fidesz baráti elvtársi pártot sem magyar közpénzből külföldön !
kereső
@Shikari: Nektek a nyilasok a magyarok, meg "nemzethy érzelműek".Egy húron pendültök a "házmesterrel", és a fideSS-el.Mi lenne, ha az általatok nem magyarnak mondottak, nem fizetnének továbbiakban adót, és nem ismernék el a törvényeiteket? Felkopna az állatok. Hitványak vagytok, nem magyarok.
Nyírfa
@kereső: 12.51

No de Shikari és Máté "eszmei" édestestvérek, és a kisnyilasok tűzön-vízen át meg fogják védeni a horogkeresztet.
kereső
Kocsis! Mesélj már az mkb-ba érkezett- és onnan szőrén szálán eltűnt 9 millió USD-ről, amely az azeriektől érkezett, konkrétan az azeri diktátor fiától.!!!
kereső
@Shikari: Menjetek el ti- nektek a szivetek csücske az orosz sztyeppe. Nekünk Magyarország a hazánk, és Európa az otthjonunk- nektek meg nem. Nektek oroszország kell, meg kina. Ti vagytok kevesebben- úgyhogy le-is út, és fel is út- irány a gulág!
rakitics41
Azt gondolja ez a Csokis Máté hogy a hatalom gyakorlása csak annyi hogy "Büntetni kell , ennyi az egész!"A fogházak ,a büntető barakokat építik már, vagy az utcán lesznek elhelyezve ezek a bűnelkövetők és büntetés után őket is szabadon engedik, mert megelégszik a hatalom azzal ,hogy csak kirója a büntetéseket?Vagy ezek az elkövetők már veszélyesebbek lesznek mint a migránsokat beszállító emberkereskedők csempészek, é nekik a büntetésüket ki kell majd tölteni?
kereső
@rakitics41: Stadion- növekszik a stadionok kihasználtsága.
kereső
@Shikari: Irtam már," aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan". Ti pedig sehonnai hitvány bitangok vagytok, a barna pestis .
Sakk Matt
"Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni, a külföldi befolyásszerzési kísérleteket pedig meg kell akadályozni"

