Kedves Olvasók!

Miközben igyekeztünk napról-napra a legérdekesebb híreket kiszerkeszteni a Propelleren, lent a gépházban a kis szorgos kínai vendégmunkások az új lapon dolgoztak, mely ma elkészült.

A legnagyobb változások:

- Átalakítottuk a címlapot, szerintünk így átláthatóbb, ezzel együtt bedobtuk a kukába a printes rovatstruktúrát: kevesebb témacsoport van, kivettük azokat, melyeket nem olvastatok.

- A címlapon és a tartalmi oldalakon is megjelennek a különböző közösségi médiás megosztások, a fontos hírek mellett ott lesznek a témához kapcsolódó magyar twittek.

- Elindult a trend figyelő funkció, "Miről van szó a hírekben?" címmel, melyet a vezető anyag alatt láthattok.

Az új lapban lehetnek még hibák, ha láttok ilyet, itt a kommentben vagy levélben jelezhetitek az [email protected] címen.

Szívesen veszünk bármilyen javaslatot, ötletet arról, hogy mit tegyünk még a lapba, mi az ami hiányzik.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Waqtik
Idegesítően zagyvák lettek az oldalak . Nem értem ez így miért jó ?
Zsoel
Ha le van csukva a Propeller ablaka a Tálcára, akkor mit jelöl az a szám, amelyik zárójelben megjelenik a cím mögött? Először (2), aztán (3), és így tovább. Az oldal frissüléseinek a számát jelzi, vagy mit?
Propeller
@Zsoel: Azt jelöli, hogy a "Most beszédtéma" részbe időközben érkezett 2, 3, stb. új hozzászólás. De még változtatunk ezen is, hogy egyértelműbb legyen.

Ja és olvassuk folyamatosan a többi észrevételt is, sorban javítgatjuk ami olyan. Köszönet érte!
Sakura
@Zsoel: Azt jelzi, hogy hány hozzászólás érkezett azóta.
csikknorisz
Nekem az tetszik, hogy nem kell mindig visszajarkalni a kezdolapra, hanem egy adott topicon belul is lehet kovetni az aktualis temakat, es a bekuldott hireket.
Zsoel
@Sakura: @Propeller: Köszönöm. Ha már itt tartunk: esetleg javasolhatnám, hogy amikor a "Válasz erre" gombra kattintok, akkor a "@Címzett:" formula oda ugorjon, ahol épp a kurzor áll, és ne a már beírt szöveg végére? Ugyanis velem elég sűrűn előfordul, hogy elkezdem gépelni egy hozzászólás szövegét, aztán menet közben döbbenek rá, hogy a mondandómban elkanyarodtam, és már tulajdonképpen valamelyik másik hozzászólásra reagálok, tehát illene feltüntetni az azt beíró illető nevét (illetve olyan is előfordul, hogy még egy címzettet szeretnék megadni). Szerintem kicsit körülményes ilyenkor kijelölni-kivágni a szöveget, benyomkodni a válaszgombokat, majd újra betenni a szöveget. Ha a címzés automatikusan a kurzor aktuális helyére kerülne (már amennyiben ez technikailag kivitelezhető), az egyszerűbbé tenné a szövegformázást. Igazából ez csak egy aprócska, esztétikai és kényelmi kérdés, de ha a már a Propeller úgyis így benne van a "rendezkedésben", gondoltam, megemlítem, mert én örülnék neki. :)
Azonkívül még annyit hozzáfűznék, hogy megítélésem szerint a hozzászólások elegánsabban néztek ki a régi "szabásminta" szerint, tehát a fejlécben vastagon kiemelve a név, utána az időpont, a jelentőgomb meg a válaszgomb, és alatta egy vagy két sorral kezdődik maga a kommentár szövege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.