Háromnapos, rendkívüli kormányülést hívott össze Orbán Viktor, hogy "szupercsapata" élén meghatározza a 2024-es célokat.

Orbán Viktor üzent a rendkívüli kormányülésről: erről szól majd 2024
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök hétfőn este már csepegtetett egy kis információt:

"2024 a növekedés éve lesz!"

- írta Facebook-oldalán Orbán Viktor.

A Telex szerint a kormányülésen téma lehet majd a csütörtöki EU-csúcs, amin a kormányfők – köztük Orbán Viktor – egyhangúlag megszavazták az 50 milliárd eurós támogatást Ukrajnának, a svéd NATO-csatlakozás, az, hogy a jegybank 75 bázispontos kamatcsökkentés mellett döntött valamint az önkormányzati és EP-választások is.

Forrás: Facebook

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
orbán gyomrán kívűl még semmi nem növekedett,ebben a szájbalökött országban...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Idiota dagadt Faszfej... Hogy fordulnál már te sertés.. Másfél köbméteres szartartály.. 150 cm. magas/150 széles/ 150 kg. nehéz..
csak úgy....
már megint látomásai voltak a dagadtak?
Cherry
Nőld ki magad és takarodj ebből az országból, ilyen pojácákra nincs szüksége a magyar népnek, otthon a jó román hazádban irányisd a cigányságod
Cherry
Hogy néz már ki ez a favágó paraszt,? jobb lenne ha haza menne a román falujába, és ott osztaná az észt ami már nincs neki
Cherry
@Maccska: Te meg sürgősen változtasd meg a neved patkányra ,,mert a macska egy szép állat amit rád büdös görény nem lehet elmondani és még agyad sincs seggnyaló fidesz senkiházi
Clavigo
@Maccska: Tudtam,,hogy belekötsz... Természetesen átvitt értelemben gondoltam a másfél köböt...150 kilo..::):) a másfél köb 1500 kg.,,,te kis zseni...
Clavigo
@Maccska: Nyugi van, Safranek...:):)
Qqberci
"2024 a növekedés éve lesz!"

Elég nagy fasz ez már így is...
Clavigo
orbán gyomrán kívűl még semmi nem növekedett,ebben a szájbalökött országban...
Clavigo
@Maccska: Vizet vettem alapul ,gyagyás. Vsn még valami ?
Clavigo
@Maccska: 1x1x1 m---1 köbméter. Vizet alapul véve ,,1 köb-1000 kg. 1,5x1,5x1,5.. m.( szél+ hossz+ magasság ).. Vizzel töltve 1500 liter --1500 kg. Ez másfél köb,,te agyatlan. Majd korrepetállak...
Nessy
@Qqberci: Ilyen már volt! Volt az elrugaszkodás éve! ( valóság talajáról), Aztán volt a növekedés éve. Az eddicieredményeket ismerjük.
Tibor95
Ez a jó irány. Magyarország a magyaroké. Ezt kell még, csiszolni, jobbá tenni.
Külföldi eladósító érdekeket kiszorítani, feljavítani amit az előző rendszer tönkretett.
Nyírfa
Megmondom, miről szól 2024., Orbán Viktor: kormányváltásról.
rücsü41
Ha Orbán azt kürtölte szét az országban hogy 2024 a növekedés éve lesz, akkor készülhetünk a nadrágszíj húzásra, mert az ellenkezője történik annak mindig amit Orbán megjósol.Láthattuk tavaly is hogy az éves költségvetést hányszor módosították a bátor képviselők, nem igen ragaszkodtak az eredetihez, mert azt többszöri módosítgatások után sem sikerült betartani Az is egy megoldás lehet a nadrágszíj húzása helyett hogy ha egy számmal kisebb nadrágot veszünk.
jáger laszló
agyasok
1,5x1,5x1,5m=3,375köbméter
Remélem világos ,mint a Nap!!??
csak ennyi
batárilag
J.L.
balos
@Hazaszeretet: Abból amit maga haza szeretetnek próbál előadni,született trianon,de ha ezt szeretné előre tovább a putyini úton!A hitler is kiakarta írtani az összes embert aki nem nyalta a seggét aztán "szegény" mérgében még a népét is az öngyilkosságba akarta hajszolni!Szóval nyomjad csicska a nemzethy seggbe a nyelved,hogy érezd a törődést!
Nyírfa
@balos: 08.05

Kampányol a szélsőjobb, a fidesz kisöccse.
Pusztai
Az évezred legrosszabb éve volt a tavalyi a boltosoknak
444.hu/2024/02/06/az-evezred-legrosszabb-eve-volt-a-tavalyi-a-boltosoknak