Húgyos!
Naa..visszavonjátok a külhoni magyarok szavazati jogát?
Péter2
@Shikari: Igazold DNS-el a magyarságodat mert bárki mondhatja hogy magyar , lásd a roma vajdátok és a pártod roma tagjai is azt mondogatják mi magyarok ! Pedig úgy lenne helyesen mi Índiából többgenerációs bevándorlók , ti ilyen magyarok vagytok csak ! És azért a vajdátok elég szépen szétdúlta , eladósította az országot ! Sajnos kevés az igazi magyar , mert ha volnának szép számmal ti sehol nem lennétek !
Eladott Ország
Csokis Matyika, az ország függetlenségét úgy óvhatnátok meg legegyszerűbben, hogy kiléptek az EU-ból és a NATO-ból na, akkor csinálhattok ilyen törvényeket, senki még bottal sem fog megpiszkálni érte. Kezd már recsegni, ropogni a rezsim, egyre durvább eszközök, intézkedések kellenek, hogy a hülyéknek be lehessen adni, minden rendben van. Brüsszel csak jól járna , ha Magyarország elhagyná az EU-t csak a baj van a magyar kormánnyal. A CÖF, Megafon, meg Bohár-féle félkegyelmű idiótáknak a sok milliárdjáról sincs hír, hogy honnan pottyantak le véletlenül, és folyamatosan évek óta, továbbá a kivénhedt munkásőrök „dobtáras” Pistáék CÖF tagozatának. Az ellenzéki politizálást akarják teljesen kivéreztetni. Tökéletes iskolapélda erre a Norvég Alap. Inkább lemondtak 70 milliárd ellopható forintról, csak hogy ne jusson ellenzéki beállítottságú civileknek 1-2 milliárd! Alakul ez szépen. Lassan eljutunk oda, hogy aki nem a fidesz támogatója az külföldi ügynök. Előbb-utóbb a nép fogja követelni, hogy csukják le az ügynököket. Végül pedig már választásokra sem lesz szükség.
rakitics41
@Philip Marlowe: Én meg azt gondolom hogy a politikát úgy kell gyakorolni, hogy minden pártnak szervezetnek egyforma feltételekkel egyenlő mércével mért állami támogatást kell biztosítani, és akkor egyetlen társadalmi szervezet nem fordul külföldi segítségért , és akkor nem kell ilyen szankcionálós szabályt bevezetni, úgy ahogy eddig sem kellett amíg megfelelő szabályok alapján történtek ezeknek a közpénzeknek a felosztása a szervezetek között.De akkor amikor a közpénzből az egyik társadalmi szervezet milliárdokat kap,/CÖF-CÖFKA/ míg a másik aki szintén bejegyzett szervezet szinte semmit, akkor amikor például a szívbetegek rehabilitációs munkáját segíti úgy ,hogy egy héten három -négy alkalommal heti heti 10-12 órát kell, hogy tevékenykedjen mert ennek van eredménye ,és ami ugye még az állami gyógyítás részéhez tartozok,és nagyon kevés anyagi segítséget kap, akkor ha működni akar , akkor valahonnan csak kell hogy pénzhez jusson.Az ilyen szervezet ha külföldről támogatnak milyen szuverenitási problémát jelenthet ez az államnak.Az nem jelent problémát az államnak, hogy ha ilyen szervezetek nem működnek, akkor kevesebb ember kerülhet vissza a munkaerő piacra, hogy ezek az emberek akik ilyen szervezetekbe járnak kevesebb orvosi kezelést igényelnek, mert egészségi állapotuk javul.Ez a kormánynak nem számít, csak az ,hogy ő adjon támogatást azoknak akik szerinte megérdemlik.A kormánynak jobban bíznia kellene az állam polgáraiban ,hogy jogi szabályozás nélkül is a hazájuk javát fogják szolgálni.Egy sóval teljesen felesleges ez a szabály, mert nem így kell a szuverenitásunk megvédése érdkében az állam polgárokat mozgósítani , nevelni.
gina
Ha tehetnétek mocskos emberi fidesz hulladékok, tolvajok .hazug patkányok , követnézek Trumpf felkelését, aljas banda, le kell számolni ezekkel a becstelen retkekkel
Nessy
@Sakk Matt: Azt nem lehet! Kell a minimum félmillió ellenőrizetlen, a halott nagypapa helyett is elküldött levélszavazat az összes szavazat 49- 50 százalékos fideszre adott szavazat számhoz, ami aztán 2/3 a saját , sokszor módosított választási törvényük alapján!
Nyírfa
@Eladott Ország: 13.28

" . Előbb-utóbb a nép fogja követelni, hogy csukják le az ügynököket. Végül pedig már választásokra sem lesz szükség. "

Ez a tömegpszichózis. Csak éppen az ellen is fordulhat, aki addig irányította. Ezzel soha nem számolnak a despoták.
Toller Béla
Itthon nem kaphattok pénzt, az adományaitokat lelopjuk a számlátokról, vagy büntetésként elvesszük, einstand. Mostantól, ha külföldön élő híveitek küldenek pénzt, még haaárulók is lesztek. és a pénzetek automatikusan megy a költségvetésbe. Én mondom ezt nektek. a kocsis ! Nekem meg az orbán ! Neki meg a Jóisten (a buggyant elme lázálmai) ! Szűköltök már ?
szaboria1
@Shikari: Én VIII.ker laktam akkor amikor Mátéka a Csurka MIÉP-jében jártatta a száját. És azzal is hazudik, hogy csak 2-3 hónapig volt a MIÉP ifjúsági tagozatának tagja akkor mit keresett 2000-ben még ott.
ila51
vagy egyszerűen likvidálnátok , aki nem fér bele a koncepciótokba
twisted metal
Egy év múlva nyugdíjba megyek és elszabadulok... mint az elszabadult hajóágyú!
Nem ismerek sem Isten (na jó, Öt ismerem) sem embert (a sok gecit nem is akarom megismerni!)
Ha egy év múlva még áll a világ, akkor olyan oldalamról ismertek meg... amit még én sem ismerek!
Ismerjúnk meg enhgem - együtt!
Én is koiváncdi vagyok magamra!Z

www.youtube.com/watch?v=oYZLMo3NSx8
twisted metal
Halott anyu, halott apu, mér nem lájkol énengmet senki!

