A törzsvendégek már biztosan észrevették, néhány helyen megújult a Propeller. Apróbb változások ezek, próbáltuk inkább csak kényelmesebbé tenni, hogy még jobban segítse a napi hírfogyasztást.

Aki egy gyors áttekintést szeretne arról, hogy mi történik éppen most a világban, vagy beszélegtni szeretne a hírekről, az a címlap felső részén érezheti jól magát.

Aki hírfüggő, és egy apró témáról sem szeretne lemaradni, annak újdonság lesz a címlap alsó fele, ahol a fontosabb hírforrások szerint dobozokba rendeztük a legfrissebbeket. Itt a címekre kattintva rögtön az adott portálra lehet eljutni.

A témaoldalakat még folyamatosan csiszoljuk, szeretnénk a kommentezést és a hasznos vitát továbbra is mindenféle aprósággal segíteni, például a mostaninál részletesebben lehetne majd értékelni a hozzászólásokat (és egymást), pontokat, rangot lehetne gyűjteni az jó válaszokkal.

Mi a véleményetek?

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Ja, egyébként eszembe jutott valami!
Szerintem jó lenne egy olyan funkció a Propelleren, hogy a felhasználó utólag is szerkeszthesse a hozzászólásait. Bármennyire is figyel az ember, amikor megírja, mégiscsak ember, és ezért hibázik - nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon zavar, ha utólag visszaolvasva helyesírási vagy tartalmi hibát találok a szövegemben. Több internetes oldalon is találkoztam már ilyen lehetőséggel, és szerintem jó dolog, érdemes lenne itt is "honosítani", ha van rá mód.

Továbbá szerintem jobb lenne, ha a hozzászólások mellé nem az kerülne, hogy az utolsó frissítés óta hány perc telt el, hanem inkább a konkrét időpont: tehát kommentárom mellett jelenleg nem az állna, hogy "15 perce", hanem az, hogy "2010. 11. 17., 19:28" Ez elegánsabb és átláthatóbb megoldás.

Valamint megint csak azt tudom mondani, hogy a Válasz erre és a Jelentem jobban mutat a hozzászólás FÖLÖTT, mint alatta.
csikknorisz
Kovezzetek meg, de nekem ugyanaz a bajom, mint 249 napja: ''csikknorisz249 napja Szerintem az idopontok kiirasat hagyni kellett volna, ahogy volt. Vagyesetleg parhuzamosan alkalmazni, idopont azota eltelt ido. Nekem igy zavaro, nem szeretek szamolgatni, ha nem muszaj:)'' A mostani valtoztatassal ismet eltuntek a hozzaszolasok idopontjai.
csutak
@csikknorisz: 20.49-kor jelent meg a hozzászólásod:)
Ezért jó a Linux és az Akregator nevű hírolvasó.
Propeller
Rendben, akkor a dátum visszaáll a régi formára hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.