Jöhet a siker kajbálás!
verőce21
A dr. Miniszterelnök Úr tudja, hogy mit csinál, hagyjátok Öt dolgozni...! :)
rücsü41
@Feller_Peti:Petike!Gondolkozz már, hogy Ukrajna melyik európai államot húzta bele a háborúba?Egyiket sem, mert ez a háború az ő felszabadító háborújuk az orosz agresszió ellen, amit Orbán sem vitatott.Az olyan háborút nagyon könnyű elkerülni,ami nem is háború csak fegyveres összetűzés és amelybe nem sodornak bele, és az orosz -ukrán háború csak messzebbről érint bennünket, és nekünk még olyan hadseregünk sincs amely az országunkat sikeresen megvédhetnénk, ezért azután mi nem háborúzunk senkivel, legfeljebb a szánkat jártatjuk feleslegesen.Az előzőek miatt nem esnék seggre Orbán békepolitikája miatt, mert mi békét háborús felek között nem tudunk teremteni, még akkor sem ha ezt Orbán így meséli el nekünk!Mini operett , kiherélt hadseregünk nem alkalmas még a haza megvédésére, s ezért kellene egy erős szövetséges oldalán állnunk, aki megvéd bennünket egy támadás esetén . Korábban amikor én katona voltam, akkor legalább a támadás irányát meghatározták a főtisztetek, s az természetesen mindig nyugatról jött, de mi a támadás első óráiban már Olaszországbn és Ausztriában helyeztük át csapatainkat.Most nem tudom , hogy meg határozták e már a támadás irányát, és azt hogy támadás megkezdésekor melyik orsz városba állomásoznának csapataink, vagy itthon a hazában foglalnánk most el először a harci álláspontokat.Közölni kellene talán a lakossággal, hogy a támadás honnan várható és milyen erőkkel állnánk szembe, és hogy a lakosságnak mi lenne ilyenkor a feladata.Ha ennyire készülnénk harcra, akkor sem biztos hogy meg tudnánk állítani az oroszok , a keletiek támadását!Szóval vannak itt még hiányosságok a haza védelmében, az egyik legnagyobb az, hogy a szövetségünket a NATO-ban piszlicsáré ,mondvacsinált ügyek miatt nem akarjuk erősíteni, mert nekünk inkább elégtétel kell ,mint egy erős hadsereggel rendelkező szövetséges.Ez az Orbán mindig olyan jól mérte fel az arányokat, hogy már ettől hanyat kell, hogy dobja magát az ember.
kereső
Nem lehetett volna ezt egy szóban? "Folytatjuk"..., igaz azóta a skála bővölt az ország és szövetségeseink elárulásával.
csak úgy....
"2024 a növekedés éve lesz!" - tehát szarabb lesz mint 2023 , " mert ne figyeljenek oda arra amit mondok ,egyetlen dologra figyeljenek ,amit csinálok" (dagi)
mn50231
"Orbán Viktor üzent a rendkívüli kormányülésről:"

orbán (így kisbetűvel) Viktor a brüsszeli árulás után már ne üzengessen az átvert magyaroknak. Néhai Torgyán elvtárs szavaival élve: "mongyon le"!
kereső
@Feller_Peti: 10:05 Soha nem beszélt másik ország megtámadásáról- békét hirdetett állandóan, mint hitler.
Azután nekiment a csecseneknek,a gruzoknak, ukránoknak...
balos
@Feller_Peti: nedveske maga is csak azt hallja amit nemzethy propaganda megafonok hírdetnek!Éljen a geci és a maffia a mi vérünkből!Ja és a plazmánkból a'la bayerné!
kereső
@rücsü41: Arra készülhetünk, hogy rosszabbul fogunk élni, mint 2023-ban, de jobban, mint 2025-ben.
Toller Béla
@Feller_Peti:Kicsit nem úgy van az ! Oroszország egyszerűen nekiment Ukrajnának ! Először elvette e Krímet, aztán a többit. És most is fennen hangoztatja, hogy kell neki az egész. Sőt, kell neki minden, ami valaha oroszt látott. Párizs is veszélyben van. Te meg költözz oda, ha annyira odavagy értük és ezért a rabló szellemiségért. Meghalhatsz értük az első vonalban !
Béla333
"erről szól majd 2024"

Tovább loptok?! Ha nem jön uniós pénz, akkor majd a magánnyugdíjat, a NAV bevételeket, vagy bármit amit beszedtek az emberektől.
Ha meg valami nem mozdítható, azt meg tönkreteszitek...!!
Mocskos szemét banda!
Menőmanó
"2024 a növekedés éve lesz!"

Csak azt nem mondta, hogy pozitív vagy negatív irányba.
simmering73
@Feller_Peti: Hú baszki, te pont olyan hülye vagy mint a shikari, meg az a másik újdonsült agyhúgyköves hazaszeretet.
sándorbence
növekedésleszaz akereklukubameg nagypukkanás ésorditozókékvillogó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.