Mi lesz így velem a piros pöttyösseggű kipcsakok között?!
twisted metal
Meggyaláztátok a magyar nyelvet, ti világ butái matyar büdös parasztok!
Ja, hogy sokat tanultál azért te büdös paraszt - hogy tanult paraszt legyé.
Az más!!
Eladott Ország
@ila51: A Putyini modellt veszik át egy az egyben. Majd lassan jönnek a letartóztatások...ne legyen igazam. Szép lassan belemegyünk a terrorisztikus fázisába a diktatúrának! Tipikus komcsi hozzáállás egy kis náci beütéssel megfűszerezve. Mind a két elnyomó rendszer mindenféle képzeletbeli ellenséggel hülyítette az általuk elnyomottakat. A qrva anyátok!
uploads.disquscdn.com/images/48cd1cab3250a6bd30ede2b714c21c5125cec7cf185c57105dddc7c5e4b7c9e4.png?w=800&h=543
twisted metal
@Eladott Ország: Ha ez így lesz, akkor... nem írom le, hogy akkor mi lesz - annyira szörnyű lesz!
kereső
@Shikari: 13:08 A drága édesnyád büdös 3,14csája az élősködő, meg te/ti. Te aki az én befizetett adómból gyalázol engem, és mindazokat, akiknek nem tetszik a barna pestis maffia állam. Te, melyik csapatban vagy - a megafonban, akiket ez a hatalom 8 milliárddal dobott meg, hogy minden nap az arcunkba hazudjon, és az arcunkba tolja, hogy nem vagyunk magyarok? Te fasiszta senkiházi tolvaj- az, vagy hasonszőrű társaiddal együtt.
Peller Anikó
@kereső: Teljesen megzakkant, beleőrült a nyomorult romá(n)ja a magyarkodásba.
Aki Én
Engem sokkal jobban zavar, hogy a hazai álcivil szervezeteket én fizetem.
Közpénz milliárdokból.
balos
@sgl: Mit vársz a kultúrhán hízó "nemzethy disznoktól"?Azon kívül,hogy a fejünkre szar a geci ezek még a szájukat is kitátják,és úgy kérnek még a mannából!
balos
A kocsimateszt 1 nem váltó műtéten átesett herekoca!
Menőmanó
Te mocskos kis buzernyák, a külföldi választások befolyásolását magyar adófizetői pénzből ki engedte meg nektek?
Józsipapa
arról beszéljél már,hogy a megafont miből
pénzeltétek !!!
hugyos máté...
rakitics41
@Shikari: Ha többen vagytok attól még nem kell hülyének is lenned!A kommunisták előtte a fajvédő magyarok is sokan voltak, néha többen is és azután mi lett a vége.Ez szerinted a fényes magyar jövő?Nem szerintem ez magyar pusztulás, egymás kiirtása, kiűzése nem jelenti a szebb jövőt.Tudod ez a dolog olyan mint a szomszédság.Minden országnak a szomszédaival jó viszonyban kellene élni, mert a Földön az egymás mellett élők együttműködésre , együttélésre vannak ítélve életük végéig, s ezt a rövid életet sokkal jobb ha a másik elfogadásával , békességben élik le az emberek mint haragban háborúban.Ugyan ez a helyzet az országban élő különböző nézetű , álláspontú emberekkel is.Nem lehet egymás kiirtása a cél, nem lehet a nem nemzetünkhöz tartozó, esetleg másféle nézetű emberek kiirtása, a "nemzet megtisztítása, mert a különböző színű , fajú, nézetű embereknek együtt kell élni, erre kötelezett bennünket aki ezt a rendszert a Földön megalkotta.Lehet hogy ez nem tetszik neked, a másság elfogadása az egy alapvető tulajdonsága az emberiségnek.Tudom azt is hogy ez problémákat is okozhat, de ennek nem az a megoldása amit te itt leírsz.Békében együtt élni, ez a nagy feladat és a másság elfogadása.
