A Nemzeti Filmintézet 228,515 millió forintos támogatásával készül dokumentumfilm Kovács Ákosról, amit 2025-ben mutathatnak be.

Újabb 230 millió adóforintot költünk el egy fideszes popzenész „emlékművére”

Kovács Ákos vizuális emlékművet kap. Forrás: Youtube

A propagandafilmet az a Kriskó László írja és rendezi, aki a Aranybulla filmen is dolgozott – írja az NFI közleménye alapján a 444.

„Az alkotók célja, hogy a színpadról és a képernyőkről ismert előadóművésszel együtt az embert is bemutassák, az álmodozót, a kreátort, akinek sorai, dalai még azoknak a lelkébe is beleégtek, akik kevésbé szeretik”

– állítják az „ambiciózus portréfilmről, ami részben fikciós visszatekintés lesz, megjelenítve Ákos gyermekkorát, fiatalságát a rendszerváltás Magyarországán és első átütő sikereit is”. Utóbbi esetben talán Ákoséknak a KISZ Csillag születik című tehetségkutatóján való győzelmét éneklik majd meg.

Forrás: 444
Fotó: Youtube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én meg azt hittem meghalt, ezért kell filmet csinálni róla.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Lesz olyan népszerű ez is mint az Arany bula.
Majd az iskolásokat, meg az állami alkalmazottakat elhajtják a moziba közpénzen oszt jónapot.
Eladott Ország
Én meg azon darvadozom, hogy ezt a sok hülyét,- akik ebben az abnormális országban "művésszé lettek",- hogy tüntessük el, mennyi időbe kerül? Micsoda dream-team lenne, ha összeállnának egy rockoperára ex-Mészárosnéval. Nagytehetségű művészúr rendezne és írná a zenét, Beatrix asszony pedig a szöveget.
uploads.disquscdn.com/images/f48646db33f5e016610aff599d60bfd4c781b993803f2434c5d4f9ae0d984de7.jpg?w=800&h=1608
„Tulajdonképpen az egész NER arról szól, hogy az összes komplexusos, szorongó idiótának két dolgot finanszíroz a magyar lakosság: az egyik a korlátok nélküli luxus élet, legyen az bentley, szőlőbirtok, kastély vagy szállodalánc. A másik, hogy mindegyik gyökér összes "gyerekkori álmát" is megvalósítjuk, legyen az filmrendezés, énekesi karrier, meg modellkarrier, meg "üzletember" karrier, meg külföldi luxus élet, meg minden túrót. Rendkívül nagyvonalú, önzetlen és gáláns nép a magyar, ha tehetségtelen seggnyaló tolvajokat kell finanszírozni.”
simmering73
Én meg azt hittem meghalt, ezért kell filmet csinálni róla.
Aki Én
Ki bassza ezt az Ákost, hogy százmilliókat költünk rá az ajándék százmilliói mellé?
Eladott Ország
Kellene oda még egy tehetséges komponista is. A csikidám pápára gondoltam. Elkúrtuk Musical. Kovács nertárs egy igazi késő „rönaszánsz” ember! Délután négy óra.” Ugye, jól érzem, hogy nem lesz benne közpénz? Hiszen ő ilyesmit soha nem fogadna el... Ő biztosan nem kerülne ilyen helyzetbe:
uploads.disquscdn.com/images/172681750b6e4604facbf4fa5c9d69f8f89c3aa520ab4b0c431d698c2d26e8bf.jpg?w=800&h=479
Ákos csupán egyike azoknak a jelentéktelen és jellemtelen senkiknek, akiket a NER érdemtelenül felemel és tejben-vajban fürösztget amiért beállt hozsannázni Orbánt és feudalista rendszerét. Türelmetlenül várom, hogy Mándoki, Pataky, Tóthgabi, Csótányferi, Csikidam, és a többi udvari trubadúr mikor rendezhet majd? Lefagyasztom magam, mert nem bírom ki addig. Kossuth-díjam azt üzente, Jobb színész vagyok, mint Zenthe. Szerintem nem túlzok, amikor azt mondom, leszarom. Mostmár minden orbánc-szoponc passzióját nekünk kell fizetni, vagy miafrancvanitt!? Most jött el a helyzet, hogy van pénz a passzióikra...
Qqberci
@Menőmanó: Majd osztanak ingyen füldugót meg alvómaszkot...
Eladott Ország
Demjént már úgy kell fellökni a színpadra, hogy az éves Aréna koncit letolja playbackről fideszes milliókból... Induljon a banzáj! - mondta Rózsika az erdőben, aki aztán a végén azt se tudja hogy jött le a színpadról. Magyarország legjobban fizetett énekesei, kihagytunk egy párat Csótány Feró, Pataky Ufo Attila, Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Győzike, Kis Grofó stb
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/78811144_3179872035362769_6571390337581842432_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=dd63ad&_nc_ohc=xVGu9m6j1g0AX8xpVjo&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCNO8nQKOlCpeWw6BMI1J-Xas63BGwDZlikBu1sJhXVWw&oe=65E1BBAD
human
Hát ákos. Ez az emlékmű nem fog sokáig állni. Otthon a polcon fog porosodni.
balos
@Eladott Ország: A Mohácsi vész memzethy színű bugyiban előadja a ki a fasz nem kapott még nobel kossuth díjat a farpofa nyelvvel tőrténő mozgatásáért?
Havanagi
Ezek a hulladékok erre költik a magyarok adó forintjait ? Kivel "KONZULTÁTÁTOK" ezt meg gecik??!!Erről küldjetek kérdéseket ,de nem mertek!!!És a többi pénzlopásról megkérdeztétek a népet??!!Na ezzel verd a melled Brüsszelben hazaáruló ,az igazsággal és ne a hazugságokkal!!!
Billibácsi
Ebből is látszik, hogy a seggnyalást bizony busásan jutalmazzák! Koncz Zsuzsa, Bródy János se tévében, se rádióban és még sorolhatnám a mellőzötteket. Ja persze, nem borultak a hatalom lába elé!
Nanya
@simmering73: Hú bakker ! de szívesen vettem volna neki egy szál dudvát !
mn50231
Újabb 230 millió adóforintot költünk el egy fideszes popzenész „emlékművére”

