A törzsvendégek már biztosan észrevették, néhány helyen megújult a Propeller. Apróbb változások ezek, próbáltuk inkább csak kényelmesebbé tenni, hogy még jobban segítse a napi hírfogyasztást.

Aki egy gyors áttekintést szeretne arról, hogy mi történik éppen most a világban, vagy beszélegtni szeretne a hírekről, az a címlap felső részén érezheti jól magát.

Aki hírfüggő, és egy apró témáról sem szeretne lemaradni, annak újdonság lesz a címlap alsó fele, ahol a fontosabb hírforrások szerint dobozokba rendeztük a legfrissebbeket. Itt a címekre kattintva rögtön az adott portálra lehet eljutni.

A témaoldalakat még folyamatosan csiszoljuk, szeretnénk a kommentezést és a hasznos vitát továbbra is mindenféle aprósággal segíteni, például a mostaninál részletesebben lehetne majd értékelni a hozzászólásokat (és egymást), pontokat, rangot lehetne gyűjteni az jó válaszokkal.

Mi a véleményetek?

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Én már irtam, nekem tetszik, van akinek esetleg nem.
De 1-2 nap és mindenki tudja mi hol van.))
csikknorisz
Par napja frissitettem a bongeszot ujabb verziora, de nem mukodott vele a hozzaszolas elkuldese, most mar ezzel is tudok irni. Nem tudom, hogy az ujitas-e az oka, de teny, hogy azota mukodik:)
Zsoel
Nekem untig megfelelt úgy is, amilyen volt, de én sem tudok mást mondani, mint hogy idővel megszokjuk.
kamazuka
Tetszik,csak régen egy hír mellett ott volt a folytatás felirat.
Most,ha el szeretném olvasni az egész cikket,akkor hova kattintsak?
varrólány
Most már csak pár új ember kellene mert nagyon kiszámítható már mindenki hozzászólása. Akár már én is írhatnék bárki nevében.
Az még érdekes lesz ha egymást lehet értékelni, eléggé versenyszerűnek hangzik.
Pedig csak lazán könnyedén kellene írni.
Egyelőre ennyi a véleményem majd megszokom ,vagy megszökök!
Zsoel
@kamazuka: Rá magára a főcímre. Több kísérletezőkedvet! :)
Zsoel
Ja, egyébként eszembe jutott valami!
Szerintem jó lenne egy olyan funkció a Propelleren, hogy a felhasználó utólag is szerkeszthesse a hozzászólásait. Bármennyire is figyel az ember, amikor megírja, mégiscsak ember, és ezért hibázik - nem tudom, ki hogy van vele, de engem nagyon zavar, ha utólag visszaolvasva helyesírási vagy tartalmi hibát találok a szövegemben. Több internetes oldalon is találkoztam már ilyen lehetőséggel, és szerintem jó dolog, érdemes lenne itt is "honosítani", ha van rá mód.

Továbbá szerintem jobb lenne, ha a hozzászólások mellé nem az kerülne, hogy az utolsó frissítés óta hány perc telt el, hanem inkább a konkrét időpont: tehát kommentárom mellett jelenleg nem az állna, hogy "15 perce", hanem az, hogy "2010. 11. 17., 19:28" Ez elegánsabb és átláthatóbb megoldás.

Valamint megint csak azt tudom mondani, hogy a Válasz erre és a Jelentem jobban mutat a hozzászólás FÖLÖTT, mint alatta.
csikknorisz
Kovezzetek meg, de nekem ugyanaz a bajom, mint 249 napja: ''csikknorisz249 napja Szerintem az idopontok kiirasat hagyni kellett volna, ahogy volt. Vagyesetleg parhuzamosan alkalmazni, idopont azota eltelt ido. Nekem igy zavaro, nem szeretek szamolgatni, ha nem muszaj:)'' A mostani valtoztatassal ismet eltuntek a hozzaszolasok idopontjai.
csutak
@csikknorisz: 20.49-kor jelent meg a hozzászólásod:)
Ezért jó a Linux és az Akregator nevű hírolvasó.
Propeller
Rendben, akkor a dátum visszaáll a régi formára hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.