simmering73
@Shikari: Igen, Kocsis Cica kisnyilas, te meg nagy nyilas vagy. Nem kell ezt szégyellni, vállald büszkén.
simmering73
@Shikari: HAHAHA (by kis tehén).
A gazember utolsó mentsvára a hazafiság (Samuel Johnson)
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 13:05 ☻ Ilyen már volt az 50-es években. Újra a nyugat lett az ellenségünk és a kelet a barátunk. Az országot a fidesz bűnszervezettől kell megvédeni! 32 év után most már nyugodtan kimondhatjuk: a rendszerváltás totális kudarc, szégyen és csőd. Az emberek döntő hányada ennyire rosszul ilyen nyomorban soha nem élt - néhányak jóléte érdekében. A fidesz pedig tökélyre fejlesztette a mutyizást. A volt szocialista országok közül utolsó helyeken kullogunk a sorban.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/347605875_565503332405534_7879194247691255440_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5614bc&_nc_ohc=DHo3ijTy3GAAX8DAx2z&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAXFveQPMkkVOowyf6hm3WrmUEasjZytm2-_u4pRkmPNQ&oe=65158B85
rakitics41
@Shikari: A gondolatmenetedből kiindulva akkor te egyetlen egy embert sem tűrsz meg magad körül.Ugyanis tudnod kell hogy minden ember egyedi, ami azt jelenti hogy különbözik a másiktól,más, tehát csupa más emberekkel vagyunk körül véve.Ezek a más emberek a szomszédaink, barátaink ellenségeink egy szóval ők alkotják a magyar nemzetet.Ezek szerint Te egyetlen más magyar embert aki különbözik tőled nem tudod elfogadni, nem tudsz velük egy levegőt szívni.Ez egy nagy baj, mert egyedül nem alkothatsz országot, nemzetet , és egyedül elveszel a világban.
Nessy
Akkor megszünik a határon túli fidesz közeli "magyar pártok" közpénzből történő támogatása? Vagy mi bele avatkozhatunk más ország választásába??
izéke
@Nessy: ha a fidesz csinál bármekkora disznóságot vagy akár bűncselekményt is,az legális vagy visszamenőlegesen azzá teszik egy 23.59es törvénnyel
surdilloFUJT
@Shikari: @Shikari: idétlen,szellemi toprongya a fideSSnek,te csak árvízkor a homokzsákok közé réstömőnek használható,agyrágott szellemi toprongy vagy!!!Már megkaptad a seggedre a piros pöttyöt ami fidkány fajtádhoz tartozást jelenti,legyél boldog a többi fajtádbeli aljas ,seggnyaló fidkány csicskával!!!
Nessy
@izéke: A fidesz úgy van vele, hogy amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek! Elegánsan fogalmazva: Quod licet Iovi, non licet bovi! Természetesen ők Jupiter, mindenki más ökör!
jáger laszló
Hű de várom már az alaptörvény módosítását!!
Szinte kiver a hideg veríték!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@Eladott Ország: tegnap, 19.57