A pomázi, a szentendrei orvosi ügyeletre meg nincs pénz. Szerinted a ragyás miniszter is lóhalálában keresi az orvosi ügyeletet, ha ő vagy családtagja bajba kerül? Ugye-ugye, hogy kilóg a ló f.sza a takaró alól, az ami nekünk jut baj esetén. (is)
Sakk Matt
Mikor jön a Győzike életrajzi sorozata?
RonaGyuri
Tous les trois réunis

Ez a hármas még egy képnél is sokkal többet mond el a mai matyar rögvalóságról, sőt még mint egy sorozat Őfenesége FB postjaiból

A derék index.hu főoldali kínálójából:

„Dokumentumfilm készül Ákosról, a Nemzeti Filmintézet 229 millió forinttal támogatja
A DAC soprtklub történetéről is készül egy doku, illetve egy drámát is támogatott az NFI.
Nagy István: A magyar gazdák továbbra is csak a kormányra számíthatnak
A miniszter szerint az EU-nak nincs megoldása az ukrán gabonaimport okozta problémákra.
Ez a film annyira bosszantó, hogy legszívesebben megdobálnánk a vetítővásznat”
izéke
Hiába no,megjött a pénz Brüsszelből,van már habzsidőzsi :)))))
vacsi
@simmering73: Miért? Még nem halt meg?
leszholnapis
@Sakk Matt: azért van elörébb való ujköcsög!!...ferro és hordaléka
Sakk Matt
@leszholnapis: Szívesen reagálnék, de nem érthető, amit írsz!
Megpróbálnád magyarul? Vagy román vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.