80 forint/km körül lesz az elektronikus útdíj jövőre - tudta meg a Vezess.hu. Ez az összeg sokkal magasabb annál, mint amiről korábban a kormány beszélt. Kipróbáltuk a rendszert.

Forrás: Vezess.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Önöknek építettük az Önök pénzéből!
Fizessük meg duplán,triplán...százszorosan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@gabrella: Igen nics autópálya adó. de itt amikor elkezdték hogy innen is adó meg onnan is adó, akkor a német ki ment az utcára és ténylegesen azt mondta NEM! Nem úgy mint a magyarok. Tüntetnek, épp otthon voltam és a faszi - ne én 6 ra megyek haza mert meccs van! így nem lehet harcolni Meg 6 órás sztrájk? ? mire jó? lófasz. Ki mer ki mennji az utcára és mondani? jó vannak egy páran, de ki tartana vele? na ez a baj. mindenki csak otthon mérges.
gabrella
@qxy: Teljesen igazad van! Én is közeli ismerőstől hallottam,hogy a németekkel nem szórakoznak, tüntetnek, de mindenki egyöntetűen.
Egyetlen kivétel nincs aki ne menne el a jogaikért tüntetni.
Ezért tartanak ők ott ahol tartanak. Összefogásuk példamutató minden nemzet számára.
qxy
@gabrella: A másik ami mellettük szól. Ha le esik az első hó ugye sok itt is a földműves, Hajnalba, ki megy és ledúrja a havat ! Ingyen! és büszke rá hogy ő tette Így ha reggel mész dolgozni, kocsival, tiszták az utak. Ja ,ami a legfontosabb itt lejt az út hogy ne az úton állon meg a hó meg a hólé. és így nincs felfagyás . egyszóval, szárazak az utak a húsz centis hóban. Ugye nem normális? ? ? ? ( Most ezt nem azért írtam mert kint élek és németesedtem. mert van sok rosz tulajdonságuk is.)
ideals2012
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de kérlek, segítsetek! A barátnőm teljesen ingyen odaadná a kétrészes szép fehér, jó állapotban levő (alsó-felső szekrény) konyhaszekrényét valakinek, csak el kellene vinni, a Bp. II. kerületből! A mellette lévő szomszéd nénije pedig a 6 fiókos fagyasztóját, ami azt mondja, működik, csak az ajtaját kell beállítani. A szomszéd néninél még van egy automata mosógép is, ha másnak nem, hát alkatrésznek. Segítsetek megszabadulni ezektől, kérlek Titeket! A segélyszervezeteknek nem kell. A Nők Lapja meg a Családi lap szerk. már nem foglalkozik segítéssel (minek is?), a Vöröskereszt dettó.. - Szóval, lécci segítsetek! (A kerületi lomtalanításkor nem merték beengedni a lomokra vadászókat a házba... )
adsl70
Üzemanyag még durvábban és mi lett lenyeltük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.