" 32 év után most már nyugodtan kimondhatjuk: a rendszerváltás totális kudarc, szégyen és csőd."

Igazából csak kimutattuk a fogunk fehérjét. A magyarság kritikus többségéről elmondható, hogy a türk vér nem vált vizzé.Nagyjából a népesség 30-35 %-a érett annyira, hogy képes legyen az európai kultúrkörnyezetbe nemcsak beilleszkedni, hanem ott alkotni, és tisztességesen boldogulni is. Ennél reálisabb, egyben szomorúbb tényt nem tudnék Magyarországról állítani.
kereső
@sgl:" Varga Mihály nyilatkozatát Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető igazította helyre, mondván az csak mangánvélemény. "- jó, hogy azt nem mondta, hogy mindaz, ami ma költségvetésileg zajlik, az "Varga Mihály irói munkásságának része".
Tényleg ennyire nincs magánál az állampárt, hogy már saját kormányának pénzügyminiszterét is megcáfolja, lehazugozza???
balos
@Nyírfa: Annak is a 2/3a már külföldön építi a jövőjét!
balos
@kereső: Ilyen fizetésért még az ereszen logós is apját anyját...!Csak hogy érezzék a kultúrha szeretetét!
szaboria1
@Shikari: Szerintem nem nemzeti érzelmű, mert egy nemzeti érzelmű nem tette volna tönkre az áskálódásával a volt VIII. Csécsei polgármestert.
ómió
Ja, hogy csökkenjék az efftársak "hazát dollárért" árulása!
rakitics41
Ennyire hülye nem lehet senki mint Csokis Máté!A törvények , a jogszabályok nem azért vannak és születnek, hogy valamely személyt vagy az ő köré csoportosultakat büntesse.A törvény a jogszabály az az általános és mindenkire vonatkozó szabályokat előírásokat tartalmazza a társadalmi együttélés elősegítése érdekében.Nem Karácsonyra és társaira hanem mindenkire vonatkozó törvényeket kell hozni te buta Máté, olyanokat is ami rád is vonatkozik, bár tudom hogy Te azt gondolod ,hogy a törvény, ha nem vagy benne nevesítve, rád nem vonatkozik.Az hogy mennyire nem értesz a törvényhozáshoz mutatja felszólalásod, mert azt gondolod, hogy én most hogy itt vagyok 133 bátor és buta ember véleményével, és azt gondolod hogy a törvényt mi hoztuk tehát törvényes és szabályos, de majd egyszer, vita esetén az eus jogászok megírják nektek hogy annyit értetek a joghoz, mint hajdú a harangöntéshez. Most ezt a Karácsonyt jól megfenyegetitek és majd megbüntetitek mert nem engedelmeskedik nektek az általatok meghozott abnormális szabálynak .Majd Orbán mint a mi törvényünk jobb keze lesújt az ilyenekre, és azt gondoljátok hogy megvédtétek a szuverenitását az országnak, közben meg a társadalmi szervezetk nagy arányban tönkre mennek, annk ellenére hogy a törvénynek megfelelnek mert be lettek jegyezve, de pénz és támogatás hiányában mind tönkre fognak menni.Ennek ti majd úgy örültök mint majom a farkának, s közbe az eszetekbe sem jut, hogy minden bejegyzett társadalmi szerv általában az államtól átvesz állami feladatot lát el , némi pénzügyi és anyagi támogatásért, amit ha nem biztosít az állam akkor a saját feladatát nem fogja elvégeztetni a társadalmi szervezetekkel , mert a pénz hiány megfolytja ezeket szervezeteket, tehát a sok okos 133 ember lábon lövi magát, amihez már előre is gratulálok!
Nyírfa
@sgl: 11.57

Sejtettük, hogy nagyon messzire ment, de, amikor már tényekkel igazolt, akkor lesz igazán megdöbbentő.
Az elfogatóparancs nagyon tetszik, vegyék komolyan!
És most dugják össze a fideszesek a fejüket, hogy kell-e nekik ez az ember, vagy inkább nélküle próbálják túlélni a regnálásuk következményeit. Vegyék tudomásul, hogy a fidesznek ebben a formájában, vége. Vége van politikailag, vége van erkölcsileg, Tartsanak nagytakarítást, változtassanak nevet, és kezdjék elölről, ha ugyan még kér belőlük a társadalom.
evacica
És még ezek állítják, hogy itt jogállamiság van!Hát sajnos nincs! Máté gyerek te meg jobban tennéd ha a saját házad és háztok táján söprögetnél, van ott mocsok bőven, igaz a jó része titkosítva van, de egyszer kinyílik az a szekrény és akkor nektek jaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.